- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.201
Ovülasyon mu bu yoksa erken gebelik mi anlamadım canım regline kaç gün var kiEki Görüntüle 3034416 Eki Görüntüle 3034417
Slm kizlar, regl gunumu iple cekerken bugunku testim boyle cikti. Aslinda regl olacakmis gibi kasik ve bel agrim var. Ilk kez kullaniyorum sizce pik mi? Yumurtlamaya mi isaret yoksa regle mi? @Random33 @dceke
Bizde bacaklarımızı yarım saat yukarı dikelim vallaYa ben hiç değerlerime baktırmadım üç dört aydır bebiş deniyoruz o yüzden akışına bırakmış durumdayımBu ay clife kullandım içinde hayıt tohumu falan var umarım işe yaramıştır. Dün eşim diyor ki bacaklarını yukarı kaldır aman ne kaldırcam millet prezervatif yırtılmasından bir damla şeyle hamile kalıyor olacağı varsa her türli olur dedim
Canım ya inşallah güzel.haberler.alirsin dualarım.seninleKızlar yairn doktora gitcem dua edin yumurtam artık olusmus olsun ya klomen femara iğne derken çok yıprandım hem maddi hem manevi dua edin yarın güzel haberler alim
Çok sağol cnm ya zaten psikolojik olarak hiç oluşmadı diyorum femara klomen oluşturmadiysa iğne hiç olusturmaz yaCanım ya inşallah güzel.haberler.alirsin dualarım.seninle
Ama.ignedaha etkili canım öyle.dusunmeÇok sağol cnm ya zaten psikolojik olarak hiç oluşmadı diyorum femara klomen oluşturmadiysa iğne hiç olusturmaz ya
Doktorun dediğinin dışına çıkma kuzum yarın kontrol etsin bakalım belki yarında vur der çatlatma iğnesi verirYa bide aklıma takıldı ben bu gonal f iğneyi doktor günde 1 kere dedi 2gun vuruldum yarın kontrol işte acaba diyorum şimdide bu kere vursam nasıl olur ki
Ne bilim eğer bı tane istedgm gbi olursa hemen vurcaz çatlatma iğnesi dedi Allah'tan o çok pahalı değil yaniDoktorun dediğinin dışına çıkma kuzum yarın kontrol etsin bakalım belki yarında vur der çatlatma iğnesi verir
Keşke ilk başta iğne yapsaydım ya ayyAma.ignedaha etkili canım öyle.dusunme
İns canım bende geçen ay klomen ovitrella oldum gebelik oluşmadı bu ay ins olucazKızlar yairn doktora gitcem dua edin yumurtam artık olusmus olsun ya klomen femara iğne derken çok yıprandım hem maddi hem manevi dua edin yarın güzel haberler alim
İnşallah büyümüştur kuzumNe bilim eğer bı tane istedgm gbi olursa hemen vurcaz çatlatma iğnesi dedi Allah'tan o çok pahalı değil yani
İnan bende ole her ay yok muayene yok kan tahlileri hormonlar klomen ovitrella fiyatlarıNe bilim eğer bı tane istedgm gbi olursa hemen vurcaz çatlatma iğnesi dedi Allah'tan o çok pahalı değil yani
Yaa işte bilemiyor.doktorlarda heralde ,inan peşi sıra.guzel haberler alalım.canimKeşke ilk başta iğne yapsaydım ya ayysenin bata az kaldı hadi bakım önce sen sonra ben alım inşallah haberleri
Yaa eğer zaten kesin dedi eşim eğer bu ayda boş geçerse artk birakcax dedi bı kızımız var zaten 3yasinda ya ben arası yaş olsun istemedim için hemen düşündük bide pko var sonra olmaz diye korktumİns canım bende geçen ay klomen ovitrella oldum gebelik oluşmadı bu ay ins olucaz
Ovitrelle gene çok değişmiş bu aldgmz 950 liraydı ya çok şaşırdım yaİnan bende ole her ay yok muayene yok kan tahlileri hormonlar klomen ovitrella fiyatları
Bide bu doktorr özelde o yüzden yeni başladım baya övülen bakalm umarım fayda ederYaa işte bilemiyor.doktorlarda heralde ,inan peşi sıra.guzel haberler alalım.canim
İnşallah büyümüştur kuzum
Ahh keske bilsem cnm. Normalde bat 30/31mart ama son adetim iki damla gelmisti 6 martta ve doktor dupasthon vermisti. Ilac biteli 1 hafta oldu.Kaçıncı gün bugün canım??? Regle kaç gün kaldı ki
Ovulasyon testi. Gecen ay hsg cekildi ve ilk kez adet olamadim hsgden sonra, sadece 2 damla geldi 6 martta (normal bat tarihimde) ve dr. dupasthon verdi. Fotoda 7tane test gorunuyor ama son 5 gundur duzenli yapiyorum, oncekiler 12 ve 15 marta ait, oylesine denemek icin yapmistim. Yani ne zaman adet olacagim bilmiyorum. Ilac bitince 3-5 gun icinde olunuyormus, benim bir hafta oldu. Fakat soyleki ilac genellikle dongunun 15.gununden itibaren kullaniliyor ben 3.gun kullanmaya basladim. Biraz karisik benim durumumOvülasyon mu bu yoksa erken gebelik mi anlamadım canım regline kaç gün var ki
Nasıı yaa ovitrella ben 130-140 arası bişeydi almıştım eczaden sonra hastanede vuruldum 950 ne tuttu ki o kadar bir de klomen gibi ilaçlar bir dahaki ay da etkisini gösteriyor ben bu ay kullanmadan yumurtalarım büyümeye başladı büyük ihtimalle haftya çatlatma iğnesi vericek bana daOvitrelle gene çok değişmiş bu aldgmz 950 liraydı ya çok şaşırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?