- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.081
Canım erken yumurtlama olmuş olabilir senin :)) net olsun yeterki daha ne istiyon kızDaha adetime 4 gün var o yüzden fazla net değil mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım erken yumurtlama olmuş olabilir senin :)) net olsun yeterki daha ne istiyon kızDaha adetime 4 gün var o yüzden fazla net değil mi acaba
Benim de bu ay yumurtlama sakin geçti hiç ağrı batman olmadı ama ovülasyonda pik gördüm ve yumurtlama akıntısı mı da gördümKizcelerim ya benim hiç bir yerimde bişey yok yumurtlama da sakin geçti belirti açısından. İki üç güne adet belirtilerim başlar sanırım ama ben onları gebeliğe yorarim azıcık eğleniriz
kuzum hemen yumurtlama olmustur oyle dusunDaha adetime 4 gün var o yüzden fazla net değil mi acaba
Sağlıcakla kucağına al insallah canımm bebis yeni yeni ben buradayım diyor demekki ❤❤ bizim içinde dua et kuzummKizlar 50.50 hamilesin dedi asistan arkadas
Adet baslangiciyla beraber saydım benAdet bitiminden 10 gün sonraysa erken degil adet başlangıcıyla beraber 10 gün ise evet erken yumurtlamissin güzel birsey değerlendir canım kaçırma
Miss gibi erken yumurtlamaAdet baslangiciyla beraber saydım ben
Ay hadi İnşallah güzel sonuçlar alırızMiss gibi erken yumurtlama
Canım benim de genelde adetin ilk gününden itibaren sayınca 12.gün yumurtlama oluyor hatta klomen kullandığım da aynı olmuştu toplam da da 26 günde bir regl oluyorum normal galiba yaaAdet baslangiciyla beraber saydım ben
Herşeyden korkar oldum pazartesi çıkcak kan sonucum kuruntu yapıyorum çokCanım erken yumurtlama olmuş olabilir senin :)) net olsun yeterki daha ne istiyon kız
Umarım öyledir ve sağlıklıdır çok teşekkürlerkuzum hemen yumurtlama olmustur oyle dusun
Bende bu ay klomen kullandım ve duphaston kullanicam ama yumurtlama şimdi 10 günde olduysa duphaston 16 gün kullanmam lazim öyle hesapladı doktor napim bilemedim daha erken mi kullanmam gerekiyor şimdi.Canım benim de genelde adetin ilk gününden itibaren sayınca 12.gün yumurtlama oluyor hatta klomen kullandığım da aynı olmuştu toplam da da 26 günde bir regl oluyorum normal galiba yaa
OMG seni hemen listeye hamiş olarak ekliyorum. İlkimizsin hayırlı uğurlu olsun canım inşallah darısı başımızaKizlar 50.50 hamilesin dedi asistan arkadas
oyledır canım benım bolca dua etUmarım öyledir ve sağlıklıdır çok teşekkürler
Hayırlı olsunnnKizlar 50.50 hamilesin dedi asistan arkadas
canımmm, doktor kontroulden kac gun sonra test yaptın belırtılerın nedır ? bıze yazar mısnHerkese ck teşekkür ederimmm ... haftaya keseyi gordugumde iyice rahatlayacak icim herkese dua edecegim
erken cnaım daha 7gun varrrBen dayanamadim kizlar bat 1 nisan erken test yaptim negatif cikti
Canim 12 martta kontrolym vardi bgn verdim test .pek belirtim yok hafif kasik agrisi o kdrc
canımmm, doktor kontroulden kac gun sonra test yaptın belırtılerın nedır ? bıze yazar mısn