- 8 Kasım 2021
- 964
- 1.714
- 63
- 30
- Konu Sahibi Hello Kity
- #2.021
Canimm umarim hepimiz yuksek yuksek betalarimizi kese fotolarimizi atariz bu ayİşte bu gayet net hayırlı olsun canım dualarımız seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm umarim hepimiz yuksek yuksek betalarimizi kese fotolarimizi atariz bu ayİşte bu gayet net hayırlı olsun canım dualarımız seninle
Ayyy çok heyecanlı pozitif haberler gelmeye başladı. Canım bebişin sana göz kırpıyor kan testiyle netleştirmelisin bence hemenKizlar halis mi görüyorum yoksa silik bir 2. Cizgi mi var ? Pazar yapacaktim dayanamadım, yarin kan vericem nolur dua edinnnn .. catlamadan sonraki 12. Gun bugun
Haklısın kuzum cok sağol yaYumurtlama dönemin bittiyse bekle derim zaten doktor kontrolünde ilerledin kuzum bazen gebelik oluşucaksa da ilişkiye girince bozulabiliyor diyorlar ama doktoruna da sor
Aslında 5 Nisan'da en erken belli olacak ama olsun 10 Nisan da nikah günümüz ayy inşallah bebeğim yaa sen de bu doğum gününde en güzel hediyeyi verirsin inşallahAy çiçeğim inşallah ya bize pozitif haberi ver eşine de doğum günü hediyesi olsun benim eşimin doğum günü de Nisan 30 da 4 yıldır doğum gününde gebelik haberi veririm umuduyla yaşıyorum
YAa cok heyecanliyimmm nasip olursa ilk gebeligim olacak birde esimin dogum guni Nisan da ona boyle bir hediye vermek cok isterimmAyyy çok heyecanlı pozitif haberler gelmeye başladı. Canım bebişin sana göz kırpıyor kan testiyle netleştirmelisin bence hemen
Kuzucugum hayırlısı ile veriyorsun o müjdeli haberiYAa cok heyecanliyimmm nasip olursa ilk gebeligim olacak birde esimin dogum guni Nisan da ona boyle bir hediye vermek cok isterimm
Günaydın canım hoşgeldin ya bu ay benimde testlerimde pik olmadı ama bence yumurtladim akintilara göre. Bekleyip görelim inşallahH Hello Kity günaydın canım ben geldim. Yumurtlamayı kaçırmışım Ama bu ay ovulasyon ile takip edeceğim bat 21 nisan yapalım ve beklemeye koyulalım
Benim de kürtaj sonrası değişti iyice hadi bu ay uğurlu gelsin herkeseGünaydın canım hoşgeldin ya bu ay benimde testlerimde pik olmadı ama bence yumurtladim akintilara göre. Bekleyip görelim inşallah
Amin canım inşallah olacağı varsa her türlü oluyorBenim de kürtaj sonrası değişti iyice hadi bu ay uğurlu gelsin herkese
200 tl canımHiç ümidim yok ama bakalm bide ovitrelle çatlatma iğnesi in fiyatinu bilen varmı kızlar
var canımm bennMerhaba hanımlar hsg cektiren var mı aranızda acaba sormak istediklerim var da
hayırlı olsun canımm, baya net bı cızgı
canım hemen kımyasala yorma, kan ver hemenBir önceki kimyasal gebeliğimde test çok silik çıkmıştım reglimde 3-4 gün gecikmişti bu biranda koyu çıktı çok şaşırdım
benımde hiç belirtim yok , benımde 5.günümKız iğnenın 8 ci günü akıntı harıcın de hiç belirti yok
Amanin testler gelmeye başladı canimm var tabi hemen kan ver takip et ❤ belirtin var mi ??YAa cok heyecanliyimmm nasip olursa ilk gebeligim olacak birde esimin dogum guni Nisan da ona boyle bir hediye vermek cok isterimm
Kan verdim kizlarrr.... belirtim yok. Biraz gaz vsr karin bolgemde siskinlik hissediyorum ara ara tatli bo kasik agrisj o kadar umarim kandada görurummAmanin testler gelmeye başladı canimm var tabi hemen kan ver takip et ❤ belirtin var mi ??
ay bn testını goremedım yaaa, kuzu atsana ?Kan verdim kizlarrr.... belirtim yok. Biraz gaz vsr karin bolgemde siskinlik hissediyorum ara ara tatli bo kasik agrisj o kadar umarim kandada görurumm
Insallah canim bence gayet belli guzel bir değer çıkarKan verdim kizlarrr.... belirtim yok. Biraz gaz vsr karin bolgemde siskinlik hissediyorum ara ara tatli bo kasik agrisj o kadar umarim kandada görurumm