- 4 Aralık 2015
- 6.079
- 13.424
- 248
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #4.661
Ah bide gerçekten bebisten olsa ne sevinirimOhooo seninki zaten en bomba belirti, 10 puan
Açlık, doyamama, mide kazıntısı var bendeHiç belirtisi olmayan ben
Koyulaşma varrrrrrrEki Görüntüle 3039596
Bat 1 gün geçince tekrar test yaptım durum bu şekilde. Hala akıntı yok. Ama şişlik ve karın ağrısı var. Bunlar da bata 1 gün kala başladı öncesinde yoktu.
Çok netEki Görüntüle 3039596
Bat 1 gün geçince tekrar test yaptım durum bu şekilde. Hala akıntı yok. Ama şişlik ve karın ağrısı var. Bunlar da bata 1 gün kala başladı öncesinde yoktu.
Kuzum bebiş var hayırlı olsun ne zaman kan vereceksin belirtin var mıEki Görüntüle 3039596
Açlık, doyamama, mide kazıntısı var bendesanırım pis boğazlık belirtisi bu
Doymama dersen var da ben de pis boğazım diye belirti saymadım onuAçlık, doyamama, mide kazıntısı var bendesanırım pis boğazlık belirtisi bu
Çok belirti de yok bilemedim ne zaman kan vermek daha doğru olur 1 haftalık adet gecikmesini mi beklesem diyorum ama her ihtimale karşı biraz önce folik asit siparişi verdimKuzum bebiş var hayırlı olsun ne zaman kan vereceksin belirtin var mı
İnşallah canim hepimiz bu gibi mucizeler bekliyoruzKız ben kızıma hamileyken tam yumurtlama günü sattan sonra 15 Co gün evde oturduğum yerde baygınlık geçirdim o akşam degerlendirmistik sadece yumurtlama oldu ertesi akşam küt gittim başka hiç belirtim yoktubelli olmaz yani kizcem 5 yaşında şuan
Ya bebişim her gün usluca Bekliycem diyorsun ama beklemiyorsun kiBuyrun tertemizde bir negatifyumurtlamadan sonra 11. Gün çatlamadan sonra 9. Gün. İlk idrarla yapılmadı ama olsun uslu uslu adetimi bekliyorum şimdi
İlk kez test yaptım ya beynim bana büyük oyun oynamış demekki. Kafam rahatladı en azındanYa bebişim her gün usluca Bekliycem diyorsun ama beklemiyorsun kidur daha erken bence az kaldı sabret
Kuzum ya bende test yapmaya korktuğum için belki de böyle bekleyebiliyorum. Negatifi görmek istemiyorum diye galiba.İlk kez test yaptım ya beynim bana büyük oyun oynamış demekki. Kafam rahatladı en azından
Silik çıkacak diye bekliyordum belirtilere karşı bide ovulasyon neredeyse dün akşam pik yapınca ümitlenmiştim. Neyse olsunKuzum ya bende test yapmaya korktuğum için belki de böyle bekleyebiliyorum. Negatifi görmek istemiyorum diye galiba.
Olsun vardır bir hayır bunda da. ümit kesmek yok yola devamSilik çıkacak diye bekliyordum belirtilere karşı bide ovulasyon neredeyse dün akşam pik yapınca ümitlenmiştim. Neyse olsun
Bak yaaaBuyrun tertemizde bir negatifyumurtlamadan sonra 11. Gün çatlamadan sonra 9. Gün. İlk idrarla yapılmadı ama olsun uslu uslu adetimi bekliyorum şimdi
Bizden sonra sayacaklar merak etmeAy gebelikte bunuda belirti saysinlar
Oyy ağzının balını yeriiiimmBence sayılır kuzum
Demeee, inanırımhmmm.. sadece kabızlık ya da sadece ishal belki sayamazdık ama üstüste olması tamamen belirtiden sayılabilir..
Ben de çok fazla vitamin balık yağı qenzim falan alıyorum onlar yapıyor yaa.. asla doymuyorumYok canım daha neler B12 iğnesi vurulduğunda beri bende öyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?