- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.361
Yatılı misafirim var kuzumBilmiyorum valla kuzum ama 21 git bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatılı misafirim var kuzumBilmiyorum valla kuzum ama 21 git bence
Öyleyse doktorunla bı görüş en iyisi canım. Benimde yumurtlama donemimde misafir gelecekti yatılı iptal ettimYatılı misafirim var kuzum
Gidicem valla 20. Gün napim zaten pik 13. Gün gördüm 7 gğn sonra gitmiş oluyorumÖyleyse doktorunla bı görüş en iyisi canım. Benimde yumurtlama donemimde misafir gelecekti yatılı iptal ettim
Bir gün fark eder mi bilmiyorum canım inşallah doğru sonuç çıkarGidicem valla 20. Gün napim zaten pik 13. Gün gördüm 7 gğn sonra gitmiş oluyorum
Bende internette falan bu konuda hiç bilgiye ulaşamadımBir gün fark eder mi bilmiyorum canım inşallah doğru sonuç çıkar
Enteresan bir durum bilgi olmamasıBende internette falan bu konuda hiç bilgiye ulaşamadım
Aleyküm selam canım hoşgeldin. Allah razı olsun. Benim de dualarimdasiniz hepiniz. Bu ay mübarek Ramazan ayı hatrina Rabbim hayırlısıyla gonlumuzdekini versin bize inşallah.Selam kızlar ,okudum hepinizin yaziklarinizi dün mevlute gittim giremedim pek.
Hadi inşallah hepimiz bu ay hamile.kalalim.dub hepinize dua ettim.
Bnimde bugün iğne sonrası 7.gunum hiç bişey hissetmiyorum şimdi beyaz akıntım gelmiş süt gibi sadece o kadar.
Aynen sadece bi sitede 19 22 günler arası diyoEnteresan bir durum bilgi olmaması
Allah razı olsun kuzumm.Aleyküm selam canım hoşgeldin. Allah razı olsun. Benim de dualarimdasiniz hepiniz. Bu ay mübarek Ramazan ayı hatrina Rabbim hayırlısıyla gonlumuzdekini versin bize inşallah.
Benim hiç bı belirtim yok aslında. Bolca akıntım var. Yarın biter akıntı dedikçe ertesi gün daha fazla geliyor. İlk kez bu durumu yaşıyorum.
Ya bende aynı fikirdeyim, hiç de yapmazdım. Göğüs ağrım hiç olmadığı kadar artıkça bata 4 gün kala yaptım bomboş çıktı.Hahahshs ben deeee adetime bir kaç gün kala başlarım diyorum koyulaşma olur mu olmaz mı diye ovü testlerinden hamileliğini anlayanlar varmış, okumuştum direkt gebelik testi yapmak korkutuyor beni, adet olduğumu görmek gebelik testini boş görmek kadar üzmüyor beni
İnşallah kuzum çok inanırsak olur benceAllah razı olsun kuzumm.
Akıntı belirti diyorlar ya hep okuyorum inşallah bizlerinkide bebiştendirr
Regl gelene kadar umut var canım erken dahaKızlar ben dayanamadım bata 4-5 gün kala (16 martta yumurtlama gördüm) kaset test yaptım ne yazık ki bomboş çıktı (testi öğlen yaptım sıvı alımına dikkat etmedim) olsa en azından silik çıkardı herhalde. belirtiler regl belirtisi sanırım. Yoğun göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı vardı 4 gündür.
Benimki şeffaf uzayan yapışkan bişey. Biraz önce akıntım geldiğini hissettim resmen öyle bir yoğunKızlar bu yoğun akıntınız ne renk benim sabah biraz akıntım oldu ama sarı açık yeşil gibiydi de yoğunluğu ne kadar
Bebişim kaset test yanıltabilir daha erken onun için. Geçen ay bat sonrası bile kaset testte çıkmayanlar oldu. Hemen düşürme modunuKızlar ben dayanamadım bata 4-5 gün kala (16 martta yumurtlama gördüm) kaset test yaptım ne yazık ki bomboş çıktı (testi öğlen yaptım sıvı alımına dikkat etmedim) olsa en azından silik çıkardı herhalde. belirtiler regl belirtisi sanırım. Yoğun göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı vardı 4 gündür.
Kokulumu canım yeşil enfeksiyon deniyo ama doktora git ağrın varsaKızlar bu yoğun akıntınız ne renk benim sabah biraz akıntım oldu ama sarı açık yeşil gibiydi de yoğunluğu ne kadar
Bendede yumurtlamadan beri akıntı var önce ıslaklık şeklindeydi 3 gündürde beyaz normalde yumurtlamadan sonra olmazdı sadece regle yakın başlardıBenimki şeffaf uzayan yapışkan bişey. Biraz önce akıntım geldiğini hissettim resmen öyle bir yoğun