- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.381
Himm bı bakalım batlara az kaldı cogumuzun ins güzel haberler alirizVenev partalina_ H Hello Kity Elif_edanur_61_61 o kadar negatif ki, sonuç 0,1 tabii ki de. Boşuna umutlanma artma ihtimalim bile yok diye mesaj vermiş bana neyse diğer testleri boşa harcamiyim bari, şurada akıllı uslu reglimi bekliyim
Aynen öyle o gün ne kadar üzülmüştüm ama belirtilerin o kadar çoktu ki haftasonu yine içim rahat etmedi ve test yaptımCanimmemurehanim bata 5 kala kan testinde de negatifmis. Bat bekleyebilsek keşke de o irade nerdeeee
Bendeeeeeeeeee içimde bı canavar var sanki kız saçlarımın dibinde biek sivilce var yemeklerden tat alamıyorum metal tadı var ağzımda mide bulantısı çabası burnuma kimsenin almadı kokular geliyi deliricikAyy sorma deliricem artık. Bi de duygu durumum hiç iyi değil, çok gerginim çok sinirliyim
Listede 6 kişi hamiş öyle sevindim ki sizler adınaMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Not: Listeye eklenmek için lütfen bat tarihlerinizi yazarken beni etiketleyiniz
�
Canım düşünme öyle var daha vaktimiz bak benim de umutsuzluğa kapılasım geliyor
Belirtilerin neydi canım özellikle hangi belirti kesin hamile olduğunu düsündürttüAynen öyle o gün ne kadar üzülmüştüm ama belirtilerin o kadar çoktu ki haftasonu yine içim rahat etmedi ve test yaptım
İnşallah daha da çoğalacak canımListede 6 kişi hamiş öyle sevindim ki sizler adına
Benim iki kaybımda ikisinde de bu kaşık agrılarını yaşadım ama adet zamanına yakın başlardı normalde hamilelikte çok daha erken başlıyor ve daha farklı agrılar onlara çok benzettim ve göğüs hassasiyetim var fazlasıylaBelirtilerin neydi canım özellikle hangi belirti kesin hamile olduğunu düsündürttü
Aaa kan testi mi verdin kuzum, ben de diyorum bu kızın niye sesi çıkmıyor.. yüksek çıksın çok isterdik çok sevinirdik ama 0.1 den bile umutlanırız biz, daha bata var 3-5 gün.. hayırlısıVenev partalina_ H Hello Kity Elif_edanur_61_61 o kadar negatif ki, sonuç 0,1 tabii ki de. Boşuna umutlanma artma ihtimalim bile yok diye mesaj vermiş bana neyse diğer testleri boşa harcamiyim bari, şurada akıllı uslu reglimi bekliyim
Tekrar hayırlı olsun canım. Belirti arıyorum bulamıyorum valla kendimde. Ama regl belirtim bile yok. Kasık ağrım var ama o da adet mi hamilelik mi anlamadım. Herkes için hayırlısı ne ise o olsunBenim iki kaybımda ikisinde de bu kaşık agrılarını yaşadım ama adet zamanına yakın başlardı normalde hamilelikte çok daha erken başlıyor ve daha farklı agrılar onlara çok benzettim ve göğüs hassasiyetim var fazlasıyla
İnşallah canım dediğim gibi hiç yaşamamış olsaydım o agrıları adet agrısı derdim kesinlikle ben deTekrar hayırlı olsun canım. Belirti arıyorum bulamıyorum valla kendimde. Ama regl belirtim bile yok. Kasık ağrım var ama o da adet mi hamilelik mi anlamadım. Herkes için hayırlısı ne ise o olsun
Ben bu gece yoğum yaaaa 1 seferden bir kere olduydu belki bir kere daha olur kalk duş al zabahın köründe okula git.. Allah’ım neden libido vermedin neden?!dur sen daha yeni yumurtladın, ver pozitifi yumuşlara
Ben hala adet olamamanızı Ümit ederek o günün gelmesini ama tertemiz kalmanızı temenni ederek beklemede kalalım diyorumVenev partalina_ H Hello Kity Elif_edanur_61_61 o kadar negatif ki, sonuç 0,1 tabii ki de. Boşuna umutlanma artma ihtimalim bile yok diye mesaj vermiş bana neyse diğer testleri boşa harcamiyim bari, şurada akıllı uslu reglimi bekliyim
Kuzum hiiiç kendimi kandıramam valla. 5 gün kala negatif normal zaten ama iğneden 12 gün sonra olsa çıkardı. Alıştım ben 21 aydır aynı şeyleri yaşıyorum. Sağlık olsun..Canimmemurehanim bata 5 kala kan testinde de negatifmis. Bat bekleyebilsek keşke de o irade nerdeeee
E sen bu anlattıklarına göre hamilesinBendeeeeeeeeee içimde bı canavar var sanki kız saçlarımın dibinde biek sivilce var yemeklerden tat alamıyorum metal tadı var ağzımda mide bulantısı çabası burnuma kimsenin almadı kokular geliyi deliricik
Evet yazmıştım burdan da kaçırmışsın. Yok tatlım ya umutlanacak yerlerim ağrıyorAaa kan testi mi verdin kuzum, ben de diyorum bu kızın niye sesi çıkmıyor.. yüksek çıksın çok isterdik çok sevinirdik ama 0.1 den bile umutlanırız biz, daha bata var 3-5 gün.. hayırlısı
Sen işine gücüne yavrucaklarına odaklan bakiyimBen bu gece yoğum yaaaa 1 seferden bir kere olduydu belki bir kere daha olur kalk duş al zabahın köründe okula git.. Allah’ım neden libido vermedin neden?!
Ben hala adet olamamanızı Ümit ederek o günün gelmesini ama tertemiz kalmanızı temenni ederek beklemede kalalım diyorum
Ama canım enteresan şekilde testte de çıkmış yani çok garip neyse bekleyelim bakalım Allah büyükSen işine gücüne yavrucaklarına odaklan bakiyimtembellik yapma. Ben sadece bir an önce regl olmayı temenni ediyorum
Kuzum o demekki beta hcgnin son damlasydi.
3,5 çıkmıştı iki gün önce bugün regl oldum.
Demekki artimed baya düşük betayi algiliyosağol tatlımmmm
Valla bata 5 var işte carsamba bata 2 kala kan vermiş olcam her yanımda sivilce fışkırıyor sinirlerim bozulduKuzum hiiiç kendimi kandıramam valla. 5 gün kala negatif normal zaten ama iğneden 12 gün sonra olsa çıkardı. Alıştım ben 21 aydır aynı şeyleri yaşıyorum. Sağlık olsun..
E sen bu anlattıklarına göre hamilesinhadi inşallah. Kaçıncı günündü senin?
Evet yazmıştım burdan da kaçırmışsın. Yok tatlım ya umutlanacak yerlerim ağrıyorduphastonu da bırakacağım ki boşuna gecikmesin. Regl olunca gidicem yine, iğneye geçeceğiz artık demişti. Hadi onu da denemedik demeyelim.
Bizede at mutlaka sabahinşallah tekrarlayacagımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?