- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.581
İnşallah 17 günü beklicem diyorum ama çok zor yaHaklısın o zaman testte sorun var. Kurumadan çıkanı da görücez ya sıkıntı yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah 17 günü beklicem diyorum ama çok zor yaHaklısın o zaman testte sorun var. Kurumadan çıkanı da görücez ya sıkıntı yok
Bu teste göre var ama 3-4 saat sonra diyosun kuruma da olabilir bence sen yarın yap bi tane ne olur ne olmazYok ki canım ya çekmemişim. Ama ondan bi kaç gün sonra tekrar yaptığım var onda da 3-4 saat sonra silik cikmisti. Atayım sana. Yarın eşime derim bi gebelik testi alır hiç sanmıyorum ama hiç ümidim de yok
Kuzum valla bilemedim senin iş kafa karıştırıcı. Her ihtimale karşı bolca dikkat etmelisin kendine. İnşallah hamilesindir hemde geçen aydan bir düşünseneAma benim devamlı bel ağrım var ya, 5 bucuktan beri hala devam ediyor.
Kalp atışı bile olmuştur o zaman ama olsaydi her türlü hemen testte çıkardı canım. Testte çıkmasa ovulasyon hep pik devam ederdi :)Kuzum valla bilemedim senin iş kafa karıştırıcı. Her ihtimale karşı bolca dikkat etmelisin kendine. İnşallah hamilesindir hemde geçen aydan bir düşünsene
Bu ay gerçeğini görürüm inşallahBu teste göre var ama 3-4 saat sonra diyosun kuruma da olabilir bence sen yarın yap bi tane ne olur ne olmaz
Yumurtlama masajı yap ben pikten önce iki gün yaptım onda bile farkettiAynen şimdilik devam edicem inşallah net bir şekilde görülür de belirsizlik yaşama. Teşekkür ederim canım
İnşallahhh canımBu ay gerçeğini görürüm inşallah
O nasıl oluyooooo kafamda deli sorular geneYumurtlama masajı yap ben pikten önce iki gün yaptım onda bile farketti
Biz yine de senin test sonucunu merakla bekliyoruz. Olursa baya sürpriz olacak literatüre eklerizEvet ovulasyon testleri cok güzel de gebelik testleri bence değil. 22-23Mart yumurtlama oldu 24 Mart çatlama. Olsaydı diğer yaptığım testte çıkardı. Bir arkadaşın daha silik çıkarmış öyle hemde baya pembe
Gebelik büyük ihtimalle canımHerkese iyi akşamlaar.Bugün Bat günüm adet olmadım ve koronaydım bugün bitti karantinam.korona regl gecikmesi yapıyo diye çok üstüne düşmedim açıkcası bu ay çok ilişkide olmadı hatta yumurtlama zamanı sadece 2 kere oldu.evde sadece lh testi vardı ne olur olmaz diye yaptım.hani emin olup regl söktürücü masaj yaprım diye ve sonuç ilk 3dk da çıktı.sizce gebelik midir yoksa tekrar yumurtlama olur mu
Yumurtlamada bu kadar koyu cikmaz siz gebelik testi yapınHerkese iyi akşamlaar.Bugün Bat günüm adet olmadım ve koronaydım bugün bitti karantinam.korona regl gecikmesi yapıyo diye çok üstüne düşmedim açıkcası bu ay çok ilişkide olmadı hatta yumurtlama zamanı sadece 2 kere oldu.evde sadece lh testi vardı ne olur olmaz diye yaptım.hani emin olup regl söktürücü masaj yaprım diye ve sonuç ilk 3dk da çıktı.sizce gebelik midir yoksa tekrar yumurtlama olur mu
Yaaa gerçekten mii şu an çok değişik duygular içindeyim geçen sene 4 ay boyunca uğraştık olmadı ara verelim dedik ve hiç önemsemediğim üstüne korona olduğum ay gebelik olduysa çok şaşırcamGebelik büyük ihtimalle canım
Çok teşekkür ederim eşime sürpriz yapmk istiyorum o yüzden yarın ancak iş çıkışı test alıp evde yapabilcemYumurtlamada bu kadar koyu cikmaz siz gebelik testi yapın
İnsan umudunu kesince oluyormuş hayırlısı olsun inşallah gebelik testi yap gönder canım merak ettim şimdiYaaa gerçekten mii şu an çok değişik duygular içindeyim geçen sene 4 ay boyunca uğraştık olmadı ara verelim dedik ve hiç önemsemediğim üstüne korona olduğum ay gebelik olduysa çok şaşırcam
Tamamdır yarın yapıp göndercem çok teşekkür ederm canım birz olsun telaşım gitti cevap verdiğin için çok teşekkürlerİnsan umudunu kesince oluyormuş hayırlısı olsun inşallah gebelik testi yap gönder canım merak ettim şimdi
Rica ederim canım.Tamamdır yarın yapıp göndercem çok teşekkür ederm canım birz olsun telaşım gitti cevap verdiğin için çok teşekkürler
Canım. Gebelik bnceHerkese iyi akşamlaar.Bugün Bat günüm adet olmadım ve koronaydım bugün bitti karantinam.korona regl gecikmesi yapıyo diye çok üstüne düşmedim açıkcası bu ay çok ilişkide olmadı hatta yumurtlama zamanı sadece 2 kere oldu.evde sadece lh testi vardı ne olur olmaz diye yaptım.hani emin olup regl söktürücü masaj yaprım diye ve sonuç ilk 3dk da çıktı.sizce gebelik midir yoksa tekrar yumurtlama olur mu
İyi akşamlar canım tebrik ederimm yarın tekrar test yap haber ver hayırlı olsun şimdidenHerkese iyi akşamlaar.Bugün Bat günüm adet olmadım ve koronaydım bugün bitti karantinam.korona regl gecikmesi yapıyo diye çok üstüne düşmedim açıkcası bu ay çok ilişkide olmadı hatta yumurtlama zamanı sadece 2 kere oldu.evde sadece lh testi vardı ne olur olmaz diye yaptım.hani emin olup regl söktürücü masaj yaprım diye ve sonuç ilk 3dk da çıktı.sizce gebelik midir yoksa tekrar yumurtlama olur mu
Tamamdır deneyeyimYumurtlama masajı yap ben pikten önce iki gün yaptım onda bile farketti