- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.541
Bu kadar net kuruma çizgisiAy bence sen hamile olabilirsin
Ahh ahhh bunları bu ay görsek keske net olanındanBu kadar net kuruma çizgisi
Olmaz aslında ama teste anlam veremedim benHamilelik olsa tekrar yumurtlama olur mu kiyine de hosuma gitti cift çizgi görmek darısı hepimizin başına ilk 5 sn de çıksın inşallah
Gorucez Allah'ın izniyleAhh ahhh bunları bu ay görsek keske net olanındankurumasız nettttt
Vallahi bendeOlmaz aslında ama teste anlam veremedim ben
Bence beta değişmez ya ama bazıları illa sabah idrarı diyorO kadar çok su içtim ki biraz önceovüslasyonda dikkat ediyordum, bunda da etkiler değil mi ?
Klomen vb kullandıysan fazla büyüyünce yumurtalar kasık ağrısı yapıyo canımKızlar benimde bgn sag ve sol kasıgımın altları agrıyo suan yumurtalarımın büyümesi dönemindeyim büyürken de kasık agrıları olur mu sizce çarşamba doktor kontrolüm var çatlamazsa ovitrella vurulucam
Canım bat ne Zaman?Vallahi baya geçti ya 1-2 saat. Kuruma olabilir. Suya mı tutuluyordu.
Bu arada fotoğraftan daha kırmızı. Telefonum eski biraz. Eki Görüntüle 3035080
Ay çok ilginç ya evde test var mı ya yapsanaBende şoktayımyani ben gecen ay doktor takibindeydim doktor bana 10 gün değerlendir dedi ben değerlendirdim ovulasyon testiyle de takip ediyordum 5 mart pik oldu 8 martta ben adet oldum. 8 marta kadar full degerlendirmistik. 9 martta doktora gittim evet adet kanamasina benziyor ama yumurtan catlamis dedi. Ama ben bildigimiz adet oldum. 13 martta tekrar ovulasyon testine başladım. 17-18 martta aklimda soru işareti kalmasin diye bu testi yaptim baktım negatif attım bir kutuya tesadüfen gordum ovulasyon testim sandim bir baktim hcg yaziyor. Ama hamilelik yok olamaz bence çünkü yumurtlama gördüm tekrar
Yok ki canım zaten yumurtlama gördüm beklemedeyimAy çok ilginç ya evde test var mı ya yapsana
Bu testler çok tuhaf bende aynısından yapmıştım beş saat sonra baya kırmızıydiKızlar bakar mısınız şoktayım şuan. Birgebeningünlüğünden aldığım test. İçinde gebelik testide vardi hediye onu yapmıştım. Sanırım 17-18 mart da yapmıştım bu testi. Sonra bi kutunun içine koymuşum. Tesadüfen baktığım da gördüm şok oldum bu nasıl bir kuruma çizgisi ya
Evet bize de ders olsun bu çizgiYok ki canım zaten yumurtlama gördüm beklemedeyimcok net bi kuruma çizgisi valla hepimiz şok olduk
Yok canım gerek yok ya biliyorum çünkü kuruma çizgisi. Bu testten bir kaç gün sonra da yapmıştım 3-4 saat sonra silik çizgi çıkmıştı günlerce öyle silik kalmıştı attım çöpe gitti. Bunu atmamisim tesadüf gördüm. Üstüne yumurtlama gördüm zaten :)) onu bekliyorum simdiBu testler çok tuhaf bende aynısından yapmıştım beş saat sonra baya kırmızıydiama seninki cokk kırmızı ya.sabah başka testle.yine yapsana.benimkide birgebeningunlugu testi beş saat sonra çıktı böyleydi
Amiin canım hepimizinnnEvet bize de ders olsun bu çizgibu ay ki yaptığın testler de böyle çıksın canım
İnşallah mis gibi iki çizgi götürürüz hemde şak diye çıkarYok canım gerek yok ya biliyorum çünkü kuruma çizgisi. Bu testten bir kaç gün sonra da yapmıştım 3-4 saat sonra silik çizgi çıkmıştı günlerce öyle silik kalmıştı attım çöpe gitti. Bunu atmamisim tesadüf gördüm. Üstüne yumurtlama gördüm zaten :)) onu bekliyorum simdi
Ovulasyon testleri çok güzel ama gebelik testi neden öyle oldu anlayamadımİnşallah mis gibi iki çizgi götürürüz hemde şak diye çıkar
Çok can sıkıcı bu kuruma çizgisi dehic yakıştıramadım birgebeningunlugu ne zaten takipten de çıktım...
1 Nisan canım.Canım bat ne Zaman?
Ben geçen ay baya kırmızı bir kuruma çizgisi görünce çok emin olamiyorum .ama yarın sabah dene yineinşallah bebiş vardır.
Bu marka da baya ilginçmiş. Belki çok hassastır 1-2 seviyeleri bile çizgiyi etkiliyordur.Bu testler çok tuhaf bende aynısından yapmıştım beş saat sonra baya kırmızıydiama seninki cokk kırmızı ya.sabah başka testle.yine yapsana.benimkide birgebeningunlugu testi beş saat sonra çıktı böyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?