- 19 Ocak 2022
- 117
- 79
-
- Konu Sahibi Hello Kity
Hellooo canıımmm.. Ben de geldimMerhaba kızlar. Hepimiz müstakbel anneleriz burada. Önceliğimiz tabi ki Nisan ayı annesi olmak şu an için. İlk kez deneyen veya aylardır deneyenler olabilir aramızda. Umarım Nisan ayında denemeler bekleyişler son bulur ve mübarek Ramazan ayı vesilesi ile güzel haberleri öğreniriz. Saygı sevgi çerçevesi içinde topigime hoş geliniz efendim
Kullanıcı İsmi Bat Sonuç@ozguss @asunny @marshmelov 1 Nisan@iyilikperisi92 1 Nisan 1 Nisan@minezmn41 2 Nisan@E L B A 4 Nisan@Mucize1357 5 Nisan@Feyzaakncc 5 Nisan H Hello Kity 6 Nisan@PrensesAriel 6 NisanHayat su 6 NisanPinkyjelly 8 Nisan 8 Nisan@Gzmyts53 8 Nisan@aysemah 8 Nisan@Teach_ 9 NisanJ jadeysm 9 Nisan@Kelebenkk 9 Nisan@Mavihali 9 Nisan@Lazgulu5561 11 NisanR Random3 12 Nisan@A R Y A 15 Nisan
Kuzum günaydın ben bu ay inositol içeren takviye kullanmaya başladım bide clife macun a başladım d vitamini b vitamini folik asit içiyorum ekstra olarak arada bir de demir çinko şurubu eğer yumurtlama günleri eşimin şehir dışında işi çıkmazsa bu ay dan umutluyum bakalım zaten olmazsa en geç iki üç aya tüp bebek tedavisi olacamKızlar günaydın napıyorsunuz ben çalışıyorum ama sürekli burayada bakıyorum kızlar neler yapıyor acaba diye
Ohh süper hazırlıklar yapmıssın canımKuzum günaydın ben bu ay inositol içeren takviye kullanmaya başladım bide clife macun a başladım d vitamini b vitamini folik asit içiyorum ekstra olarak arada bir de demir çinko şurubu eğer yumurtlama günleri eşimin şehir dışında işi çıkmazsa bu ay dan umutluyum bakalım zaten olmazsa en geç iki üç aya tüp bebek tedavisi olacamsen neler yapıyorsun kuzu
Hoşgeldin canimm ekliyorumHellooo canıımmm.. Ben de geldim7 nisan
İnşAllah kuzum ya hep birlikte mutlu olalım ramazan ayında güzel haberler alalım hep birlikteOhh süper hazırlıklar yapmıssın canım
İnşallah bu ay mutluluk bizim olurbende saf arı sütü aldım 20 adet şişede oluyormuş geçen ayda polen almıştım ikisini bir arada kullanmaya başlıcam inşallah eşimde sürekli kullanırsa fayda sağlarız ( eşim fayda sağlayan yiyecekleri sürekli yedin mi unutma demeden yemiyor içmiyor ) keşke sigarayıda unutma mesela diyorum amaa nerdeeeeeeee
günaydın canımm, bende aynı valla sabahları maıllerımı acıyorum snra burayı acıyorum hemenKızlar günaydın napıyorsunuz ben çalışıyorum ama sürekli burayada bakıyorum kızlar neler yapıyor acaba diye
İnsan en yakın arkadaşlarına üzülmesinler diye ailesine bile anlatamıyor burda yazmak destek görmek motive olmak çok güzel ne iş yapıyorsun canım ben edebiyat öğretmenliği bitirdim ama bankacı oldumgünaydın canımm, bende aynı valla sabahları maıllerımı acıyorum snra burayı acıyorum hemen
evettt aılmıze bıle anlatamadıgımız seylerı buraya acıkça konusup fıkır alabılıyoruz.İnsan en yakın arkadaşlarına üzülmesinler diye ailesine bile anlatamıyor burda yazmak destek görmek motive olmak çok güzel ne iş yapıyorsun canım ben edebiyat öğretmenliği bitirdim ama bankacı oldum
Bomba gibi geliyor bizimkiKuzum günaydın ben bu ay inositol içeren takviye kullanmaya başladım bide clife macun a başladım d vitamini b vitamini folik asit içiyorum ekstra olarak arada bir de demir çinko şurubu eğer yumurtlama günleri eşimin şehir dışında işi çıkmazsa bu ay dan umutluyum bakalım zaten olmazsa en geç iki üç aya tüp bebek tedavisi olacamsen neler yapıyorsun kuzu
Aynen atanma sorunu sayesinde bankacı oldum dahada iyi oldu genel müdürlük işi rahat tayin derdide olmuyor bu sayede çok şükür halimizeevettt aılmıze bıle anlatamadıgımız seylerı buraya acıkça konusup fıkır alabılıyoruz.
