- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.401
Üst üste yumurtlama olur mu bilmiyorum ki canımTekrar yumurtlama olabilir mi sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üst üste yumurtlama olur mu bilmiyorum ki canımTekrar yumurtlama olabilir mi sizin
Kesinlikle üzülme çünkü bende 4-5 gun kala yapmıştım negatifti 1 gün kala yaptım pozitiftiKızlar ben dayanamadım bata 4-5 gün kala (16 martta yumurtlama gördüm) kaset test yaptım ne yazık ki bomboş çıktı (testi öğlen yaptım sıvı alımına dikkat etmedim) olsa en azından silik çıkardı herhalde. belirtiler regl belirtisi sanırım. Yoğun göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı vardı 4 gündür.
Allah'tan ümit kesilmez canım. İnşallah bu aydırAhh ah de de onu de sizlerle birlikte olmak çok güzel ama işte kırmızıları görünce....
Neyse dur bakalım belki nasip bu aydır
Olabiliyormuş bir gebenin günlüğünde okumuştum uzayan şeffaf yoğun akıntı yumurtlama akıntısı dşye düşündüm ama gecelik de olabilir inşaAllah gebeliktirÜst üste yumurtlama olur mu bilmiyorum ki canım
İnşallah canim nerdeyse 10 gündür akıntı devam ediyor da hayırlısı diyelimOlabiliyormuş bir gebenin günlüğünde okumuştum uzayan şeffaf yoğun akıntı yumurtlama akıntısı dşye düşündüm ama gecelik de olabilir inşaAllah gebeliktir
Burda yapıp pozitif görenleri gördüm dayanamadım. Yumurtlama üzerinde 11. Gündeyim.Bence erken Yapmışsınız idrarda battan sonra belli olurmuş
Ya öyle mi. Bana umut oldu vallahi teşekkür ederim.Kesinlikle üzülme çünkü bende 4-5 gun kala yapmıştım negatifti 1 gün kala yaptım pozitifti
Amin canım geçen gün burada kardeşimin hikayesini anlattım. 6 yıl bekledi neler yaşadı neler. Ama Rabbim nasip etti hiç beklemediği anda. İnşallah sende bu ay beklemeden hamile olduğunu öğrenirsin.Aylardır her anımi kendimi dinlemekle geçirdim. Her ay testlere onlarca lira para döktüm. Eşimi bile resmen bunun için kullandım ve bunu istemeden ona da hissettirdim.
Son adet tam bir hayal kirikligiydi oturdum ağladım kendimi resmen ise yaramaz bir paçavra gibi hissettim. Sonra düşündüm kendime bunu yapmaya değer mi sonuçta eşimle mutluyum huzurluyum çok şükür dermansız bir hastalığım yok neden bunu yapıyorum.
Bu ay herseyi bıraktım. Ovulasyon testleri gebelik belirtisi arama herseyi bıraktım bu ay. Çocuk düşüncesini sildim aklımdan olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım nasip...
Demem o ki siz de üzmeyin kendinizi çünkü kiymetlisiniz değerlisiniz. Hersey nasip meselesi...
Rabbım den dileğim herseyi hayırlısı ve iyisi hepinize olsun
Dayanamıyoruz genelde ama bozmayın moralinizi beklemek en iyisiBurda yapıp pozitif görenleri gördüm dayanamadım. Yumurtlama üzerinde 11. Gündeyim.
Ben döngülerim düzensiz olduğu için devam ediyorum açıkçasıOvülasyon testi yapan arkadaşlara bir şey soracağım; yumurtlama ve çatlamayı gördükten sonra ovü testine devam ediyor musunuz? Ben geçen ay devam etmiştim ama bu ay hiç devam edesim yok. Kararsız da kaldım ne yapsam sizce?
İnşallah hepimizeAmin canım geçen gün burada kardeşimin hikayesini anlattım. 6 yıl bekledi neler yaşadı neler. Ama Rabbim nasip etti hiç beklemediği anda. İnşallah sende bu ay beklemeden hamile olduğunu öğrenirsin.
Bence çok bişey fark etmez yaBen 6. Gün yaptırmış olcam ama yapcak bişey yok artık 7. Gün gidemiyorum çünkü
Evet canım bazen hcg yavaş yükseliyor yada testlerin hassaslığına göre değişiyor. Erken yani çok örnek var böyle takma kafana :)Ya öyle mi. Bana umut oldu vallahi teşekkür ederim.
Burda birbirimize destek olmak çok iyi geliyor.
Hiç bilmiyorum kuzum ya yaşamadımYok kokulu değil ağrı batman yanıma kaşıntı hissi de yok
Çok doğruAylardır her anımi kendimi dinlemekle geçirdim. Her ay testlere onlarca lira para döktüm. Eşimi bile resmen bunun için kullandım ve bunu istemeden ona da hissettirdim.
Son adet tam bir hayal kirikligiydi oturdum ağladım kendimi resmen ise yaramaz bir paçavra gibi hissettim. Sonra düşündüm kendime bunu yapmaya değer mi sonuçta eşimle mutluyum huzurluyum çok şükür dermansız bir hastalığım yok neden bunu yapıyorum.
Bu ay herseyi bıraktım. Ovulasyon testleri gebelik belirtisi arama herseyi bıraktım bu ay. Çocuk düşüncesini sildim aklımdan olursa olur olmazsa olmaz ne yapayım nasip...
Demem o ki siz de üzmeyin kendinizi çünkü kiymetlisiniz değerlisiniz. Hersey nasip meselesi...
Rabbım den dileğim herseyi hayırlısı ve iyisi hepinize olsun
Bende her ay dua ediyorum Allahım hamile değilsem belirtim olmasın diye ama yok yani psikolojik boyutuda geçti biyolojik belirtiler yaşıyorum her ayNapalim heyacan işte kuzum. Ya yoğun akıntıya mutlu olur mu insan. Belirtidir belki diye seviniyorum böyle böyle siyirmazsak iyidir
Göğüs ağrısı gerçekten insanı aldatıyor. Benim de geçen ay özellikle bat yaklaştıkça feci olmuştu ama tam gününde adet oldum. Bu ay da çatlamayla birlikte başladı ama bakalımYa bende aynı fikirdeyim, hiç de yapmazdım. Göğüs ağrım hiç olmadığı kadar artıkça bata 4 gün kala yaptım bomboş çıktı.
En iyisi o zaten. Ben de geçen aya kadar düzensiz diye sürekli yapıyordum ama iki aydır çok düzenli gidiyor çok şükür o yüzden bata yakın yapayım diyorum yaBen döngülerim düzensiz olduğu için devam ediyorum açıkçası
benim de her ay bir başka belirti baskın oluyor Hiç belim ağrımaz, geçen ay inanılmaz bel ağrıları yaşadım regl oldum.Bende her ay dua ediyorum Allahım hamile değilsem belirtim olmasın diye ama yok yani psikolojik boyutuda geçti biyolojik belirtiler yaşıyorum her ay
Hemen hepsi regl ile ortak özelliklere sahip, insan ister istemez yorumluyor bu da çok doğal bir süreç bir beklentimiz var sonuçta. insan unutayım bu ay diyince unutamıyor ki.Göğüs ağrısı gerçekten insanı aldatıyor. Benim de geçen ay özellikle bat yaklaştıkça feci olmuştu ama tam gününde adet oldum. Bu ay da çatlamayla birlikte başladı ama bakalım
En iyisi o zaten. Ben de geçen aya kadar düzensiz diye sürekli yapıyordum ama iki aydır çok düzenli gidiyor çok şükür o yüzden bata yakın yapayım diyorum ya