- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.722
- 333
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.941
Predictor early çok iyi. Miratech erken gebelik ve prodoctor ise fiyat olarak daha uygun onlarda iyiKizlar eczanede cok pahali erken gebelik testleri netten alaniniz varmi hangi marka alayim
Ben az önce aldım 71 TL verdimKizlar eczanede cok pahali erken gebelik testleri netten alaniniz varmi hangi marka alayim
Ben Trendyol dan alıyorum.surekli.Kizlar eczanede cok pahali erken gebelik testleri netten alaniniz varmi hangi marka alayim
haahhahha yaa kusura bakma o zaman :) yeniyim kadınlaar klubunde pek anlamıyorum yeni yeni çözüyorum diyelimmO test benim değil alıntıladığım arkadaşındı ama yine de teşekkür ederimAmin inşallah
Markası ne? En pahalisi prodoctor 25 lira
Var var
haahhahha yaa kusura bakma o zaman :) yeniyim kadınlaar klubunde pek anlamıyorum yeni yeni çözüyorum diyelimm
Papatyam hatirlarsin ben prodoctor yapmistim gecenlerde pozitif gostermisti neredeyse sonra baska marka 3 sefer yaptim negatif cikti .. yorumlarina baktim prodoctor cogu kisiye aynisi olmus üzüldümBen Trendyol dan alıyorum.surekli.
Prodoctor aliyorum aylardır
Kızlar Trendyol da 4lu 5li var prodoctor 55₺ geliyo kargo ile çok uygun.Markası ne? En pahalisi prodoctor 25 lira
Aaa bende hiç olmadı kuzum ya hatta 3,5 betayi bile algıladı.Papatyam hatirlarsin ben prodoctor yapmistim gecenlerde pozitif gostermisti neredeyse sonra baska marka 3 sefer yaptim negatif cikti .. yorumlarina baktim prodoctor cogu kisiye aynisi olmus üzüldüm
Ayy sagol kuzum üstüne iki kez oynadık ya sonuhayir olur insallahVar varbence erken gebelikle de dene yarın
Evet yaaa firmaya özür yazılı çiçek göndericem vallahiHe tamam bak ozaman kabulüm.kız ne yapayım ben bilmiyordum o testi görünce şok oldum bu kız niye bu kadar rahat falan dedim bende heyecan sanırsın benim test pozitif çıkmışyani inşallah şöyle diyelim yarınki test pozitif çıkarda test markasıda kendisini aklar aayende
Hmm doğrucu davut testten almışsın.. ben de şimdi çıkıyorum almaya
Hayırlısı olsun canım inşallahMaalesef 2 gün gecikmeden sonra adet oldum bu ay elendim H Hello Kity
Selam canım omepaq10 bana doktorum yazdı 2 aydır onu alıyorum bu ay da yumurta geliştirici pholicaps yazmıstı bitkisel ama pcos değilimKizlar Pon women takviyesini duyan var mi aranizda. Benim dr. nerden buluyor boyle duyulmamis takviyeleri bilmiyorum. Onceki aylarda da alvital plus onermisti. Bir ay kullanip Imprly almistim (tup bebek merkezindeki dr. onermisti) ama yutmak cok zor geldi bana. Takviye alacagim karar veremedim. Omepa q10 Omega3 alayim diyorum. Bir de ocean polysitol var. Bu takviye sadece pkos olanlar icin mi yoksa yumurta kalitesi icin herkes kullanabilir mi? Yani bi inisotolu pkos mu kullaniyor? Takviye fiyatlari da ucuyor masallah
Sizin yumurtanız büyüdü mü gittiniz mi kontroleSelam canım omepaq10 bana doktorum yazdı 2 aydır onu alıyorum bu ay da yumurta geliştirici pholicaps yazmıstı bitkisel ama pcos değilim
Ben şok ben iptal ne aldın annecim sen öyle bence onun döllenme anından itibaren kesin sonuç vermesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?