- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.041
gördüm kuzummmm, masallaahh var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gördüm kuzummmm, masallaahh var
canım gun asırı devam et bnce ,Senın daha az kalmış onum de 1 hafta daha var kuzum ilişkiye girip değerlendirsem mı sence
İnşallah canım çok heyecanliiiiiKan verdim kizlarrr.... belirtim yok. Biraz gaz vsr karin bolgemde siskinlik hissediyorum ara ara tatli bo kasik agrisj o kadar umarim kandada görurumm
Bir saate cikar sanirim cok heyecanliyim@gokceoz09 haydi testtttttt test test
hadı hayırlı olsun ya bnce var kuzum dua et bolca.Bir saate cikar sanirim cok heyecanliyim
Hyr canm 22mm di catpamak uzere dedi doktorhadı hayırlı olsun ya bnce var kuzum dua et bolca.
ıgne kullandın mı sen ?
AYYY BENIMDE IKI TANE 22MM vardı yumurtam bırı catlamıstı dıgerını ıgne ıle catlattık ınsallah bırı tutmustur yaaaHyr canm 22mm di catpamak uzere dedi doktor
Insallah canimmAYYY BENIMDE IKI TANE 22MM vardı yumurtam bırı catlamıstı dıgerını ıgne ıle catlattık ınsallah bırı tutmustur yaaa
Hiç belli olmaz bu işler canım. Regl olmadan emin konusmak yok negatiflik yokBen de test yaptım kızlar bembeyaz negatif tam değerlendirmedik eşime kızgınım onun yüzünden nasip öbür aya kardeş bebek
Ayyy resmen ben burdayım diyor
Canim 3 aydir deniyorduk bu ay ilk kez femara kullandim. Suan net bir sey diyemiyorum kan berdim bekliyorum. Tatlı bi kasik agrisi sivilce gaz var sadece oyle aşırı bir belirtim yok acikcasiGünaydın kızlarr bizde dün son değerlendirmeleri yapıp bu defteri kapattık bu ay hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bide dün gece acillik oldum yine diş ağrısından gebelik düşünüyorum dedim diye röntgen de çekmediler adet olunca gel dedi doktor yirmilik olabilirmiş ben çürükten şüphelendim zararlı olmayan ilaç yazdı en azından bugün daha iyiyim gokceoz09 canım hayırlı olsun sağlıklı ilerler gebeliğin inşallah bizlere de dua et bide ne zamandır deniyordun ve belirtin var mı
Kuzum çıktı mı test sonucun heyecanla bekliyorumBi netlessin herkese dua edicem
evet canım pikkEki Görüntüle 3034016 Eki Görüntüle 3034020 kizlar bu yumurtlama mi şimdi yoksa değil mi ben emin olamadim
yaaaaaaa yerım ben onuuuuu,Kizlar 50.50 hamilesin dedi asistan arkadas
Kizlar 50.50 hamilesin dedi asistan arkadas