- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.881
Canımmm 13. Gün yapman lazımBen test yaptım 11 ci gün negatif kızlar
Amin inşallah darısı başınıza inşallahTebrik ederim sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Sende ins adet olmazsıncumartesi regli bekleniyor heyecan tavan yapıyor bazen
inşallah canım yaSende ins adet olmazsın
Umarim bu ay seviniriz:)İnssss hamılesın
Sultan kız öyle mi diypsunCanımmm 13. Gün yapman lazım
Ne bilim ya adet sancısı gibi agrılar geliyor bende de o var akıntı cok var cok nadir arada batma oluyp kaşık da hemen gidiyoInsallah adet olmayiz yaa ama hic farkli hissetmiyorum nasil hissedilir bilmiyomda illaki o ay farkli hisseder insan
Evet canım arianayı hatırlamıyormusun 11. Negatifti 13. Gün pozitif olduSultan kız öyle mi diypsun
Dogru diyosjn erken yaptık tamam kuzum carsmaba sabahı yapacamEvet canım arianayı hatırlamıyormusun 11. Negatifti 13. Gün pozitif oldu
Ovulasyonda yumurtlama göremedim. (dayanamadim yaptım) Ama akintim çok kafam karistiKızlarrrr napıyorsunuz yumurtlama dönemi geçenler var mı belirtileriniz ne durumdasınız
Kız diğer çizgi nerde ikiside silikkKizlarrr herkes3 sabirli bekleyisler ama ben dayanamdim Bir test daha patlattimmm :)))) ikinci cizgini başı cikmis gerisi yok kaset test bile aklimi aliyor
Kaçıncı gündesin canımOvulasyonda yumurtlama göremedim. (dayanamadim yaptım) Ama akintim çok kafam karisti
Kan alırken ya da kanı tüpe boşaltırken eritrositler parçalanmış bu yüzden cihaz çalışamamış tekrar kan verin negatif değllBu sonuç ne demek acaba açıklanmamış mi testemi sorun var
Eeee ne güzel işte bir bakmışsın hiç tüp bebeğe gerek kalmadan oluvermişKızlar nur topu gibi Dna Hasarımız olduhem de %16.. üroloğumuz, değer normal zaten ilaç içiyorsun ona devam et daha da düzelince sizin normal yolla da olur demiş ay deli etcek bu doktor beni yaa.. tüp yapmamıza gerek yokmuş diyor benimki şimdi de @Hayat su
Ilk defa silik gördüm sanirim test bozuk :)erken gebelik testi yoktu yanimda kalan kaset testten yaptim o da bole ciktiKız diğer çizgi nerde ikiside silikk
Döngünün 15. GunundeyimKaçıncı gündesin canım
Yok be kuzum normal değil.. ama cok kötü de değil.. bir ay daha ilaçları kullanıp tekrar test yapalım dedi.. bu düzelince kendiliğinden olabilir gibi bişey demiş, bizimki de tüp bebek yapmayalım madem diyorEeee ne güzel işte bir bakmışsın hiç tüp bebeğe gerek kalmadan oluvermişDNA hasarı konusunda bilgim yok ama normal olduğunu söylemiş zaten doktor öyle 40 yaşına geldim falan deyip umutsuzluk yok demek ki her şey normal ki doktor doğal yolla olabileceğini söylüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?