yaa genelde oyle ogretmenler atanma sorunu oluyor kuzum
bnde dıs tıcaret okudum, ıhracat sorumlusuyum
Kuzum ben hap içme konusunda sıkıntılıyım o yüzden maltofer diye küçük küçük cam şişelerde şurup şekli var onu içiyorum çinko da zinko diye bir şurup ikisini de devlet karşılıyor zaten sağlık ocağında yazdır bence bide varya kesinlikle demir değeri hamile kalmak için çok önemli hemde bebeğin tutunma sı ve gelişimi için kullan mutlaka benim tahlil sonuçları öğleden sonra çıkacak bakacam değerler ne durumdaBomba gibi geliyor bizimkitatlım demir çinko şurubu dediğin hangisi, bende demir yerlerde de çinko da lazım hem
Biliyorum kuzum aralıklarla sürekli demir ilaçları kullanıyorum ama yükselmiyor, yine bi bastırayım bakalımKuzum ben hap içme konusunda sıkıntılıyım o yüzden maltofer diye küçük küçük cam şişelerde şurup şekli var onu içiyorum çinko da zinko diye bir şurup ikisini de devlet karşılıyor zaten sağlık ocağında yazdır bence bide varya kesinlikle demir değeri hamile kalmak için çok önemli hemde bebeğin tutunma sı ve gelişimi için kullan mutlaka benim tahlil sonuçları öğleden sonra çıkacak bakacam değerler ne durumda
Aynen kuzum ya benimde yine sınırda çıkmış düşüğe yakın çıkmış hep değerler ilaçları tam anlamıyla düzenli olarak kullanmak gerekiyor ama bazen de korkuyorum bütün ilaçları aynı anda içmeye gün içerisine yaysam iyi olacak galiba en az 10 tane ilaç kullanmam gerekiyor şu anBiliyorum kuzum aralıklarla sürekli demir ilaçları kullanıyorum ama yükselmiyor, yine bi bastırayım bakalımsağol
evet kuzum yaa, herseyın hayırlısı ya, ne guzel olmusAynen atanma sorunu sayesinde bankacı oldum dahada iyi oldu genel müdürlük işi rahat tayin derdide olmuyor bu sayede çok şükür halimize
Clife ben de alıcam kaç güne geliyor bi de iş yerime söyliycem gizli kargo gönderiyolar mı kiKuzum günaydın ben bu ay inositol içeren takviye kullanmaya başladım bide clife macun a başladım d vitamini b vitamini folik asit içiyorum ekstra olarak arada bir de demir çinko şurubu eğer yumurtlama günleri eşimin şehir dışında işi çıkmazsa bu ay dan umutluyum bakalım zaten olmazsa en geç iki üç aya tüp bebek tedavisi olacamsen neler yapıyorsun kuzu
Kuzum zaten kargonun kendi poşeti oluyor içinde ne olduğu görünmüyor bende iş yerime söyledim çabuk geldi benim ki üç günde felan geldi yanlış hatırlamıyorsam dün başladım işte sağ kasıkta batmalar başladı bile bide ben de erken yumurtlama oluyor 12.günde felanClife ben de alıcam kaç güne geliyor bi de iş yerime söyliycem gizli kargo gönderiyolar mı ki
Canım olması gereken buymuş ztn. Bi yerde okumuştum ama şuan hatırlamıyorumKızlar ya sizlere bişey soracam adet günlerinin kısalması bir problem mi benim eskiden beş gün sürüyor du son günlerde üçe düştü ya