- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- 63
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.521
Ama olsaydı ovulasyonda hep pik cikmazmiydi. 2 gün yumurtlama gördüm sonra çatlama olduTlc -hamile olduğumu bilmiyordum- serisi gibi olmasın
Orda da regl görüp gebelik devam ediyordu
Yokmu testin yapsaydın bi tane çok tuhaf geldi banaİmkansız
Bu testten bi kaç gün sonra yapmıştım negatifti 3-4 saat sonra silik çizgi çıkmıştı onu çöpe attım. Bu tesadüfen kalmışYokmu testin yapsaydın bi tane çok tuhaf geldi bana
Oldukça ilginç gerçekten. Bende burdan yola çıkarak kendi testime güvenmeyeceğimi anladım. İlk sonuca bakmak gerekiyor demek ki.Ama olsaydı ovulasyonda hep pik cikmazmiydi. 2 gün yumurtlama gördüm sonra çatlama oldusonra bir daha yapmıştım test o zaman da 3-4 saat sonra silik çıkmıştı.
Bende de boyle olmuştu kuruma çizgisi gün geçtikçe koyulaşırKızlar bakar mısınız şoktayım şuan. Birgebeningünlüğünden aldığım test. İçinde gebelik testide vardi hediye onu yapmıştım. Sanırım 17-18 mart da yapmıştım bu testi. Sonra bi kutunun içine koymuşum. Tesadüfen baktığım da gördüm şok oldum bu nasıl bir kuruma çizgisi ya
Çok değişik dimi yaBende de boyle olmuştu kuruma çizgisi gün geçtikçe koyulaşır
Yok kiYokmu testin yapsaydın bi tane çok tuhaf geldi bana
Bence devam et bende de bu ay 12. gün biraz koyuydu pik mi diye arada kalmıştım ama 14. gün piki gördüm. Koyulaşması iyi bi şeyKoyulaşıp silikleşmişti hatta burda da sormuştum pik diye konuştuk kızlarla ama bilmiyorum işteadetim 7 gün sürüyor. 8 yazan adetin bittiği ilk gün. Bugün 12. Günüm koyulaşıyor gibi tekrar. Eki Görüntüle 3035107 Eki Görüntüle 3035108 Eki Görüntüle 3035109
Çok tuhaf bende bi tek ovide gördümBu testten bi kaç gün sonra yapmıştım negatifti 3-4 saat sonra silik çizgi çıkmıştı onu çöpe attım. Bu tesadüfen kalmışhayatımda böyle net çizgi görmedim haha
Aaa şu an ben de şok bu testin üzerine adet oldun mu?Kızlar bakar mısınız şoktayım şuan. Birgebeningünlüğünden aldığım test. İçinde gebelik testide vardi hediye onu yapmıştım. Sanırım 17-18 mart da yapmıştım bu testi. Sonra bi kutunun içine koymuşum. Tesadüfen baktığım da gördüm şok oldum bu nasıl bir kuruma çizgisi ya
Mucize bebek olur artık öyle bişey olursaYok kihem yeni yumurtlama gördüm imkansız gibi birsey..
Yok adet olmuştum bitmişti yaptığımdaAaa şu an ben de şok bu testin üzerine adet oldun mu?
Hamilelik olsa tekrar yumurtlama olur mu kiMucize bebek olur artık öyle bişey olursa
Kuzum bence kesinlikle başka markadan bi hamilelik testi yap yada kan ver, hamilelikte lh dalgalanması normal hatta ovünün koyu olması da normal. Anaaammm kız ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım tekrarBende şoktayımyani ben gecen ay doktor takibindeydim doktor bana 10 gün değerlendir dedi ben değerlendirdim ovulasyon testiyle de takip ediyordum 5 mart pik oldu 8 martta ben adet oldum. 8 marta kadar full degerlendirmistik. 9 martta doktora gittim evet adet kanamasina benziyor ama yumurtan catlamis dedi. Ama ben bildigimiz adet oldum. 13 martta tekrar ovulasyon testine başladım. 17-18 martta aklimda soru işareti kalmasin diye bu testi yaptim baktım negatif attım bir kutuya tesadüfen gordum ovulasyon testim sandim bir baktim hcg yaziyor. Ama hamilelik yok olamaz bence çünkü yumurtlama gördüm tekrar
Hele bel ve sırt ağrılarımmmmmKuzum bence kesinlikle başka markadan bi hamilelik testi yap yada kan ver, hamilelikte lh dalgalanması normal hatta ovünün koyu olması da normal. Anaaammm kız ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım tekrare göğsümde ağrı var diyorsun, akıntım var diyorsun kız valla git yap bi test ya
Kız olur tabi aralarında hafta farkı olan ikizler var sırf bir yumurta döllenmişken yeni bir yumurta geldiği içinHamilelik olsa tekrar yumurtlama olur mu kiyine de hosuma gitti cift çizgi görmek darısı hepimizin başına ilk 5 sn de çıksın inşallah
Yok ki canım ya çekmemişim. Ama ondan bi kaç gün sonra tekrar yaptığım var onda da 3-4 saat sonra silik cikmisti. Atayım sana. Yarın eşime derim bi gebelik testi alır hiç sanmıyorum ama hiç ümidim de yokKız olur tabi aralarında hafta farkı olan ikizler var sırf bir yumurta döllenmişken yeni bir yumurta geldiği içinayyy ben merak ettim burdaa senin yerinde olsam ohooo buraya yazmadan yapmıştım ben ömrümde öyle kuruma çizgisi görmedim ki burda testiyle oynamadığım kalmadı ilk negatif dediğin halinin fotoğrafı var mı ben onunla bi oynayayım?
Ateş basmalarını değerlendirKizlar yumurtam çatladı dün klomen kullandım bu ay ama çok fazla ateş basması oluyor 2 gündür neyden olabilir menopoz gibi hissettim kendimi
Ay bence sen hamile olabilirsinYok ki canım ya çekmemişim. Ama ondan bi kaç gün sonra tekrar yaptığım var onda da 3-4 saat sonra silik cikmisti. Atayım sana. Yarın eşime derim bi gebelik testi alır hiç sanmıyorum ama hiç ümidim de yok
Ama yumurtlama gördüm kuzum imkansız bence kuruma cizgisidir o ama cok net bi kuruma çizgisi maşallahAy bence sen hamile olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?