- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.901
Bu yumurtlama masajı gerçekten müthiş bir şey reglimin 2. Günü doktor sol yumurtalık pco ordan ümit yok demişti yumurtlama masajı yaptım on gün birde çörekotu bal karışımı ve gittiğimde solda 2 tane 20 mm yumurtan var dediCanım bilemiyorum ki inşallah büyür ve tutar. Benimde en fazla 16 mm olmuştu 20. günde, zaten sonrasında hemen adet oldum. Ama bu ay yumurtlama masajı yaptım ben inanılmaz faydasını gördüm. 15-16. Günler yumurtlama gördüm beklemedeyim şimdi. Femara ve gonalf'in yapamadığını yumurtlama masajı yaptı
Yarın bidaha bak istersen canım evet suan yumurtlama döneminde olman lazım bide bence cok ovülasyona takılma derim 2 günde bir ilişkiye gir mutlaka yakalıyorsunDöngünün 15. Gunundeyim
Benim eşimde her ay tüp bebeğe gerek yok sen hamilesin hissediyorum diye dolanıyor peşimde sonrası hüsranYok be kuzum normal değil.. ama cok kötü de değil.. bir ay daha ilaçları kullanıp tekrar test yapalım dedi.. bu düzelince kendiliğinden olabilir gibi bişey demiş, bizimki de tüp bebek yapmayalım madem diyor
Ay bu masaja bende bakayım bi yarından sonra bende yumurtlama dönemine giriyorumBu yumurtlama masajı gerçekten müthiş bir şey reglimin 2. Günü doktor sol yumurtalık pco ordan ümit yok demişti yumurtlama masajı yaptım on gün birde çörekotu bal karışımı ve gittiğimde solda 2 tane 20 mm yumurtan var dedi
YaaaaBu yumurtlama masajı gerçekten müthiş bir şey reglimin 2. Günü doktor sol yumurtalık pco ordan ümit yok demişti yumurtlama masajı yaptım on gün birde çörekotu bal karışımı ve gittiğimde solda 2 tane 20 mm yumurtan var dedi
Ahahha aynısını azzz önce dedi.. belki de hamilesin niye şimdi bunları konuşuyoruz kiBenim eşimde her ay tüp bebeğe gerek yok sen hamilesin hissediyorum diye dolanıyor peşimde sonrası hüsranhayır bütün zorluğu çekecek olan biziz onlar nazlanıyo
Canım masajı yaparken ovulasyon testiyle takip etmen lazım yoksa olgunlaşan yumurta daha da büyür ve kiste dönüşür. Testte yumurtlamayı gördüğünde bırakman lazımAy bu masaja bende bakayım bi yarından sonra bende yumurtlama dönemine giriyorum
Canım reglin bitince başlanıyor 12 13 üncü güne kadar falan yapılıyor fazla yaparsan yada tam yumurta gelişmişken yaparsan yumurta olması gerekenden fazla büyüyüp kistleşebilir. YouTube dan bak bir gebenin günlüğü sayfasıAy bu masaja bende bakayım bi yarından sonra bende yumurtlama dönemine giriyorum
Ben yumurtlama görene kadar yaptım 15 ve 16. Günler yumurtlamam oldu yumurtlama gorene kadar devam yani ama bu süreçte testle takip etmek gerek :)Canım reglin bitince başlanıyor 12 13 üncü güne kadar falan yapılıyor fazla yaparsan yada tam yumurta gelişmişken yaparsan yumurta olması gerekenden fazla büyüyüp kistleşebilir. YouTube dan bak bir gebenin günlüğü sayfası
Canım işaretledipim yerde sanki bi şey var gibi ben mi yanlış görüyorum? Kızlar bi de siz baksanıza biraz oynadımBöyle kız
Zaten 3 aydır ovulasyon deniyorum ama onunla da olmadı. Bu ay bıraktım artık 2,3 günde bir şansımızi deneyelim bakalımYarın bidaha bak istersen canım evet suan yumurtlama döneminde olman lazım bide bence cok ovülasyona takılma derim 2 günde bir ilişkiye gir mutlaka yakalıyorsun
Az kaldı çarşamba gitcem ztn smdi hiç ellemeyeyimCanım masajı yaparken ovulasyon testiyle takip etmen lazım yoksa olgunlaşan yumurta daha da büyür ve kiste dönüşür. Testte yumurtlamayı gördüğünde bırakman lazım
Aynı aynıAhahha aynısını azzz önce dedi.. belki de hamilesin niye şimdi bunları konuşuyoruz kigebertcem haberi yok
Bende gördümCanım işaretledipim yerde sanki bi şey var gibi ben mi yanlış görüyorum? Kızlar bi de siz baksanıza biraz oynadım
Evet görünüyor hadi hayirlisiCanım işaretledipim yerde sanki bi şey var gibi ben mi yanlış görüyorum? Kızlar bi de siz baksanıza biraz oynadım
Ahanndaaaa varrrrr bende görüyorummmmmmmmmmmmCanım işaretledipim yerde sanki bi şey var gibi ben mi yanlış görüyorum? Kızlar bi de siz baksanıza biraz oynadım
Daha 7. Günde 11 mm ise büyür o benceAz kaldı çarşamba gitcem ztn smdi hiç ellemeyeyimcuma günü sag tarafta 11mm di döngümün 7. Günündeydim bakalım çarşamba günğ kaç oldular acaba merak ediyorum
Canım testi atsanaKızlar ben yumurtlama günümü bilmiyorum ama bat 6 nisan adetlerim düzenlidir. Göğüs hassasiyeti ve kaşık agrılarım var hafif hafif bi dalgınlık hissi oluyor gibi. Test yaptım bu akşam kaset test çokkk farkedilemeyeceği bir çizgi var gibi ben mi hayal kuruyorum bilemedim ama daha 8 gün var tabi. Öyle yaniisizce var mı ?
Var gibi duruyorCanım işaretledipim yerde sanki bi şey var gibi ben mi yanlış görüyorum? Kızlar bi de siz baksanıza biraz oynadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?