- 26 Ağustos 2020
- 1.554
- 787
- 73
- 29
- Konu Sahibi Hello Kity
- #4.721
Bilmiyorum kuzum anlamadım bugün de böyleYa Benim bu ay yaptığım testlerin çoğu böyle oldu ilk senin gibi silik sonra koyulaşıyor neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kuzum anlamadım bugün de böyleYa Benim bu ay yaptığım testlerin çoğu böyle oldu ilk senin gibi silik sonra koyulaşıyor neden acaba
Ben kullandım canımcım, hiç yalancı çizgi çıkarmadı.. kuruma falan olmuyor baya kaliteli.. Hamile kalanlarda gördüğüm bişey var, kasetle aynı koyulukta çıktı sonuçları hep.. he bi de 6 yazan şey aslında gebeliğin gecikmesinden geriye 6 yani bata 5 gün kala..Hanımlar bundan kullanan var mı hiç? Güvenilir midir?
Yarın sabah yapsam mı ki ya. Yumurtlamadan sonra 12. Gün. Benim bat ne zaman bilmiyorum çünkü adetim düzensiz o yüzden gün sayıyorumBen kullandım canımcım, hiç yalancı çizgi çıkarmadı.. kuruma falan olmuyor baya kaliteli.. Hamile kalanlarda gördüğüm bişey var, kasetle aynı koyulukta çıktı sonuçları hep.. he bi de 6 yazan şey aslında gebeliğin gecikmesinden geriye 6 yani bata 5 gün kala..
Pazartesi yap bi gün daha rahat ver zigotcuğa.. ben de ptesi yapıcamYarın sabah yapsam mı ki ya. Yumurtlamadan sonra 12. Gün. Benim bat ne zaman bilmiyorum çünkü adetim düzensiz o yüzden gün sayıyorum
Ben de aynı durumdayım sanırım yarın pik olurBilmiyorum kuzum anlamadım bugün de böyle Eki Görüntüle 3039705
Yok kuzum belki yarın olur epey koyu ben böyle olduğunda da değerlendiriyorum bi gün öncesidir belki diye instagram da bir gebenin günlüğü sayfasına bak istersen canım o paylaşıyor yumurtlama örnekleriniEki Görüntüle 3039704
Peki bugün var mı
Hala ümit var mı acabaKozlar hala adet olmadım iğnenın 17 sinden selamlar ve kan testi verdim dün cıkmadı 1.20 bat 4 nisan
Bilmem ovulasyon yaptım koyu cızgıler barHala ümit var mı acaba
Ovulasyon testinde 2. Çizgi hep çıkıyo kuzum yaBilmem ovulasyon yaptım koyu cızgıler bar
Hep çıkmaz ki hep çıksa her gün yumurtlarız kız nasıl her zöAn cıkıyo ıkı çizgi bunlardan koyu cıkarmı valla bende bilemedımOvulasyon testinde 2. Çizgi hep çıkıyo kuzum ya
Yok kuzum yumurtlama dönemi T çizgisi çok aşırı koyu çıkıyo C kadar hatta C den daha koyu yumurtlama o zaman oluyo yine çizgi silikleşirse yumurta çatlamış demek oluyo T çizgisi var diye pozitif olmuyo C kadar koyu olması lazım yumurtlama olmuş demek için bu bebek sevdası bize neler öğrettiHep çıkmaz ki hep çıksa her gün yumurtlarız kız nasıl her zöAn cıkıyo ıkı çizgi bunlardan koyu cıkarmı valla bende bilemedım
Kuuzmm biliyorum zaten ben o asmaları geçtim ben ne yazdım oraya :) 17 gündeyim ben nenım yumurtlama günüm cok dan geçtiYok kuzum yumurtlama dönemi T çizgisi çok aşırı koyu çıkıyo C kadar hatta C den daha koyu yumurtlama o zaman oluyo yine çizgi silikleşirse yumurta çatlamış demek oluyo T çizgisi var diye pozitif olmuyo C kadar koyu olması lazım yumurtlama olmuş demek için bu bebek sevdası bize neler öğretti
Yaa inşallah hayırlı sonuçlar çıkar kuzumPapatyamveben-Mavi cuma günü umutsuzca kan verdim ama sağlık ocağında pazartesi sonucu öğrencem
14. Gün erken gebelik testi 1 saatlik idrar tutmayla öğlen negatif di sanmıyom da işte rabbimden umut kesilmezYaa inşallah hayırlı sonuçlar çıkar kuzum
İnşallahhh geç döllenme olur aminnnnKuuzmm biliyorum zaten ben o asmaları geçtim ben ne yazdım oraya :) 17 gündeyim ben nenım yumurtlama günüm cok dan geçti
Hiç belli olmuyor kuzum yaa , Rabbim büyüktür14. Gün erken gebelik testi 1 saatlik idrar tutmayla öğlen negatif di sanmıyom da işte rabbimden umut kesilmez
Kuzum bi sakin ol pazartesi kan tahilili tekrarla test canavarı oldunYaa inşallah hayırlı sonuçlar çıkar kuzum
Sakinim kızKuzum bi sakin ol pazartesi kan tahilili tekrarla test canavarı oldun