- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.701
Ahh bu merakim var ya. Birde dün gece pike yakin çizgi görünce ovulasyon testinde ümitlendim. Koyu olan dün aksam 22:30 civarı yaptığım. Buda bugün ki yaptığım. Yarım saat önce falan. Gebelik olsaydı daha da koyulaşması gerekirdiKeşke yapıp üzmeseydin boşuna kendini erken çünkü
Benimde kaç gündür yapıyodum kpyu çıkıyo onuda bıraktım valla batı bekliyorum moralimi bozmak istemedimAhh bu merakim var ya. Birde dün gece pike yakin çizgi görünce ovulasyon testinde ümitlendim. Koyu olan dün aksam 22:30 civarı yaptığım. Buda bugün ki yaptığım. Yarım saat önce falan. Gebelik olsaydı daha da koyulaşması gerekirdimerakıma yenik düştüm
Var sende birseyler amaBenimde kaç gündür yapıyodum kpyu çıkıyo onuda bıraktım valla batı bekliyorum moralimi bozmak istemedim
İnşallah kuzum ya ümitlenmek istemitorum öok tepetaklak oluyorum sonra. Hepimize en kısa zamanda nasip olur inşallahVar sende birseyler ama
Karisik isler. Dun kan vermeye gidecektin, gidemedin mi kuzum. Gerci kandaki deger de kucuk olursa yine igneden mi diye dusunursun. Bilemedim. Mecbur bekleyecegiz. Insallah vardir, olumlu dusunelim.Günaydın canlarsonradan çizgi çıkmış ay valla sinirlerim bozuldu. Bugün çatlatma iğnesi 13gnu. partalina_ hepsonradan @iyilikperisi92 H Hello Kity @Heartofqueen @NurSu-14Ocak G Gzmyts53 ve diğer kuzular nickleri aklıma gelenleri ekledim kimse alınmasın
Simdi gordum. Degerin de fena degil ya, cok cok dusuk cikmamis. Kesin yok diyemeyiz. Bence yukselecektir, icini ferah tut beybisiKuzum dün kan değerim 3,5cikti ama bide ben çatlatma iğnesi kullandım bakalım hala onub kalıntısı mi bilmiyorum
Bes gun onceden cikmaz zaten kedisini sevdigimKızlaaar test yapıcam demiştim, yaptımbembeyaz.. bebetime da bile gölge yok o derece eksi bir değerdeyim galiba 5 gün var ama belirti falan hiç yok.. regl beklerken oyalanıyoruz işte
Çarşamba 6 Nisan'da randevu varYaa gebeliğe yoralım tabi ama boyun bölgesi sivilceleri genelde hormonal oluyor diye biliyorum canım. E hormonal derken bebişin salgılattığı hormonlardan da olması muhtemelDoktoruna bi danış istersen..
Teşekkürler yorumunuz içinhayırlı olsun saglıkla gelsin inşallah bebişfolik asiti hamile kalmayı planladıgınız aydan 3 ay once baslayın diyorlar ama süpriz bir şekilde hamile kalanlar da ogrendigi anda kullanmaya baslıyor bir sorun olmuyor. bence hemen bugün kan testi verin ve eczaneden folik asit alıp kullanmaya baslayın, bebiş olsa da olmasa da
Gittim kuzumm, değerim şaka gibi 3,5 çıktı.Karisik isler. Dun kan vermeye gidecektin, gidemedin mi kuzum. Gerci kandaki deger de kucuk olursa yine igneden mi diye dusunursun. Bilemedim. Mecbur bekleyecegiz. Insallah vardir, olumlu dusunelim.
İnşallah bakslim kuzum netlessin diye kan verdim iyice beynim durdu ya.Simdi gordum. Degerin de fena degil ya, cok cok dusuk cikmamis. Kesin yok diyemeyiz. Bence yukselecektir, icini ferah tut beybisi
27 gün döngü uzunluğu bata 6 gün varDöngü uzunluğunuz ne? bence 21. Gün çok erken gebelik olmadığını söylemek için
Çok erken aciliyet yoksa bata kadar bekleyin belirti var mı bu arada?27 gün döngü uzunluğu bata 6 gün var
sol yumurtalığım ağrıyor ara ara göğüs hassasiyetim var ama bat yaklaştığı için de olabilirÇok erken aciliyet yoksa bata kadar bekleyin belirti var mı bu arada?
çok halsizim uykudan gözümü açamıyorum bu yüzden gebe değilsem d vit omega falan kullanmak istiyorum ama bekleyim 6 gün dahaÇok erken aciliyet yoksa bata kadar bekleyin belirti var mı bu arada?
D vitamini kullanabilirsiniz. Omegayı bilemiyorum belirtiler uyuşuyor inşallah hamilesinizdirçok halsizim uykudan gözümü açamıyorum bu yüzden gebe değilsem d vit omega falan kullanmak istiyorum ama bekleyim 6 gün daha
Bes gun onceden cikmaz zaten kedisini sevdigimTest sirketlerini ihya etmeye devam
Neden canım gebe değilsen içeceksin?? Doktor bana hamile kalırsam yumurtalar daha sağlıklı, vucut da gebeliğe hazır olması için dvit, omega, coenzim ayrıca mutli vitamin-mineral karışımı verdiçok halsizim uykudan gözümü açamıyorum bu yüzden gebe değilsem d vit omega falan kullanmak istiyorum ama bekleyim 6 gün daha
Yumurtlama olması için T çizgisinin en az C kadar koyu olması lazım tatlım devam yumurtlama olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?