- 4 Mart 2022
- 528
- 459
- 33
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.561
Bende şaşırdım, takip ediyorumdum bende. Sağolsun her soruya cevap verdiler.İnşallah mis gibi iki çizgi götürürüz hemde şak diye çıkar
Çok can sıkıcı bu kuruma çizgisi dehic yakıştıramadım birgebeningunlugu ne zaten takipten de çıktım...
Geçen ay klomen kullanmıştım canım bu ay covid olmuştum klomeni kaçırdım doktora gidememiştim izalasyon bitince gittiğmde doktor klomenin bu ay da etkili olduğunu söylemişti 2 ay sürüyomuş etkisi ondan olabilir haklısın kuzumKlomen vb kullandıysan fazla büyüyünce yumurtalar kasık ağrısı yapıyo canım
Ben bu yıl hiç biaeylerinden memnun kalmadım işler artınca heralde bozuyor herkes.Ovulasyon testleri çok güzel ama gebelik testi neden öyle oldu anlayamadımneyse önemli değil amin canim gorucez Allah'ın izniyle
İnşallah bebektir kuzum tekrarla yine sen bir iki gün sonra sabahtan1 Nisan canım.
Bende araştırdım da kuruma olduğunu düşünüyorum.
Hangi markada gördüm çizgiyi, benimki laboquick. Hep bunu kullanırım ilk defa görünce ilk başta şaşırdım baya.
Gebelik testi iki taneydi ikiside böyle oldu...Bende şaşırdım, takip ediyorumdum bende. Sağolsun her soruya cevap verdiler.
Tamam canım biraz sabredip bat a yakın tekrarlıcam. Şimdi yapsam yine çizgiyi ararken kör olucamİnşallah bebektir kuzum tekrarla yine sen bir iki gün sonra sabahtan
Evet bir iki gün sonra yap kuzuTamam canım biraz sabredip bat a yakın tekrarlıcam. Şimdi yapsam yine çizgiyi ararken kör olucam
Bende 1 ay kullandım bayaa ağrım olmuştuGeçen ay klomen kullanmıştım canım bu ay covid olmuştum klomeni kaçırdım doktora gidememiştim izalasyon bitince gittiğmde doktor klomenin bu ay da etkili olduğunu söylemişti 2 ay sürüyomuş etkisi ondan olabilir haklısın kuzum
Yok canım sanmıyorum bildigin 4 gün boyunca adet oldum. O kadar yumurtlama masajları yaptım yumurtlama gördüm :) imkanı yok yani. Bu ay inşallah
Bir daha yumurtlama görebilirsin o çok ilginç değil de, acaba o adet kanaması değil miydi? Ya da adetten hemen önce çatlayan yumurtayla mı tuttu? Bence sen yeniden bir test yap, böyle kuruma çizgisi olmaz yaa. Ben 2 yıldır kaset testte hiç kuruma çizgisi görmedim, isterse aylarca kalsın yine yokBende şoktayımyani ben gecen ay doktor takibindeydim doktor bana 10 gün değerlendir dedi ben değerlendirdim ovulasyon testiyle de takip ediyordum 5 mart pik oldu 8 martta ben adet oldum. 8 marta kadar full degerlendirmistik. 9 martta doktora gittim evet adet kanamasina benziyor ama yumurtan catlamis dedi. Ama ben bildigimiz adet oldum. 13 martta tekrar ovulasyon testine başladım. 17-18 martta aklimda soru işareti kalmasin diye bu testi yaptim baktım negatif attım bir kutuya tesadüfen gordum ovulasyon testim sandim bir baktim hcg yaziyor. Ama hamilelik yok olamaz bence çünkü yumurtlama gördüm tekrar
Kız sen yumurtlama gördüm deyip duruyorsun daAma yumurtlama gördüm kuzum imkansız bence kuruma cizgisidir o ama cok net bi kuruma çizgisi maşallah
O testten bir kaç gün sonra yine yaptım. Yine negatif ve yine 3-4 saat sonra bir cizgi çıktı ama bu kadar koyulasmadi normal silik çizgi olarak kaldı. Birde 4 gün boyunca adet oldumBir daha yumurtlama görebilirsin o çok ilginç değil de, acaba o adet kanaması değil miydi? Ya da adetten hemen önce çatlayan yumurtayla mı tuttu? Bence sen yeniden bir test yap, böyle kuruma çizgisi olmaz yaa. Ben 2 yıldır kaset testte hiç kuruma çizgisi görmedim, isterse aylarca kalsın yine yokyerinde olsam bir daha denerdim
Nasıl pik yok kız?Kız sen yumurtlama gördüm deyip duruyorsun da
1) İki kez yumurtlama görmen de normal
2) eğer o fotosunu attığın testlerde bence orada pik yok zaten
3) bence sen hamilesin
Yarın eşime diyim de bi test alsın aksam yapıp atayımKız sen yumurtlama gördüm deyip duruyorsun da
1) İki kez yumurtlama görmen de normal
2) eğer o fotosunu attığın testlerde bence orada pik yok zaten
3) bence sen hamilesin
O zaman sıkıntı bir gebenin günlüğü testinde kuzumO testten bir kaç gün sonra yine yaptım. Yine negatif ve yine 3-4 saat sonra bir cizgi çıktı ama bu kadar koyulasmadi normal silik çizgi olarak kaldı. Birde 4 gün boyunca adet oldumadet bitenden beri de hep yumurtlama masajı yaptım ne ağrı oldu ne sızı.
Gördüğüm bu değildi canım ya afedersinNasıl pik yok kız?Buda pik değilse
Evet ovulasyon testleri cok güzel de gebelik testleri bence değil. 22-23Mart yumurtlama oldu 24 Mart çatlama. Olsaydı diğer yaptığım testte çıkardı. Bir arkadaşın daha silik çıkarmış öyle hemde baya pembeO zaman sıkıntı bir gebenin günlüğü testinde kuzum
Gördüğüm bu değildi canım ya afedersinbu baya pik evet
Haklısın o zaman testte sorun var. Kurumadan çıkanı da görücez ya sıkıntı yokEvet ovulasyon testleri cok güzel de gebelik testleri bence değil. 22-23Mart yumurtlama oldu 24 Mart çatlama. Olsaydı diğer yaptığım testte çıkardı. Bir arkadaşın daha silik çıkarmış öyle hemde baya pembe
Aynen şimdilik devam edicem inşallah net bir şekilde görülür de belirsizlik yaşama. Teşekkür ederim canımBence devam et bende de bu ay 12. gün biraz koyuydu pik mi diye arada kalmıştım ama 14. gün piki gördüm. Koyulaşması iyi bi şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?