- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #5.201
Yani 9 gün geçmiş üstünden 26 Mart'ta oldu o akinti uzayan şekilde 1 defa geldi zaten 2 gün sonra da ilişki oldu ilişkiden bu yana 1 hafta oldu o yüzden kafam karıştıYumurtlama tarihini biliyor musun?
Test için çok erken değil mi? Sen de bendensin bi duramıyoruzHayır ama benden yumurta akı gibi bir sıvı geldi geçen cumartesi bense pazartesi degerlendirmistim
Hoşgeldin canım. Güzel bir tarihte inşallah güzel haberi alacaksınYa burayı okurken bu mesajına denk geldim kan verdin mi
Bu arada okuyorum ama bat vermemişim vereyim belki uzun zaman sonra iyi gelir H Hello Kity bat 23 Nisan ama aşılama için iğne kullanıyorum ileri de atabilir
İşte 28 günden hesaplayinca bata 5 gün var ama sistem otamatik hesaplıyor kafamı karıştırdı bu durumTest için çok erken değil mi? Sen de bendensin bi duramıyoruz
Sen beni bir aydınlat Hemi bu uygulama ya göre sistem 29 günde bir diyor ortalama döngü 33 gün diyor hangisine uyayim son 4 aydirda erken adet oldumTest için çok erken değil mi? Sen de bendensin bi duramıyoruz
Canım benim yaa sürecini takipteyim ve heyecanla bekliyorumYa burayı okurken bu mesajına denk geldim kan verdin mi
Bu arada okuyorum ama bat vermemişim vereyim belki uzun zaman sonra iyi gelir H Hello Kity bat 23 Nisan ama aşılama için iğne kullanıyorum ileri de atabilir
Canım regli olmadan hemen umutsuzluğa kapılma. Senin durum sanki yerleşme kanamasına benziyor. İnşallahta öyledir.Ama benim negatif canım bu sabahta tekrarladım testi negatif, adet olacak gibiyim. İnşallah sizler gorceksiniz o çift çizgiyiiii
Ahh inşallahHoşgeldin canım. Güzel bir tarihte inşallah güzel haberi alacaksın
Yaaa hep diyorum benden önce verin artık güzel haberleri de ben de arkadan geleyimCanım benim yaa sürecini takipteyim ve heyecanla bekliyorumverdim de bence boş yere verdim eşime gıcık test için 2-3 gün daha şansım var kuzum, denemeye devam
Yumurtlamadan sonra 13. Gün bu sabah tekrar test yaptım negatif malesefCanım regli olmadan hemen umutsuzluğa kapılma. Senin durum sanki yerleşme kanamasına benziyor. İnşallahta öyledir.
+1 yapıp arttırabilirim bu totemiO zaman sende gel 4lü totem yapalım kuzum :)
sistem bunu hesaplarken tüm girdiğin zamanların ortalamasını alıyor. Örneğin bir ay adetin 10 gün geciktiyse ortalama direk yükseliyor. O nedenle sen 4-5 reglinin ortalamasına bak. Oda ortalama 27-27 gün.Biri beni aydınlatsın bu konuda hangisini baz alayım
Bu kez hem kalınlaşma yolunda gidiyor hem de aşılama ohh misss, gelecek bizim minnoş bu sefer inşallahAhh inşallah
Yaaa hep diyorum benden önce verin artık güzel haberleri de ben de arkadan geleyim
Bu kez neden bilmiyorum ayrı bir heyecanlıyım bu ay cidden elimden geldiğince olumlu bakmaya çalışıyorum malum kürtaj, rahim filmi 2 tane histeroskopi, ince kalan rahim derken hep karamsardım ama artık rahim de kalınlaşmaya başlayıp ince kalmayınca az umudum geldi
Kasım ayında gebeliğini öğrenip sonrasında olumsuz sonuçlanan tüm kader arkadaşlarım hepinizi bu ay gebe olarak görmek istiyorum haberiniz olsun :))+1 yapıp arttırabilirim bu totemi16 kasımda hamile olduğumu öğrendim 12 Aralıkta düşük yaptım
Bekleyen hepimizin yüzü gülsünBu kez hem kalınlaşma yolunda gidiyor hem de aşılama ohh misss, gelecek bizim minnoş bu sefer inşallahben de senin için çok umutluyum bu ay, rabbim yüzümüzü güldürsün
Benim için Kasım demek hüzün demek bende geçen sene eylülde öğrenip 24 kasımda kürtaj oldumKasım ayında gebeliğini öğrenip sonrasında olumsuz sonuçlanan tüm kader arkadaşlarım hepinizi bu ay gebe olarak görmek istiyorum haberiniz olsun :))
Uygulamaya baktım geçen ay kaçırdım mesela yumurtlamayı. Bu aya gelecek olursam bu ay da uygulamadan gitseydim gene kaçıracaktım çünkü erken yumurtladım. Bu ay ovulasyon testiyle takip ettim Allah’tan.Sen beni bir aydınlat Hemi bu uygulama ya göre sistem 29 günde bir diyor ortalama döngü 33 gün diyor hangisine uyayim son 4 aydirda erken adet oldum
Suanki ortalama 29 gün regl döngü uzunluğu da 33 gün diyor son 4 aya göre 29 günde bir diyor bak tekrar atıyorum otomatik ayarı açınca böyle diyo bu yüzden anlayamıyorum yumurta akı 26 Mart'ta geldi 2 gundurde beyaz akıntı var kokusuz krem gibisistem bunu hesaplarken tüm girdiğin zamanların ortalamasını alıyor. Örneğin bir ay adetin 10 gün geciktiyse ortalama direk yükseliyor. O nedenle sen 4-5 reglinin ortalamasına bak. Oda ortalama 27-27 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?