Gebeliğe Hazırlık 2022 Müstakbel Nisan Anneleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın canım mutlaka sabrını da verir Rabbim. Ama inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın tez vakitte nasip etsin inşallah. Benim bu ay 3. Denemem oluyor canım. 2 yıllık evliyim. Yeni karar verdik. 28 yaşım. eşim de 26. Ovulasyon testi kullanıyorum ama bir iki ay daha denerim normal yollarla olmazsa mutlaka gorunecegiz ikimizde doktora.
 
Biz hem yumurtlama döneminde hem regl döneminde belirti uyduruyoruz bak diyim hepimiz yapıyoruz bunu aklımız fikrimiz bu konu olduğu için vücudumuzdaki tüm sesleri dinler olduk geçen ay kesin hamileydim belirtilerime bakılırsa bu ay belirti uydurmak ve erken test yapmak yok herkes adet gününü bekleyecek uslu olalım
 
Henüz çok yeniymiş ama heyecanını, isteğini, sabırsızlığını o kadar iyi anlıyorum ki Allah gönlünüze göre versin bir an önce
 
Evet lütfen yahu nolur yardımcı olalım birbirimize bat gecmeden test yasaklanmıştır
 
Ovülasyon testi kullanmadan nasıl anlarsın yumurtlama dönemini? Adeti birlikte sayarsak mesela 14.güne mi denk geliyor canım?
Uygulama kullanıyorum ve uygulamanın gösterdiği gün akıntım basliyor hep. Sadece yumurtlama günümü şaşırıyor bazen. Bir gün erken veya bir gün geç olabiliyor yumurtlamam. O yüzden o döneme girdiğimde teste başlayacağım canım.
 
Ben FLO kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun? Açıkcası bu akıntıyı hiç takip etmedim biliyormusun? Akıntı neye işaretti?
 
regli bitti 7. gün kasık ağrısı başladı gogusler şişmeye başladı akıntıyı görmedim ben daha zaten anlamıyorum akıntıdan da aman
Canım ben uygulama kullanıyorum ve doğurgan döneme girildi yazıyor uygulamada. Ve o gün akıntım başlamış oluyor hep. Sadece yumurtlama günümü bir gün erken veya bir güç gösterebiliyor bazen. O yüzden o günlerde ovulasyon testi kullanıyorum
 
Ben FLO kullanıyorum sen hangisini kullanıyorsun? Açıkcası bu akıntıyı hiç takip etmedim biliyormusun? Akıntı neye işaretti?
Ben de takvimim uygulamasını kullanıyorum ve çok memnunum. Akıntı yumurtlama dönemine girdiğini gösteriyor. Bu dönemde ilişki yaşandığında o akıntı spermlerin daha içeri girmesini ve sağlıklı bir şekilde 5 güne kadar kalmasını sağlıyor.
 
Çok teşekkür ederim sağol canım. Bilmiyordum bunu. İnsan burada neler öğreniyor ya. ALLAH razı olsun canım senden çok özel olmıcaksa canım mesela adetinden temizlenir temizlenmez ilişkin oluyor mu? Oluyorsa mesela o ilişkinin gebe kalmada yeri ne olur?faydası olur mu?
 
Rica ederim canım. Regl sonrası hemen İlişki oluyor genelde. Ama yumurtlama dönemi değilse hamile kalma olasılığı yok. Bazen ayda iki kez yumurtlama görenler oluyor ve adet sonrasina denk gelebiliyor. Kişiden kişiye değişen bir durum yumurtlama döngüsü. Bu yüzden ovulasyon denedim aslında ben genel olarak adetin 14 veya 15. Günunde yumurtlama görüyorum.
 
ALLAH razı olsun kuzum bu bilgiler çok önemli benim için. Cevap yazdığın için tekrardan teşekkür ederim canım
 
Ben sana bak bir örnek kendi kullandığım uygulamadan göstereyim. Normal maviler yumurtlama dönemi olup halka içinde olanda ovulasyon dönemi oluyor doğru biliyorum galiba değil mi?
 

Eklentiler

  • Screenshot_20220316_135737_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    47,4 KB · Görüntüleme: 29
Yani adetten sonra akıntıyı kontrol etmek gerekir doğru mudur?
 
Doktor bekleme salonundan bildiriyorum femarayla yine 3.ayım, yani son.. bu ay artık olur inşallah da başka şeylere gerek kalmaz bugün start veriliyor bakalım hadi hepimiz için hayırlısı...
Hayırlı olsun canımmm.. yarasın, şifa olsun, bebiş olsun, amiiiinnn
Femara 3 ay mı kullanılıyor maximum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…