- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.921
Baya görünüyor canımm,Evet bes dk içinde Ama çıplak gözle o kadar hayalet ki yani böyle oynama yapınca daha net göründü sizce erken gebelik alıp yapayım mi
5 -6 ay once buralara bakarken eklenen hicbir testte cizgi goremiyordum. Insanlar neden bos testleri cizgi var diye ekliyor diyordum. Simdi baktigim her testte o cizgiyi gorebiliyorum. Resmen gozlerim level atladiBen çok net görüyorumhayırlı olsun canım
Bende Su anda bu çizgi var mi yoksa ben delirdim mi diye şüphe ediyorum o yüzden iyi ki varsınız5 -6 ay once buralara bakarken eklenen hicbir testte cizgi goremiyordum. Insanlar neden bos testleri cizgi var diye ekliyor diyordum. Simdi baktigim her testte o cizgiyi gorebiliyorum. Resmen gozlerim level atladiKK farki
Maşallah sübhanallah bebiş görünüyorHanımlar merhaba birkaç gündür buraya uğrayamadım. Adetim cuma günü ben bugün dayanamayıp kaset test yaptım çok hayalet bir çizgi gördüm ama üzerinde oynayınca sanki göründü size atıyorum bi bakar mısınız Eki Görüntüle 3040041
Ay kuzum sanki test kuruyunca kayboldu gibi bilemedim gerçekten var mıdır acaba gözlerim şaşı oldu resmenMaşallah sübhanallah bebiş görünüyor
Artı Med kuruyunca daha belirgin olur aslında. Net bir kuruma cizgisiçıkartır. Cikmadiysa iyi diye düşünüyorumAy kuzum sanki test kuruyunca kayboldu gibi bilemedim gerçekten var mıdır acaba gözlerim şaşı oldu resmen
Hayırlısı olsun canım. Var işte bir vakti zamanımız
Aminnn kuzum aynen öyle nasıpHayırlısı olsun canım. Var işte bir vakti zamanımız
Yok kuzum daha da siliklesti sanki ama baya bi süre gördüğüme eminim hayırlısı olsun yine de heves etmiycem birkaç gün daha geçsin bi daha yaparimArtı Med kuruyunca daha belirgin olur aslında. Net bir kuruma cizgisiçıkartır. Cikmadiysa iyi diye düşünüyorum
Delirmiyoruz cnm da cok cok erken yapiyoruz. Batdan 5 gun sonra yapsak gebelik varsa c den de once kipkirmizi t cizgisi olusuyor saniyesinde. Sabirsizlik basa belaBende Su anda bu çizgi var mi yoksa ben delirdim mi diye şüphe ediyorum o yüzden iyi ki varsınız
He tamam bak ozaman kabulüm.kız ne yapayım ben bilmiyordum o testi görünce şok oldum bu kız niye bu kadar rahat falan dedim bende heyecan sanırsın benim test pozitif çıkmışayy cok güldüm, ya 2-3 saat sonra çıktı bu forumlarda hep yazıyor bu marka çizgi çıkarıyor diye bugün alocam test yarın sabah çıkarsa doooğru doğumhaneye
Aynen yaa sorma kuzum yapmiycaktim guyaDelirmiyoruz cnm da cok cok erken yapiyoruz. Batdan 5 gun sonra yapsak gebelik varsa c den de once kipkirmizi t cizgisi olusuyor saniyesinde. Sabirsizlik basa bela
Benimde gecen gun yaptigim normal kaset teste simdi baktim kuzum oyle bi cizgi yok aslinda cizgi var ama bembeyaz kuruma cizgisi ışıkta belli oluyor ama seninki bariz belli bence bi haberciYarın tekrar test yapıcam canımYaa bu çizgi en az 1 saat sonra çıktı, ben aksam gördüm.. pek inandırıcı değil ama tabiki inşallah bir habercidir
Kuzum bence regl olmadan hemen elendim diye düşünme daha umut var bazen cikmayabiliyorSelamlaarr kızlaarr
Bende elendiimm ama hala regl olmadıım iğnenin 17 günüü
Dün erken gebelik testi yaptım sonradan çizgi çıktı çok hafif kuruma çizgisidir diye düşündüm sonra bu gün yine kaset test yaptım beyaz çizgi belliydi ama sanmıyorum olsa çıkardı artık bir dahaki ayı bekliycezz
İnşaALLAH vardıırr canımm İnşaALLAH ama böyle olunca umudumu bazen kaybediyoruummKuzum bence regl olmadan hemen elendim diye düşünme daha umut var bazen cikmayabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?