- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.921
At testi görürüz bizzKızlar ben yumurtlama günümü bilmiyorum ama bat 6 nisan adetlerim düzenlidir. Göğüs hassasiyeti ve kaşık agrılarım var hafif hafif bi dalgınlık hissi oluyor gibi. Test yaptım bu akşam kaset test çokkk farkedilemeyeceği bir çizgi var gibi ben mi hayal kuruyorum bilemedim ama daha 8 gün var tabi. Öyle yaniisizce var mı ?
Sen buraya at gerisine karışma ben hallederimKızlar ben yumurtlama günümü bilmiyorum ama bat 6 nisan adetlerim düzenlidir. Göğüs hassasiyeti ve kaşık agrılarım var hafif hafif bi dalgınlık hissi oluyor gibi. Test yaptım bu akşam kaset test çokkk farkedilemeyeceği bir çizgi var gibi ben mi hayal kuruyorum bilemedim ama daha 8 gün var tabi. Öyle yaniisizce var mı ?
Evet görünüyor hadi hayirlisikaçıncı gün?
Valla yerleşme olma ihtimali çooook yüksek.. normalde gitme derdim ama kuzum ya mantarsa.. yani mantarsa ve artarsa bebişi etkileyebilir o yüzden bence git bi içimiz rahat etsin..Aynı aynıkız benden gündüz bi damla kan geldi dedim ya ay bi daha gelmedi lekelenme dahi yok doktora gitsem mi ki yine de ne dersin bu yerleşme olabilir mi ya of hiç olamazmış gibime geliyo
Yerleşme kanaması kaçıncı gün oluyor?Valla yerleşme olma ihtimali çooook yüksek.. normalde gitme derdim ama kuzum ya mantarsa.. yani mantarsa ve artarsa bebişi etkileyebilir o yüzden bence git bi içimiz rahat etsin..
Hadi hayırlı sonuçlar al insallah, ben pozitif gördüm kan verdim hala sonucu çıkmadı bekliyorum hala normalde bat yarın görünüyor. Kısmetse Aralık annesi olacağım inşallah maşallahÇalışmalar tamamlandı beklemeye geçtim bensende durumlar nedir
Yaaa ne harika çok sevindim adına canım darısı hepimizin başınaHadi hayırlı sonuçlar al insallah, ben pozitif gördüm kan verdim hala sonucu çıkmadı bekliyorum hala normalde bat yarın görünüyor. Kısmetse Aralık annesi olacağım inşallah maşallah
Evet bende gördüm kuzumCanım işaretledipim yerde sanki bi şey var gibi ben mi yanlış görüyorum? Kızlar bi de siz baksanıza biraz oynadım
Canım flaşla çekmişsin kontrastı yok etmiş ama yakalayabildiğimi yakaladım işaretlediğim yerde var gibi flaşsız çekebilir misin? Doğal kontrast lazımValla ben bile çok çok inceleyince incecik görüyorum bilemedim belli olur mıbaya bembeyaz çünkü bu fotoda
Bu benım testim miCanım işaretledipim yerde sanki bi şey var gibi ben mi yanlış görüyorum? Kızlar bi de siz baksanıza biraz oynadım
Yaa bunda da var bizimde bat 6 Nisan bizde mi test yapsak kiiiiCanım flaşla çekmişsin kontrastı yok etmiş ama yakalayabildiğimi yakaladım işaretlediğim yerde var gibi flaşsız çekebilir misin? Doğal kontrast lazım
Döllenmeden sonraki 10-14 gün aralığında olabiliyormuş canımYerleşme kanaması kaçıncı gün oluyor?
Canım kaç gün de bir adet oluyorsun normaldeValla ben bile çok çok inceleyince incecik görüyorum bilemedim belli olur mıbaya bembeyaz çünkü bu fotoda
Eveeet ya kiminnn seninkini yaptımBu benım testim mi
Ayyy dur aklımı almaYaa bunda da var bizimde bat 6 Nisan bizde mi test yapsak kiiii
Tövbe bismıllahırrahmanırrshom yazamadım ben survıvor dalmıştım kız bu neEveeet ya kiminnn seninkini yaptımforumun grafikeri, fotoğrafçısı, şopçusu ben oldum hep diyorum anne olucam derken fotoğrafçı oldum testlere beni etiketleyin kızlaaaarrr
Kuzum bence iki gün sonra ilk idrarla testi tekrarla, var gibiTövbe bismıllahırrahmanırrshom yazamadım ben survıvor dalmıştım kız bu ne
Canım test attın mı buraya görmedim hiç atta pozitif test görelim yaaaHadi hayırlı sonuçlar al insallah, ben pozitif gördüm kan verdim hala sonucu çıkmadı bekliyorum hala normalde bat yarın görünüyor. Kısmetse Aralık annesi olacağım inşallah maşallah
Allah askına nasıl baktın kızlar da var demişKuzum bence iki gün sonra ilk idrarla testi tekrarla, var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?