- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.881
Kaç dk içinde çıktı canimKızlar sizce bu kuruma çizgisi mi Bat a 2 gün var. 3 aydır deniyorum test yapıyorum hiç böyle gözükmüyordu.Eki Görüntüle 3039978
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç dk içinde çıktı canimKızlar sizce bu kuruma çizgisi mi Bat a 2 gün var. 3 aydır deniyorum test yapıyorum hiç böyle gözükmüyordu.Eki Görüntüle 3039978
Ohhh harika bir yumurtlama 3 gün üstüste yansın geceler.. bahane istemiyorum yok yan yattık yok çamura battık yokAkşama geleceğimmmm akşama geleceğim hacı baban neredeeeeeee????
R Random3 partalina_ hepsonradan H Hello Kity
Yak gel bildigin ne varsaaaaAkşama geleceğimmmm akşama geleceğim hacı baban neredeeeeeee????
Yok öğretmenim söz veriyorum çalışkan arı ben olcamOhhh harika bir yumurtlama 3 gün üstüste yansın geceler.. bahane istemiyorum yok yan yattık yok çamura battık yok
Vaaaooovvv nasıl güzel bi pik bu yansın geceler hacı baba değil de hacı yatmaz diyelim artıkAkşama geleceğimmmm akşama geleceğim hacı baban neredeeeeeee????
Evet döngümün 10. Günü demek ki ya düzenli ilişki ya takip bizim çalışma şartları maalesef düzenli ilişkiye el vermiyor. İnşallah bu sefer başarırızYak gel bildigin ne varsaaaa
15- 20 dk içinde iki gün sonra tekrarlayacağım bakalımKaç dk içinde çıktı canim
Anahtarla pencerede tavukta pişer tencerede gün boyu bu şarkıyı söylerim artık. İnşallah bu ay bir aksilik yaşamadan beklemek nasip olurVaaaooovvv nasıl güzel bi pik bu yansın geceler hacı baba değil de hacı yatmaz diyelim artık
Bizde değerlendirme günlerinde çok zorlanıyoruz. Çalışma şartları maalesef dediğin gibi. Ama olacak olacak maşallah görüntü pek harikaEvet döngümün 10. Günü demek ki ya düzenli ilişki ya takip bizim çalışma şartları maalesef düzenli ilişkiye el vermiyor. İnşallah bu sefer başarırız
Tamam canım. İlk 5- 10 dk önemli zaten. İnsalllahh bir daha böyle kıpkırmızı çıkar15- 20 dk içinde iki gün sonra tekrarlayacağım bakalım
Tekrarı sağlıkla nasip olsunYaa inşallah benim ilkim düşük oldu kalbi durdu inşallah hepimize nasip olur bu ay hayırlısıyla
Bir sonraki sağlıklı olsun inşallah canım.Yaa inşallah benim ilkim düşük oldu kalbi durdu inşallah hepimize nasip olur bu ay hayırlısıyla
O nasil guzel bir yumurtlama Şartlar olusmus geriye minicik bi detay kalmis. Start verilsin o haldeAkşama geleceğimmmm akşama geleceğim hacı baban neredeeeeeee????
Kuzum dün ki kuruma olabilir, bu da negatif olabilir.. çünkü daha batına 5 gün var.. bu testler bata kadar negatif çıkıyor biliyorsun. Akışına bırak biraz kafanı boşalt.. inşallah regl günü güzel haberlerini verirsin bizeNegatif kızlar.. Daha da pozitife döneceğini sanmıyorum. Beynim bana büyük oyun oynamış bu saatten sonra da akışına bırakıcam. Buralarda yokum. İnşallah sizler pozitifiii görürsünüz dualarım sizinle
Bebişim benim bile 3 gün kaldı ama negatif çıkabilir diye yapmıyorum. Senin daha 5 gün var. Hemen bozma moralini.Negatif kızlar.. Daha da pozitife döneceğini sanmıyorum. Beynim bana büyük oyun oynamış bu saatten sonra da akışına bırakıcam. Buralarda yokum. İnşallah sizler pozitifiii görürsünüz dualarım sizinle
İnşallah yolunda gider her şeyO nasil guzel bir yumurtlama Şartlar olusmus geriye minicik bi detay kalmis. Start verilsin o halde
Canım o tahmini bat benim adetim düzensiz olduğu için bilemiyorum ne zaman adet olurum o yüzden yumurtlama gününden saydım hep. Artık 12 gün oldu olsaydı flaşla görülebilen bi çizgi de görürdüm ama tertemiz. Olsun napalım bir daha ki aya inşallah sizlerden güzel haber bekliyorumBebişim benim bile 3 gün kaldı ama negatif çıkabilir diye yapmıyorum. Senin daha 5 gün var. Hemen bozma moralini.