- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.281
aminnn isteyen dileyen herkese inşallahCanım bende silik bir çizgi görüyorum. İnşallah gerçekten bebistir bu. Öncelikle sabırlı ve sakin kalmamız önemli. Rabbim çok aratmasın inşallah hayırla bir an evvel nasip etsin
Evet canım maalesef hepimiz aynı durumdayız.Hoşbuldum Teşekkür ederim inşaÂllah öyledir beklemek yoruyor insanı
Bunda da vardır bir hayır diyelim canım.Kızlar doktorumla görüştüm, Duphastonu aniden bıraktığım için adet olacağımı söyledi. Bu ay da olmadı yani
Amin kuzum inşallah yabizim de kısmetimizde bu varmış demek ki. hayırlısıyla tüp bebekten yüzümüz güler inşallah
Bat günümüz gelsede yapsak ama daha çok var kuzum. Sen ne zaman yapıyorsun testi. Önce senden bekliyoruz çift kırmızı çizgili testi inşallah. Oradan da doğru Aralık anneleri grubunu açmaya artık :))Kizlarrrr test yapanlar var mıııı ? Kırmızı çift çizgili. Silik de olur. Hatta hiç olmasa da benim gözler çizgi ekliyor otomatik olarak
Biseyler goruyo gibiyimmerhaba kızlar sanırım kafayı yemek üzereyim ben çok çok silik bir cizgi görüyorum bana yardımcı olurmusunuz
iztedikçe olmuyor galiba o topikden bu topiğe kostururıyorum resmen insan çok üzülüyor varmı yokmu diye rabbim en kısa sürede nasip etsin isteyen dileyen herkese inşallah
Benimkiler kargo da gelsin bat 11 gun var 4-5 gun sonra yaparim ama sanki adet olcakmisim gibi hissediyorm bide eczaneden diofol diye bi folik asit aldim eczaci tavsiye etti.. Bende inofolic combi bitmek uzere bide bana sanki gaz yapiyo o ya cok buyuk yutamiyorumKizlarrrr test yapanlar var mıııı ? Kırmızı çift çizgili. Silik de olur. Hatta hiç olmasa da benim gözler çizgi ekliyor otomatik olarak
Çarşamba günü yapacağım regl olmazsam canım. Ama bugün regl sancısı çekiyorum bakalım hayırlısı artık napalimBat günümüz gelsede yapsak ama daha çok var kuzum. Sen ne zaman yapıyorsun testi. Önce senden bekliyoruz çift kırmızı çizgili testi inşallah. Oradan da doğru Aralık anneleri grubunu açmaya artık :))
Bol bol test paylasicaksin anlaşılan oh en sevdiğimBenimkiler kargo da gelsin bat 11 gun var 4-5 gun sonra yaparim ama sanki adet olcakmisim gibi hissediyorm bide eczaneden diofol diye bi folik asit aldim eczaci tavsiye etti.. Bende inofolic combi bitmek uzere bide bana sanki gaz yapiyo o ya cok buyuk yutamiyorumbugun farkli aldim kucuk minnak rahat yutarim
Öyle regli sancısı filan yok. Çağırmıyoruz lütfen. Bebek sancısıdır o inşallah. Güzel haberlerini bekliyorumÇarşamba günü yapacağım regl olmazsam canım. Ama bugün regl sancısı çekiyorum bakalım hayırlısı artık napalim
İnşallah canım benimÖyle regli sancısı filan yok. Çağırmıyoruz lütfen. Bebek sancısıdır o inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum
Ay kuzum keske deseydin o marka alirdim aslinda sormustum gecen burda..kuzu adet olcak gibi rahimde kasilma var hatta neden bilmiyorum cok erken ama bu ay erkenden adet olacak gibi karnim falan sancim var resmen.. Kizlar surekli cevremden laf duyuyorum ve sinir oluyorum niye cocuk yapiyomusum 2 tane varmis zaten bilmem ne degisik degisik laflar ya hatta ilk kendi annemde dedi sonrasindan olumlu baktı sen nasil istersen dedi sanki o bile istemiyomus gibi anlamadm kizlar ya bide ben kimseye cocuk birakan bi insan degilim yani hastaneye bile gitsem sizde 1 saat dursun dememBol bol test paylasicaksin anlaşılan oh en sevdiğimbende folidays kullanıyorum. Kapsül şeklinde gayet kolay yutuluyor. Benim de hap tutmakla ilgili problemim var maalesef
Teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin inşallahHayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla doğsun inşallah
Başkalarının ne dediğini onemseme canım boşver. Sen istiyorsan bakabilecek sen başkasının buna karışma hakkı yok zaten.Ay kuzum keske deseydin o marka alirdim aslinda sormustum gecen burda..kuzu adet olcak gibi rahimde kasilma var hatta neden bilmiyorum cok erken ama bu ay erkenden adet olacak gibi karnim falan sancim var resmen.. Kizlar surekli cevremden laf duyuyorum ve sinir oluyorum niye cocuk yapiyomusum 2 tane varmis zaten bilmem ne degisik degisik laflar ya hatta ilk kendi annemde dedi sonrasindan olumlu baktı sen nasil istersen dedi sanki o bile istemiyomus gibi anlamadm kizlar ya bide ben kimseye cocuk birakan bi insan degilim yani hastaneye bile gitsem sizde 1 saat dursun demem
Aynı durumdayim canım sonuç ne olacak bilemiyorumKızlar acayip derecede kramplarim var ara ara gelip gidiyor sanki adet olcam
Kız hayirlisi olsun ne diyim ağrı sızı gudio gidip geliyoAynı durumdayim canım sonuç ne olacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?