- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Canım sen daha rahat yaparsın bazi bilgiler giriyorsun google çin takvimi yaz çıkıyor hemenO nasıl oluyor. Sende ona bakiver benim için
Bakayım o zaman hemenCanım sen daha rahat yaparsın bazi bilgiler giriyorsun google çin takvimi yaz çıkıyor hemenbenim kız çıktı
Tamam canımMart yazcaksin
Ne çıktıTamam canım
Bende ondan korkuyorumBebişim gelince diyecek ki bu sıyırmış karı anam mi oluyor
Bende geçen ay yaptım onu ama bu ay daha başlamadım hsg falan çektrcem onun stresinden çin takvmine sıra gelmediMucize1357 ben simdiden mart ayinda hamile kalırsam cinsiyeti ne olcak diye cin takviminden baktim ahdhahhdhs her ay yapıyorum bunu muhakkak inanmıyorum tabide işte kafayi siyirmaya yakinim bebde
Bende geçen ay yaptım onu ama bu ay daha başlamadım hsg falan çektrcem onun stresinden çin takvmine sıra gelmedi
Amin canım senin ne çıktı.Hayırlısı olsun inşallah
Bizdekide umut işte napalım her ay oldu olacak diye diye bi hamile kalsak 3 ay sabreder öğreniriz cinsiyetide maksat ilk aşamaMaksat eglence valla hosuma gidiyor her ay deniyorum
Benim kızAmin canım senin ne çıktı.Tabi bu arada Allah ne dilerse o olur
Öyle tabi. Bugün yegenlerimi sevdim bol bol. Biri kız biri erkek. İkisi de bal balBenim kızaynen öyle bekletmeden gelsinde sağlıklı hayırlı bir sekilde kız erkek fark etmez
Aynen öyle vallaBizdekide umut işte napalım her ay oldu olacak diye diye bi hamile kalsak 3 ay sabreder öğreniriz cinsiyetide maksat ilk aşama
OyyyÖyle tabi. Bugün yegenlerimi sevdim bol bol. Biri kız biri erkek. İkisi de bal balbize de hayırlısıyla nasip olur inşallah
Valla kuzum hiç duymadım bende hiç bilgim yok bu konularda inşallah sağlıklı gebelik nasip eder rabbim en kısa zamandaAynen öyle vallaben üçüzlere hamile kaldığımda bi şok geçirmiştik sonra bos gebelik oldular onda da ayrı bi sok gecirdim. Turkiye de ilk falanimdir herhalde o kadar araştırdım hic benim gibi olan bulamadım
Amin canim hepimize nasip olsunValla kuzum hiç duymadım bende hiç bilgim yok bu konularda inşallah sağlıklı gebelik nasip eder rabbim en kısa zamanda