- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.121
harıka canım maşallah yaCanim 12 martta kontrolym vardi bgn verdim test .pek belirtim yok hafif kasik agrisi o kdr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harıka canım maşallah yaCanim 12 martta kontrolym vardi bgn verdim test .pek belirtim yok hafif kasik agrisi o kdr
çatlamaya baslamıs dun kuzu bugunu degerlndır baya sılıkKızlar ikili olan dünkü yaptıklarım tekli olan bugün yaptığım. Dün yaptığım daha koyu bugün ki daha silik. Acaba tam anlamıyla bugün mü çatlama oldu?
15.gun catlamıs canımBenimkine bakın bi dee bugün çatlama dimi?? 15. gün bugün. Ay insan kendisinde olunca hiçbir şeyden anlamıyor emin olmak istiyorum
Dün çatlamış kuzum. Günden güne siliklesmesi normal bir durum.Yani dün mü çatladı bugün mü degerlendirecek halim kalmadi artik
Evet canım bugün çatlama senin de hayırlısıyla tutsun bebiş bu ayBenimkine bakın bi dee bugün çatlama dimi?? 15. gün bugün. Ay insan kendisinde olunca hiçbir şeyden anlamıyor emin olmak istiyorum
Ara ver ara canmı dayanırKızlar bugün catlama oldu ya yarını da degerlendirmeme gerek yok dimi yeteer gariii
Bu yol da herşey mübah hahahahah artık dinlenmeye geçiyorumAra ver ara canmı dayanır
Dimi boyle olunca aklım karıştı biraz sagol canimmDün çatlamış kuzum. Günden güne siliklesmesi normal bir durum.
Yok bugün dinlenecem artık yetti gariiiiiçatlamaya baslamıs dun kuzu bugunu degerlndır baya sılık
Hayırlısı olsun canım bende bugün testte pozitifi gördüm kan verdim inşallah sağlıkla ilerler dualarına talibim50.50 canim
Aayy gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sat kaçtıKizlar 50.50 hamilesin dedi asistan arkadas
Ben bu ay çektirdimMerhaba hanımlar hsg cektiren var mı aranızda acaba sormak istediklerim var da
bende sıkıldım beee, dun erkenden uyumusumYok bugün dinlenecem artık yetti gariiiii
Gözün aydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz erkenden gebelik haberlerini alıyoruz ne güzel sat kaç ona göre bizde test yapalımHayırlısı olsun canım bende bugün testte pozitifi gördüm kan verdim inşallah sağlıkla ilerler dualarına talibim
Tam düzenli değildi bir iki gün oynuyordu ama 5-6 gün var adetime o yüzden fazla net çıktı test sonucu oda kafamı karıştırıyorGözün aydın canım hayırlı haberlerini bekliyoruz erkenden gebelik haberlerini alıyoruz ne güzel sat kaç ona göre bizde test yapalım
Çok netse kuruma değildir ya hadi inşallahTam düzenli değildi bir iki gün oynuyordu ama 5-6 gün var adetime o yüzden fazla net çıktı test sonucu oda kafamı karıştırıyor
Tekrar atayım 2 dk falan olmadı sonuç çıkalıÇok netse kuruma değildir ya hadi inşallah
Aa bebiş ben burdayım diyo daha ne olsun bağırıyo resmenTekrar atayım 2 dk falan olmadı sonuç çıkalı Eki Görüntüle 3034199
Ahahaha gerçekten mi çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin sağlık ocağı evimin karşısında olunca orda kan testi verdim pazartesi sonucu öğrenmek için gel dedi nasıl beklicem bakalım o güne kadar sakin kalmaya çalışıyorumAa bebiş ben burdayım diyo daha ne olsun bağırıyo resmen
Eneemm pazartesiye ksdar nasıl sabretcen ben olsam çatlarımAhahaha gerçekten mi çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin sağlık ocağı evimin karşısında olunca orda kan testi verdim pazartesi sonucu öğrenmek için gel dedi nasıl beklicem bakalım o güne kadar sakin kalmaya çalışıyorum