- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 31
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Hoşgeldin nidosummH Hello Kity canım 10 Nisan ekler misin?
3 gün erken regl oldum.. keyfim pek yok. Umudumuz Nisan'aiki topik varmış, sana geleyim dedim
Gayri gelsin ben çok kolay hevesi kırılan biriyim neden bilmiyorum. Aslan burcuyum savaşırım falan aslında ama bir şey benim elimde değilse savaşamıyorum yaHoşgeldin nidosummŞubat'ta bende 3 gün erken olmuştum. Stres bence bunun sebebi kuzum. Nisan ola hayrola sloganıyla yola devam çalışmalara devam alacağız o güzel haberler merak etme
Bende tam aslan Başak arasındayım. En orta tarih aynı dediğin gibiyim valla. Herkese vere vere bende akıl ve psikoloji kalmadı.Gayri gelsin ben çok kolay hevesi kırılan biriyim neden bilmiyorum. Aslan burcuyum savaşırım falan aslında ama bir şey benim elimde değilse savaşamıyorum yahayır sen beni gör günde 50 kişiye derdine derman olurum ne akıllar ne akıllar. Kendime "batsın bu dünyaaaa"
Kuzum benimde ilişkide ıslaklık artıyo bide vajinaya baktığımda böyle daha dışarıda gibi duruyo anlatamıyorumdaKızlar ya ovulasyon dönemine girdiğinizi nasıl anlıyorsunuz? Afedersiniz benim krem gibi seffafla beyaz arası bı akıntım oluyor, sanki orası hep ıslak gibi. Normalde hiç akıntım olmaz yumurtlama masajindanmidir nedir
Aaaa bende oyle benim 23 Ağustos doğum günümBende tam aslan Başak arasındayım. En orta tarih aynı dediğin gibiyim valla. Herkese vere vere bende akıl ve psikoloji kalmadı.Pozitif olma politikası var bu topikte. Negatif lige yer yok
Benim akıntım başlıyor canım seffaf az az geliyor 3 gün filan sonra iki gün aşırı yoğun oluyor islatacak kadar (afedersiniz)Kızlar ya ovulasyon dönemine girdiğinizi nasıl anlıyorsunuz? Afedersiniz benim krem gibi seffafla beyaz arası bı akıntım oluyor, sanki orası hep ıslak gibi. Normalde hiç akıntım olmaz yumurtlama masajindanmidir nedir
Aaaa doğum günlerimiz aynıAaaa bende oyle benim 23 Ağustos doğum günüm
Evet birde göğüs uçları fena ya, erken başladı benim ovulasyon belirtileriKuzum benimde ilişkide ıslaklık artıyo bide vajinaya baktığımda böyle daha dışarıda gibi duruyo anlatamıyorumdabide bazen ara ara batmalar ağrılar oluyo
Kuzum ben pozitiflik makinesiyim. Benim mesleğim bu nasıl yapmayayımBende tam aslan Başak arasındayım. En orta tarih aynı dediğin gibiyim valla. Herkese vere vere bende akıl ve psikoloji kalmadı.Pozitif olma politikası var bu topikte. Negatif lige yer yok
Tam aslanla basak arasındayım deyince anladımAaaa doğum günlerimiz aynı
Ahsjskl ya danışanınsamKuzum ben pozitiflik makinesiyim. Benim mesleğim bu nasıl yapmayayımdanışanlarım görse yazıklar olsun sana derler heralde, neyse ki burda yoklar boncuklarım akıyo valla çok sıkmışım kendimi, güçlü durmaya çalışarak ilerlediğim için sanırsam. Biraz süzülsünler tekrar güçlenirim yarın size basarım enerjiyi sjdkd
Birde hemen test yapmayalim tamam mi ben 17 gün beklicemKızlar bakın benim şuan hiç belirti yok. Yumurtlama dönemimde belirtilerimi yazacağım. Ondan sonra da ciddi bir belirti olursa yazacağım. Bu ay da uydurmak istemiyorum lütfen biri beni tutsun bu konuda. Bu belirti uyduruk filan desin
Göğüsten belli olmuyo benim ya fibrokistlerim sürekli patlamaya hazır bomba gibiEvet birde göğüs uçları fena ya, erken başladı benim ovulasyon belirtileri
Sorması ayıp yıl kaçTam aslanla basak arasındayım deyince anladımne güzel tesadüf oldu
Ben sana destek olurum batlarda aynı zatenKızlar bakın benim şuan hiç belirti yok. Yumurtlama dönemimde belirtilerimi yazacağım. Ondan sonra da ciddi bir belirti olursa yazacağım. Bu ay da uydurmak istemiyorum lütfen biri beni tutsun bu konuda. Bu belirti uyduruk filan desin
Ay evet kesinlikle. Bat geçmeden tövbeBirde hemen test yapmayalim tamam mi ben 17 gün beklicem