- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.761
Kuzum olabilir de olmayabilir deKızlar bu testi yaptıktan 3 saat sonra böyle bi cizgi fark ettim. Kurumadir kesin dimifiltreli ve filtresiz hali
Yarın sabahKuzum olabilir de olmayabilir de
Erken gebeliği ne zaman yapacaksin
Oyyy o nasıl güzel bisey öyle benim yerime de sev onuKızlaaar test yapıcam demiştim, yaptımbembeyaz.. bebetime da bile gölge yok o derece eksi bir değerdeyim galiba 5 gün var ama belirti falan hiç yok.. regl beklerken oyalanıyoruz işte
Test artı med mi kuzum sanki var gibi ya çizgiKızlar bu testi yaptıktan 3 saat sonra böyle bi cizgi fark ettim. Kurumadir kesin dimifiltreli ve filtresiz hali
Benim de böyleydi yarın pik olur büyük ihtimal bugünden başla degerpendirmeyeKızlar bana bi bakın dediğim gibi olacak erken yumurtlama olacak sanırım bu ay bugün 9. Günüm ne zaman Pik olur sizce
Yaptığım testlerde Hiç kuruma çizgisi görmedim bu beliren ikinci çizgi benceKızlar bu testi yaptıktan 3 saat sonra böyle bi cizgi fark ettim. Kurumadir kesin dimifiltreli ve filtresiz hali
Evet artimed canım. Kuruma cizgisidir amaTest artı med mi kuzum sanki var gibi ya çizgi
Bugün olmayabilir ya eşim gece gelecek Ramazan’da canlı müzik mi olur arkadaş. Uykum ağır basmazsa denerim yoksa da yarına kalır. Geçen ay kaçırdım ovulasyon yapmadım bu ay da iyi ki almışım test 9. Gün bu kadar koyu çıktıBenim de böyleydi yarın pik olur büyük ihtimal bugünden başla degerpendirmeye
Ben çok gördüm ya ama bu marka daha önce hiç kullanmadım bilemiyorum kuruma çizgisi oluyor mu. Buda ilk yaptığım hali birini keskinlestirdim digerinde sadece efekt var. Ama sanki cok silik görüyorum gibi ya da gözlerim benimle oyun oynuyorYaptığım testlerde Hiç kuruma çizgisi görmedim bu beliren ikinci çizgi bence
hayirlisi kuzum, tez zamanda sağlıkla gelsin inşallahYeni bat 30nisan kuzum H Hello Kity
İlk yaptığında da var sanki canım bence bebek buBen çok gördüm ya ama bu marka daha önce hiç kullanmadım bilemiyorum kuruma çizgisi oluyor mu. Buda ilk yaptığım hali birini keskinlestirdim digerinde sadece efekt var. Ama sanki cok silik görüyorum gibi ya da gözlerim benimle oyun oynuyor
Bu nasıl pekiKızlar bu testi yaptıktan 3 saat sonra böyle bi cizgi fark ettim. Kurumadir kesin dimifiltreli ve filtresiz hali
Çatlamadan sonra 9. Gün 3. İdrarla yaptım bu testi oda merakımdan zorladım da öyleİlk yaptığında da var sanki canım bence bebek bu
Birde buna yapar mısın? Bu ilk haliBu nasıl peki
Belki reglin birkaç gün sarkar bayramdan sonraya kalır. umudunu kaybetme olacak canim, belki bu ay doğal yolla kendiliğinden olacak inşallahSanmıyorum kuzu .
Ya gitsem.simdi yine takipp ilişki vs.bide ramazan baya zor olur dedim.
Diğer reglim de bayram da
İnşallah kuşumhayirlisi kuzum, tez zamanda sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canımm hayırlısı olsunBelki reglin birkaç gün sarkar bayramdan sonraya kalır. umudunu kaybetme olacak canim, belki bu ay doğal yolla kendiliğinden olacak inşallah
Çok yakınlaştıracak yaptımBirde buna yapar mısın? Bu ilk hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?