- 10 Ağustos 2013
- 2.320
- 1.719
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.161
H Hello Kity başka gruba mı gidem? Niye eklemedin beni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kesinlikle çatlama bende herkesinkini yorumlayabiliyorum ama kendime gelince tırt
Çatlamış bence kuzum hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
15.gun catlamıs canım
Ooo tutmayın beniiiii çalışmalara devammmm çalışınca oluyor diyorlar hadi bakalımmmEvet canım bugün çatlama senin de hayırlısıyla tutsun bebiş bu ay
Çatlatma iğnesi mi oldunuz kaçıncı gününüz6 Nisan sat miğde bulantısı var baya öyle olan varmı baya erken değil mi
ıgne mı oldun canım ? ne zaman vuruldun6 Nisan sat miğde bulantısı var baya öyle olan varmı baya erken değil mi
Ahahha hastane değil özel muayenehanesi var cok tatlı bir kadın, benim çok arkadaşımı bebek sahibi yaptı ayrıca bir arkadaşımın eşiyle de eski arkadaş.. ama tüm hastalarına aynı samimiyetle yaklaşıyor hep tanık oluyorum herkese öneririm istanbulda olan, ismi Burcak Erzık.Kuzum valla senin bu doktor çok merak ettim :)) Hangi hastaneye gidiyorsun sen böyle :))
Yumurtlamada ve adete yakin zamanlarda mide bulantısı yasayabiliyorum canim benimde bat 2 nisan .6 Nisan sat miğde bulantısı var baya öyle olan varmı baya erken değil mi
Aleyküm selam canım hoşgeldin. EkliyorumSelam kızlar benide ekle canım H Hello Kity bat tarihi 16 nisan
Dur kız sakın unuttum mu noldu eklerim hemen kuzucumH Hello Kity başka gruba mı gidem? Niye eklemedin beni
Benimde 6 Nisan ama hiç bir hucremde kıpırdama yok. Belirti melirti sıfır sıfır sıfır6 Nisan sat miğde bulantısı var baya öyle olan varmı baya erken değil mi
Yumurta geliştirici ilaç çatlatma iğnes falan kullandın mı yoksa ovülasyon testiyle mi ilerliyorsun canımBenimde 6 Nisan ama hiç bir hucremde kıpırdama yok. Belirti melirti sıfır sıfır sıfır
Ovulasyon testi kullandım ama pik göremedim sadece akıntım vardı ve o günleri değerlendirdimYumurta geliştirici ilaç çatlatma iğnes falan kullandın mı yoksa ovülasyon testiyle mi ilerliyorsun canım
İnşallah canım nisan yüzümüzü güldürürOvulasyon testi kullandım ama pik göremedim sadece akıntım vardı ve o günleri değerlendirdim
Hsg acıtıyor mu süreci nasıl acabaMerhaba, bat 25 nisan. Hsg sonrası korunduk bu hsg sonrası korunmasız ilk ayımız. Topik uğurlu gelsin
Hoşgeldin canım ekliyorum listeyeMerhaba, bat 25 nisan. Hsg sonrası korunduk bu hsg sonrası korunmasız ilk ayımız. Topik uğurlu gelsin