- 23 Kasım 2021
- 2.076
- 3.293
- 83
- 28
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.261
Valla kuzum benimde bugün bitti umutlarım regl sancım başladı bende mayıs sonu başlıcam tüp bebeğecanım oruç beni yamulttu hiç giremedim haftasonu şimdi gördüm. bu ay hiç beklentim yoktu benim her adet öncesi kahverengi lekem gelir 3-4 gün öncesinden onlar başladı yarın falan da sökülürüm. gelecek adette zaten tüp bebek için tedaviye başlıcaz inşallah. sen ne durumdasın
İnşallah sağlıkla kucağınıza alın çok sevindim adınıza. çatlatma iğnesi mi oldunuz?Teşekkür ederim :) 1 senedir deniyorduk olmuyordu 2 ay önce tedaviye başladık bu şekilde oldu
Evet adetlerim çok düzensizdi adet söktürücü verdi doktor sonra klomen kullandım yumurtalarım yeterli büyüklüğe geldiğinde çatlatma iğnesi oldumİnşallah sağlıkla kucağınıza alın çok sevindim adınıza. çatlatma iğnesi mi oldunuz?
Bende de göğüs ağrısı çok varYa bel ağrısından ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum ama benimde bat 7 nisan olması gerekiyordu normalde ama yumurtlama 29 mart oldu 7 nisanda gelir mi onu da bilmiyorum
bizim de kısmetimizde bu varmış demek ki. hayırlısıyla tüp bebekten yüzümüz güler inşallahValla kuzum benimde bugün bitti umutlarım regl sancım başladı bende mayıs sonu başlıcam tüp bebeğe
Bende aynı durumdayım canım vallahi ama ALLAH'tan umut kesilmez bekliycezzsoyledım canım 3.gunu basla dedı, 9gun kontrol gıtcembakalım
cok heveslı de degılımde işte hayırlısı bakalım
aynen kuzum nasip kısmet herseyBende aynı durumdayım canım vallahi ama ALLAH'tan umut kesilmez bekliycezz
Bende yarın başlıyorum ilaca
Kuzum yani bende çok çok silik görüyorum :) Kan testi verebileceksen bence hiç kendini strese sokma direkt betaya baktırmerhaba kızlar sanırım kafayı yemek üzereyim ben çok çok silik bir cizgi görüyorum bana yardımcı olurmusunuz
iztedikçe olmuyor galiba o topikden bu topiğe kostururıyorum resmen insan çok üzülüyor varmı yokmu diye rabbim en kısa sürede nasip etsin isteyen dileyen herkese inşallah
merhabalarr bat 8 nisa benide guruba eklermisiniz
Ayy inşaALLAH canıımmaynen kuzum nasip kısmet hersey
bayrama karnımız saglıkla dolu gırerız ınsallah
Yok yapmadım, eşim bekle diyor daha. Ama bugün gizlice alicam bitane yapicam.
Yok mu şöyle çift çizgili fotoğraflar atmamızBende de göğüs ağrısı çok var bakalım ne çıkacak
inşallah vardır gercekten bir kaybım varKuzum yani bende çok çok silik görüyorum :) Kan testi verebileceksen bence hiç kendini strese sokma direkt betaya baktır
Ayyy bal damlıyo ağzından inşallah yaaaYok mu şöyle çift çizgili fotoğraflar atmamız
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla doğsun inşallahKızlar Hayırlı Ramazanlar Kan testim pozitif çıktı beta hcg 444 progestron testimde 39 çıktı Cumartesi günü doktora gidicem keseyi görmek için Cumartesi günü keseyi görebilirmiyiz ailelerimizd henüz söylemedik siz kaçıncı haftanızda keseyi gördünüz tecrübeli değerli anneler tecrübelerinizi paylaşırmısınız teşekkür ediyorum
Hoşgeldin canım listemize ekliyorum seni. İnşallah bu belirtiler bebistendir.Merhabalar benimde bat tarihim 14 Nisan takvimdeki yumurtlama tarihim 31 Marttı 28 29 30 ve 31. Günleri değerlendirdik.Şu an kremsi beyaz akıntım halsizlik kasıkta ve belde hafif ağrı ve biraz da gaz var heyecanla bat ı bekliyorum
Hoşbuldum Teşekkür ederim inşaÂllah öyledir beklemek yoruyor insanıHoşgeldin canım listemize ekliyorum seni. İnşallah bu belirtiler bebistendir.
Canım bende silik bir çizgi görüyorum. İnşallah gerçekten bebistir bu. Öncelikle sabırlı ve sakin kalmamız önemli. Rabbim çok aratmasın inşallah hayırla bir an evvel nasip etsinmerhaba kızlar sanırım kafayı yemek üzereyim ben çok çok silik bir cizgi görüyorum bana yardımcı olurmusunuz
iztedikçe olmuyor galiba o topikden bu topiğe kostururıyorum resmen insan çok üzülüyor varmı yokmu diye rabbim en kısa sürede nasip etsin isteyen dileyen herkese inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?