- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.741
Kız bnm geç döllenme sansımda yok ya doktorun dediği günler dışındaresmn yapmadık halen 2 haftadırİnşallahhh geç döllenme olur aminnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bnm geç döllenme sansımda yok ya doktorun dediği günler dışındaresmn yapmadık halen 2 haftadırİnşallahhh geç döllenme olur aminnnn
3 çıktığına göre yükselck hissi var vallaSakinim kız
Bu benim her zamanki halim, tezcanliyimdir.
Zaten pek umudum yok.
Test varken yapım dedim
Hayırlı olsun canım benim çok sevdiğimTeşekkürler yorumunuz için. Tavsiyeye uyup kan verdim hemen. 49.35 çıktı sonuç. Hayırlısı bakalım sağlıkla ilerlerse. Folik asidi de bugün alıcam. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah en kısa sürede
Ama yumurta catalama ve döllenme zamanını bilmiyoruz ki.Kız bnm geç döllenme sansımda yok ya doktorun dediği günler dışındaresmn yapmadık halen 2 haftadır
Bebeğim bilmiyorum ya, nasippte varsa yukselir3 çıktığına göre yükselck hissi var valla
E işte eşime gün aşırı devam edek dedim doktor biliyordur dedi ama :) Allaha emanet çalıştık son ilişkiyi baz alıp 14 gün beklerim napayım :)Ama yumurta catalama ve döllenme zamanını bilmiyoruz ki.
Aynn öle kuzumBebeğim bilmiyorum ya, nasippte varsa yukselir
Hayırlısı olsun diyorum .
Biz de öyle üç gün harici bir kere oldu.E işte eşime gün aşırı devam edek dedim doktor biliyordur dedi ama :) Allaha emanet çalıştık son ilişkiyi baz alıp 14 gün beklerim napayım :)
Neyimize güveniyorsak valla :)Biz de öyle üç gün harici bir kere oldu.
Ay çok sıkılmıştım benn,bide karın ağrım.vardiiNeyimize güveniyorsak valla :)
Aynı vala mesleğe dönnce bunalıyozAy çok sıkılmıştım benn,bide karın ağrım.vardii
inşaAllah bekleyip göreceğimD vitamini kullanabilirsiniz. Omegayı bilemiyorum belirtiler uyuşuyor inşallah hamilesinizdir
Yeni bat 30nisan kuzum H Hello KityRegli oluyorum ben canlarım krem akıntı geldi arkasından bir iki damla kan
Hayırlısı buymuş demekki
Rabbi Hebli Mines Salihin partalina_ H Hello Kity iyilikperisi92 hepsonradan
Ayy oruçta gitti ya bir saat kala
bana da doktor hamileliğin ilk aylarında mümkün olduğunca dışardan bir şey vermemeye çalışıyoruz demişti bu yüzden yoksa bence de sıkıntı yapacak takviyeler değil içilebilir ama yine de adeti bekleyim yani hamile olmadığımı düşünüyorum aslında ama ne olur ne olmazNeden canım gebe değilsen içeceksin?? Doktor bana hamile kalırsam yumurtalar daha sağlıklı, vucut da gebeliğe hazır olması için dvit, omega, coenzim ayrıca mutli vitamin-mineral karışımı verdi 3 aydır içiyorum hergün yani içersen ve hamileysen bebeğe de yarar şeyler onların hepsi..
Rabbim büyük kuzum en azından çalışmaya devam bn olamadım bileRegli oluyorum ben canlarım krem akıntı geldi arkasından bir iki damla kan
Hayırlısı buymuş demekki
Rabbi Hebli Mines Salihin partalina_ H Hello Kity iyilikperisi92 hepsonradan
Ayy oruçta gitti ya bir saat kala
Ay valla bu ay gidesim yoktu doktora ramazan çok zor olur diye.Rabbim büyük kuzum en azından çalışmaya devam bn olamadım bile
GT ihmal etme kuzum yerleşme kanaması belki devamı var mı takip edelimAy valla bu ay gidesim yoktu doktora ramazan çok zor olur diye.
Mayistaki reglim de bayrama geliyor...
Sanmıyorum kuzu .GT ihmal etme kuzum yerleşme kanaması belki devamı var mı takip edelim