- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Aynı şeyi mi yükledin canım takvimim uygulamanın adıBak canım
En altta sağdaki değil mi canım?Aynı şeyi mi yükledin canım takvimim uygulamanın adı
Evet bu canım şimdi kontrol ettim de luteal faz bilgisi 14 yazıyor bende de.En altta sağdaki değil mi canım?
Yani adetim kaçıncı günü yumurtlama görüyorsun onu yazMan gerekiyor.En altta sağdaki değil mi canım?
Bu aya odaklan ve olacağına inanSağol tatlım3 ay kullanıp ara veriyorlar ya da başka tedaviye geçiyorlar.
Valla hangi iğne diye sormadım kuzum, bu ay olacakmış gibi adapte etmek istedim kendimiinşallah gerek kalmaz. Bizim bi minnoş var köpeğimiz. Daha 11 aylık ama kalp ve şeker hastası. Onun tedavi ve insülin ilaçlarına ayda 1500 ödüyoruz zaten anamız ağladı bu aralar umarım diğer minnoş da artık üzmeden gelir
Ben ne zaman yumurtlama oluyor onu bile bilmiyorum ki kuzumYani adetim kaçıncı günü yumurtlama görüyorsun onu yazMan gerekiyor.
Ben ne zaman yumurtlama oluyor onu bile bilmiyorum ki kuzum
Senin yumurtlama erken oluyor bana göre canım. İnşallah tutar bu seferŞimdilik plana sadık kalıyoruz bir seyler var kasıklarımda çok agrıyor yumurtalar yumurtalar
14. gün olmuyor kuzum zaten 2 sefer ovulasyonda ben daha erken yumurtladığımı fark etmiştim ama akıntı olayını anlamıyorum işteSenin yumurtlama erken oluyor bana göre canım. İnşallah tutar bu sefer
Evet senin erken görünüyor. Benim 14 veya 15 de oluyor. Akıntı az az başlıyor doğurgan döneme girince. Yumurtlama ve çatlama günü yoğun oluyor. Çatlama günü hatta aşırı yoğun oluyor bende14. gün olmuyor kuzum zaten 2 sefer ovulasyonda ben daha erken yumurtladığımı fark etmiştim ama akıntı olayını anlamıyorum işte
BennKızlar aranız da bu ay famera kullanan var mı
Kontrole gittin mi canım kaç tane yumurtan oluşmuş ilk kez mi kullanıyorsun yanın da başka ne kullanıyorsun
21m bir yumurtam olustu 8lk kez kullaniyorum.. folik asit kullaniyorum birdeKontrole gittin mi canım kaç tane yumurtan oluşmuş ilk kez mi kullanıyorsun yanın da başka ne kullanıyorsun
Ekliyorum canımBenimde bat 1 nisan
Ben kullanıyorum, henüz başlamadım bu ay ama doktorum her ay reglimin 15.günü başlatıyorKızlar Duphaston kullanan var mı?
Bana da doktorum adetleri düzenlemesi için vermişti döngüm 40-50’li günleri bulunca. 15-25. Günler arasında kullan dedi. Sitede başlıklarda araştırınca yumurtlamayı gördükten sonra kullanmak gerekir diyenler olmuş. Bu döngümde ilaca başlayamadım. Ovulasyonla takip ettim 17. Gün çatlama gördüm, 32 gün sürdü döngüm. Acaba yumurtlamayı gördükten sonra ilaca başlasam sorun olur mu?Ben kullanıyorum, henüz başlamadım bu ay ama doktorum her ay reglimin 15.günü başlatıyor