- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.781
Çok silik gibi. Ama tabi filtrelerden dolayı da olabilirÇok yakınlaştıracak yaptım
Ben yaparken net gördüm canım inşallah bebeğin seninledirÇok silik gibi. Ama tabi filtrelerden dolayı da olabilir
İnşallahBen yaparken net gördüm canım inşallah bebeğin seninledir
İnsssssssssİnşallahhh geç döllenme olur aminnnn
Oy kuzum bakalım ben arkandan gelcekmıyım rabbım hayırlısının versin sakın mucadeleni bırakma bırlıkteyız bu yoldaRegli oluyorum ben canlarım krem akıntı geldi arkasından bir iki damla kan
Hayırlısı buymuş demekki
@Rabbi Hebli Mines Salihinpartalina_ H Hello Kity iyilikperisi92 @sumuhallebisi
Ayy oruçta gitti ya bir saat kala
Bu sahte çizgilerden nefret ediyorumRegli oluyorum ben canlarım krem akıntı geldi arkasından bir iki damla kan
Hayırlısı buymuş demekki
Adı Krema.. bi kafeye sığınmıştı 12 yıl önce bebekti, garson kızlar da süt kreması ismini takmışlardı, öyle kaldıOyyy o nasıl güzel bisey öyle benim yerime de sev onuadı ne?
Keşke bekleyebilsek regl 5-10 gün geçmesini ama yapamıyoruz işte.. üzülme sakın tamam mı.. hayırlısı sağlıklısı olsun, sımsıkı tutunsun.. büyük ihtimal çok ufak bir biyokimyasal oldu ve buna da doktorlar çok seviniyor.. birleşme yaşanması, ufak da olsa tutunması bile vucudu sağlıklı embriyoya hazırlıyor inşallahRegli oluyorum ben canlarım krem akıntı geldi arkasından bir iki damla kan
Hayırlısı buymuş demekki
Yaa bana sonradan çıkanlar hep kuruma gibi geliyor.. bak sabah yapıp bembeyaz dediğimde bariz kırmızı çizgi çıktı.. sen yarın erken olandan yap bakalım o bizi sevindirsin inşallahKızlar bu testi yaptıktan 3 saat sonra böyle bi cizgi fark ettim. Kurumadir kesin dimifiltreli ve filtresiz hali
Evet çıkıyor ya malesef. İnşallah pek ümitli değilim ama..Yaa bana sonradan çıkanlar hep kuruma gibi geliyor.. bak sabah yapıp bembeyaz dediğimde bariz kırmızı çizgi çıktı.. sen yarın erken olandan yap bakalım o bizi sevindirsin inşallah
Kızz hangi marka o test ben hiç denk gelmedim bu kadar pembe bir kuruma çizgisi ne ben olsam çoktan hamileyim sanmıştımYaa bana sonradan çıkanlar hep kuruma gibi geliyor.. bak sabah yapıp bembeyaz dediğimde bariz kırmızı çizgi çıktı.. sen yarın erken olandan yap bakalım o bizi sevindirsin inşallah
Bu neeeeeeeeYaa bana sonradan çıkanlar hep kuruma gibi geliyor.. bak sabah yapıp bembeyaz dediğimde bariz kırmızı çizgi çıktı.. sen yarın erken olandan yap bakalım o bizi sevindirsin inşallah
Oldun mu canım regl yaRegli oluyorum ben canlarım krem akıntı geldi arkasından bir iki damla kan
Hayırlısı buymuş demekki
Kuzum aslında sahte de değil ama o kadar.minik.betayi algilamislar helal.olsunBu sahte çizgilerden nefret ediyorumüzüldüm canım yaa, nasip.. yolumuza devam edeceğiz yapacak bişey yok
Bir damla gelmisti peceteye de olurum yarınaOldun mu canım regl ya
Bebetime canımKızz hangi marka o test ben hiç denk gelmedim bu kadar pembe bir kuruma çizgisi ne ben olsam çoktan hamileyim sanmıştıminşallah bebiş geliyordur
Yalancı mı dersin kuruma mı kandırık mı ondan işteBu neeeeeeee
Gelme.yaaaaaOy kuzum bakalım ben arkandan gelcekmıyım rabbım hayırlısının versin sakın mucadeleni bırakma bırlıkteyız bu yolda
Yahu bunun nesi kuruma..sınır çizgisi bile çekmiş o kadar net bi duruş sergilemiş yani. Yaaa bu çok güzel bi foto amaYalancı mı dersin kuruma mı kandırık mı ondan işte
Kız.nasil kuruma buuu.Yaa bana sonradan çıkanlar hep kuruma gibi geliyor.. bak sabah yapıp bembeyaz dediğimde bariz kırmızı çizgi çıktı.. sen yarın erken olandan yap bakalım o bizi sevindirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?