- 29 Ocak 2022
- 2.657
- 2.624
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.381
Mucizem tek duam gebelik belirtisi olması. Tam umitlanicam ya değilse hissi geliyor yarım kalıyorumBendede yumurtlamadan beri akıntı var önce ıslaklık şeklindeydi 3 gündürde beyaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mucizem tek duam gebelik belirtisi olması. Tam umitlanicam ya değilse hissi geliyor yarım kalıyorumBendede yumurtlamadan beri akıntı var önce ıslaklık şeklindeydi 3 gündürde beyaz
Ayy valla bende aynı bide benim tüplerde açıldı şimdi iyice umutlanıyorumMucizem tek duam gebelik belirtisi olması. Tam umitlanicam ya değilse hissi geliyor yarım kalıyorum
Çok ağrım olunca bir gaza geldim ya keşke yapmasaydımBebişim kaset test yanıltabilir daha erken onun için. Geçen ay bat sonrası bile kaset testte çıkmayanlar oldu. Hemen düşürme modunu
Yaaa inşallah tutar bu ay mucizemAyy valla bende aynı bide benim tüplerde açıldı şimdi iyice umutlanıyorum
Erken teste karşıyım artık ben kuzum geçen ay resmen depresyona girdim bu yüzdenÇok ağrım olunca bir gaza geldim ya keşke yapmasaydım
Hepimiz güzel haberler alırız inşallahYaaa inşallah tutar bu ay mucizem
Durduk yere moralimi bozdum.Regl gelene kadar umut var canım erken daha
Kesinlikle bende karşıyım, pozitif olsa bile değeri takip etme durumu oluşuyor vs. Bile bile yaptım vallahi.Erken teste karşıyım artık ben kuzum geçen ay resmen depresyona girdim bu yüzden
Oldu bir kere canım. Ama erken olduğu için canını sıkmaDurduk yere moralimi bozdum.
Kesinlikle bende karşıyım, pozitif olsa bile değeri takip etme durumu oluşuyor vs. Bile bile yaptım vallahi.
Normalde bıraktım bu işleri ama beni de yaz olurya 18 NisanSagol kuzum benim hemen ekliyorum inşallah güzel haberlerle kapatacağız Nisan'ı
Bırakmak yok,bata kadar geçen süredeki o heyacani tek yaşamak yokNormalde bıraktım bu işleri ama beni de yaz olurya 18 Nisan
Tekrar yumurtlama olabilir mi sizinBenimki şeffaf uzayan yapışkan bişey. Biraz önce akıntım geldiğini hissettim resmen öyle bir yoğun
Allah sabır versin vallahiHepimiz aynıyız dayanamıyoruz
Ahh ah de de onu de sizlerle birlikte olmak çok güzel ama işte kırmızıları görünce....Bırakmak yok,bata kadar geçen süredeki o heyacani tek yaşamak yok
Canım yumurtlama gördükten 7-8 gün sonra progesteron testi yaptırabilirsin birgebeningünlüğü de öyle söylüyor. İlla 21e denk gelcek diye birşey yok 8. Gün yumurtlama gorseydin örneğin 15 yada 16. Gün bu testi vermen gerekirdi. Sıkıntı yok yani yaptırabilirsinBende internette falan bu konuda hiç bilgiye ulaşamadım
AmiiiiiiiiinnnnNoooooo kötüyü düşünmek yooook at aklından göreceğimiz tek kırmızı çizgiler olacak beybiiiii
Yok kokulu değil ağrı batman yanıma kaşıntı hissi de yokKokulumu canım yeşil enfeksiyon deniyo ama doktora git ağrın varsa
Napalim heyacan işte kuzum. Ya yoğun akıntıya mutlu olur mu insan. Belirtidir belki diye seviniyorum böyle böyle siyirmazsak iyidirHepimiz aynıyız dayanamıyoruz
Ben 6. Gün yaptırmış olcam ama yapcak bişey yok artık 7. Gün gidemiyorum çünküCanım yumurtlama gördükten 7-8 gün sonra progesteron testi yaptırabilirsin birgebeningünlüğü de öyle söylüyor. İlla 21e denk gelcek diye birşey yok 8. Gün yumurtlama gorseydin örneğin 15 yada 16. Gün bu testi vermen gerekirdi. Sıkıntı yok yani yaptırabilirsin
Bence erken Yapmışsınız idrarda battan sonra belli olurmuşAllah sabır versin vallahi