- 2 Ağustos 2021
- 129
- 69
- 48
- 24
- Konu Sahibi Hello Kity
- #5.321
Oynama yaptım hafif dağınık bir çizgi var sizde bir bakın8 nisan bat ama bir düşüğümden erken ögrenmek istediğimde o ilaç başlanacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oynama yaptım hafif dağınık bir çizgi var sizde bir bakın8 nisan bat ama bir düşüğümden erken ögrenmek istediğimde o ilaç başlanacak
Yaptım canım
Haber ver lütfen tersini yazarsın inşallahYok bebeğim yaa çıkmadı, 0,1 yazacağım buraya çok şeyetme yani
Ne zaman cikcak peki bacımmmmmYok bebeğim yaa çıkmadı, 0,1 yazacağım buraya çok şeyetme yani
Evet gölge çizgi efekte gerek kalmadan da görünüyor inşallah bebiştiredken gebelik testindede silik çizgi var güvenebilirmi acaba 4 adet test yaptım dördüde çok çok silik
Canım sen biraz daha bekle istersen daha çok erken. Bunu sana dedim ve ilişkiden 7 gün sonra test yapmaya başladımBı bakar misin venev
inşallah tekrarlayacagımmDaha bat a var mutlaka sabahta tekrarla bazen gec dollenmede olabiliyo ama var gibi rabbim gönlüne gore nasip etsin
aminnn inşallajhhhEvet gölge çizgi efekte gerek kalmadan da görünüyor inşallah bebiştir
aminn inşaallah çook tesekür ederimDaha bat a var mutlaka sabahta tekrarla bazen gec dollenmede olabiliyo ama var gibi rabbim gönlüne gore nasip etsin
Hiç belli olmuyor kuzum, 2 yıldır sağlık ocağı sonuçları takip ederim 4te çıktığı da oldu, gece 3te çıktığı da oldu. Bekliyorum bakalım..Ne zaman cikcak peki bacımmmmm
Canım 4 testte de silik çizgi olması resmen pozitifsin demek maşallah hemen kan testi vermelisin. Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallahedken gebelik testindede silik çizgi var güvenebilirmi acaba 4 adet test yaptım dördüde çok çok silik
Hepimiz aynı durumdayiz demek ki canım bende sürekli bı kontrol halindeyim hayırla sonuclansin inşallah. 2 gün kaldı inşallah regl olmam kimse olmasın. Bebekler gelsinAyy benim de bugün regl sancım var ya, ama gidip gelip bakıyorum bembeyaz bir akıntı var. Normalimi unuttum resmen şu an adetten önce bende beyaz akıntı geliyo muydu ya diye oturdum düşünüyorum
Maddi gucum cok şükür bir cocuk daha rahatlıkla buyutebilecek sekilde manevi olarak da cocuga yetisebilecek bi anneyim Sadece hamileligimin ilk 4 ayi biraz zor geciyor o donemdede yardımcı abla var onu cagiririm temizlik camasir utu icin haftada bir gün yemekleride asagida lokantadan soylerim ara ara yegenim gelir yapar hallederiz insallh belkide aşermem diger hamileligimde oldugu gibi umudum bu yönde
Şöyle bir şey çıktı ama baya zorladım, takdiri size bırakıyorum kızlaredken gebelik testindede silik çizgi var güvenebilirmi acaba 4 adet test yaptım dördüde çok çok silik
ay gercekten benimde aklım almıyor sasıyorum bazen etken gebelik testi prodoctor onada güvenmiyormus kimse varsada allahtan yoksada allahtan deyip bekleyecegim biraz daha inşallah vardırŞöyle bir şey çıktı ama baya zorladım, takdiri size bırakıyorum kızlar
Ne güzel bir haber hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin değer çok güzelKızlar kan testim 53,45 çıktı bata 2 gün var nasıl sizce
Hayırlı olsun kuzum değerin gayet iyi bence belirti var mı belirtiKızlar kan testim 53,45 çıktı bata 2 gün var nasıl sizce