- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.341
Ben kızıma hamileyken 3 ay adet döneminde sancı çektim. Düştüğümde olmadı mesela her hamilelik çok farklı birbirindenAma ben deli gibi regl sancısı çekiyorum, belime belime vuruyor ağrı. Nedir bu yani şimdi?? Bak hamile değilsem çok pis küsücemdaha önce olmadı hiç böyle şeyler, vücudumuz niye bizimle dalga geçiyor
Canım benim çok güzel bir haber sen geçen test negatif diye üzülmemiş miydin bak varmış demek ki ama çok küçükmüşKızlar kan testim 53,45 çıktıbata 2 gün var nasıl sizce
Önce senin sağlığın sonra orucun. Allah affetsin inan bugün ben de akşama kadar dersim ver diye tutmadım oruç iftardan sonra halimi düşünmek bile istemedim. Haftada 2 günüm çok yoğun ertesi güne epey olmaktansa ilaçlar içip serilmektense bu yolu tercih edeceğim napayımKızlar ben bugün orucu aşırı zor tuttum. Iftarda artık elim ayağım tutmuyordu mahvoldum resmen iki gün böyle değildi ama bugün ise gittim sabah yedide kalktım akşam olmadi bana. Ara ara kasigima bi sanci giriyor kasılıp kalıyorum o derece oluyor ama sonra geçiyor. Bu regl ağrısıyla karıştırılmaz bence çünkü regl ağrısı dağınık ve agri şeklinde oluyor bu bildiğin bıçak saplanmış gibi. Testleri de yedim bitirdim nöbetçi eczane de uzak eşimi göndermek istemiyorum şuan son adet tarihine göre hesaplandığimda 2+6 ama çatlamanin 10. Günü napsam bilemedim silik çizgi bile görsem oruç tutmiycam çok kötü oldum
Amin inşallahNe güzel bir haber hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin değer çok güzel
Kaşık agrısı var fazlaca , göğüs hassasiyeti var canım en belirgin bunlarHayırlı olsun kuzum değerin gayet iyi bencebelirti var mı belirti
Evet bata 5 kala negatifti ve şuan 2 var pozitif varmış meğerCanım benim çok güzel bir haber sen geçen test negatif diye üzülmemiş miydin bak varmış demek ki ama çok küçükmüş
Benim de 7 saat dersim nöbetim vardı ama bugün ders de anlatmadım hep sınav yazılı vs geçti ama ben çok kötü oldum yaa belki alışırım zamanla yaa bilmiyorum yarın da bi deneyim de sonra bata 2 gün kalmış oluyor Ben de veririm bi kanÖnce senin sağlığın sonra orucun. Allah affetsin inan bugün ben de akşama kadar dersim ver diye tutmadım oruç iftardan sonra halimi düşünmek bile istemedim. Haftada 2 günüm çok yoğun ertesi güne epey olmaktansa ilaçlar içip serilmektense bu yolu tercih edeceğim napayımErken gebelik testinde çıkma ihtimali yüksek döngün düzenliyse şayet
Maşallah canım benim hayırlı uğurlu olsun insalalhhEvet bata 5 kala negatifti ve şuan 2 var pozitif varmış meğer
Ayy maşallah çok sevindimKızlar kan testim 53,45 çıktıbata 2 gün var nasıl sizce
Kuzum eski testleri atsana bidaha bakasım geldiİnşallah
Sen nerdasın nerda?Ayy maşallah çok sevindimsağlıkla ilerlesin inşallah
Burdayım guzuuumm.. sabahki testten sınıfta kalınca işe güce verdim kendimiSen nerdasın nerda?
Çok sevindim, sağlıkla ilerlesin inşallahKaşık agrısı var fazlaca , göğüs hassasiyeti var canım en belirgin bunlar
Memure hanımı örnek alıyoruz bak minnoş minnoş öğrendi ben de bu gece bi dikşın daha yapar çıkarım kenara bünyeye ters sık ilişkiBurdayım guzuuumm.. sabahki testten sınıfta kalınca işe güce verdim kendimi
Kuzum ilk idrarla mı yaptın peki?ay gercekten benimde aklım almıyor sasıyorum bazenetken gebelik testi prodoctor onada güvenmiyormus kimse varsada allahtan yoksada allahtan deyip bekleyecegim biraz daha inşallah vardır
Bu gece de yaparsan artık sınıf birinciliğini sana vericem valla helal olsunMemure hanımı örnek alıyoruz bak minnoş minnoş öğrendi ben de bu gece bi dikşın daha yapar çıkarım kenara bünyeye ters sık ilişki
Yani demek oluyo ki sabredemiyokCanım sen biraz daha bekle istersen daha çok erken. Bunu sana dedim ve ilişkiden 7 gün sonra test yapmaya başladım
Kız ne zaman çıkacak yarına cikarmi benide etiketle heeeeeeeeeeHiç belli olmuyor kuzum, 2 yıldır sağlık ocağı sonuçları takip ederim4te çıktığı da oldu, gece 3te çıktığı da oldu. Bekliyorum bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?