- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.901
Yumurtlama haftası trip yapmayı, kocalara küsmeyi yasaklıyorumAnahtarla pencerede tavukta pişer tenceredegün boyu bu şarkıyı söylerim artık. İnşallah bu ay bir aksilik yaşamadan beklemek nasip olur
Ooooo beybiYumurtlama haftası trip yapmayı, kocalara küsmeyi yasaklıyorumbol dıkşınlı geceler
Sıkma o tatlı canını. Hakkımızda hayırlısı olsun canımCanım o tahmini bat benim adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ne zaman adet olurum o yüzden yumurtlama gününden saydım hep. Artık 12 gün oldu olsaydı flaşla görülebilen bi çizgi de görürdüm ama tertemiz. Olsun napalım bir daha ki aya inşallahsizlerden güzel haber bekliyorum
Geçmiş olsun kuzumGünaydın kizlar dünden beri biraz hastayım. Az toparliyim donucem mesajlarınıza ve listeyle ilgilenecegim
Adetini bekle bakalım daha var canım günün gelmeden bu kadar üzme kendiniCanım o tahmini bat benim adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ne zaman adet olurum o yüzden yumurtlama gününden saydım hep. Artık 12 gün oldu olsaydı flaşla görülebilen bi çizgi de görürdüm ama tertemiz. Olsun napalım bir daha ki aya inşallahsizlerden güzel haber bekliyorum
Canim naptn benimde kizimda bat 6 gun varken cikmisti bu sekilde sonradan çıkmışti cizgi ve 8 sene önceYaaaa allahım nasip et
3.dk da çıkmıştı ama di mi kuzum
Bebeğim gecmis olsunAllah razı olsun canım
Yarın tekrar test yapıcam canımCanim naptn benimde kizimda bat 6 gun varken cikmisti bu sekilde sonradan çıkmışti cizgi ve 8 sene önce
O test benim değil alıntıladığım arkadaşındı ama yine de teşekkür ederimmaalesef canımm.. ama üzülme bende böyle hayalet çizgilerde takılıp kalıyorum ama inşallah bebişlerimizi kucagımıza aldıgımız günler gelicek suan sahura kalktım ve sana yazıyorum rabbim tuttuğumuz oruç hürmetine kucağımızı boş bırakmasın ikimizinde her isteyen anneliği hakkıyla yerine getirebilecek her kadına ...
Yok kuzu gelmedi daha, ağrı varCanımpartalina_ baktırdı o bilgilendirir seni. Naptın söküldün mü?
Sağol canım benimSperm dna 10 günde çıktı, fulya da genetiks diye bi lab. 1250tl. Kromozom en fazla 3 hafta dediler ama eşimin 1 hafta benim 10 günde çıktı. Aynı lab. 530tl her ikimizin ayrı ayrı.
Hayırlı olsun inşallah canımKızlar sizce bu kuruma çizgisi mi Bat a 2 gün var. 3 aydır deniyorum test yapıyorum hiç böyle gözükmüyordu.Eki Görüntüle 3039978
Ben çok net görüyorumHanımlar merhaba birkaç gündür buraya uğrayamadım. Adetim cuma günü ben bugün dayanamayıp kaset test yaptım çok hayalet bir çizgi gördüm ama üzerinde oynayınca sanki göründü size atıyorum bi bakar mısınız Eki Görüntüle 3040041
Ben çok net görüyorumhayırlı olsun canım
Hayırlısı olsun canimm hemen mi çıktı?Hanımlar merhaba birkaç gündür buraya uğrayamadım. Adetim cuma günü ben bugün dayanamayıp kaset test yaptım çok hayalet bir çizgi gördüm ama üzerinde oynayınca sanki göründü size atıyorum bi bakar mısınız Eki Görüntüle 3040041
Evet bes dk içinde Ama çıplak gözle o kadar hayalet ki yani böyle oynama yapınca daha net göründü sizce erken gebelik alıp yapayım miHayırlısı olsun canimm hemen mi çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?