- 12 Kasım 2021
- 3.576
- 4.391
- 83
- Konu Sahibi Hello Kity
-
- #2.001
Yok canım bu ay ben tertemizim iğnesiz ilaçsızSende bu ay bişey yapmadın dimi ilaç iğne vs
Amin amin aminnnn hepimize insallah hosnuldum tesekkur ederimMerhaba canım hoşgeldin ekliyorum. Hayırlısıyla çift çizgileri görmek nasip etsin rabbim
Ben de dikkat etmedim ama olabilir herkesin bir değilValla değerlendirdim gitti gerisi rabbime kalmisya bi de yumurtlama zamanı karında şişlik gaz oluyor mu acaba ben daha once hic dikkat etmemistim
Bence var ve kan testi de ver bence belki progestan başlar hem de değerleri görürsün doktora gitmedikten sonra testin anlamı neGünaydın herkese bana yardımcı olur musunuz reglime dört gün var ve daha yeni erken gebelik testi yaptım anında çift çizgi çıktı hamileysem bu kadar erken öğrenir miyim resimlerini atıyorum bir kimyasalım var o yüzden kan vermekte acele etmek istemiyorum dayanamadım test yaptım
Kız iğnenın 8 ci günü akıntı harıcın de hiç belirti yokBence var ve kan testi de ver bence belki progestan başlar hem de değerleri görürsün doktora gitmedikten sonra testin anlamı neşimdiden hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim eşime söz verdim test yapmıcam diye ama sabah yapıverdim iki dk içinde belirdi ve baya koyu daha reglimede olduğu için test mi bozuk dedim umarım vardır çalışıyorum en kısa zamanda kanda vereyim o zamanBence var ve kan testi de ver bence belki progestan başlar hem de değerleri görürsün doktora gitmedikten sonra testin anlamı neşimdiden hayırlı olsun
Aynhayırlı olsun vallla erken gebelık 3 4 gün öncesi zaten yapılır diye biliyorumBuda hemen arkasından yaptığım ikinci test Eki Görüntüle 3033940
Çok teşekkür ederimAynhayırlı olsun vallla erken gebelık 3 4 gün öncesi zaten yapılır diye biliyorum
Evet verin baya koyu değer yüksek olabilirÇok teşekkür ederim eşime söz verdim test yapmıcam diye ama sabah yapıverdim iki dk içinde belirdi ve baya koyu daha reglimede olduğu için test mi bozuk dedim umarım vardır çalışıyorum en kısa zamanda kanda vereyim o zaman
Normal daha erken dur bakalım benim bata 4 5 gün kaldı bende ne adet belirtisi var ne gebellikKız iğnenın 8 ci günü akıntı harıcın de hiç belirti yok
Senın daha az kalmış onum de 1 hafta daha var kuzum ilişkiye girip değerlendirsem mı senceNormal daha erken dur bakalım benim bata 4 5 gün kaldı bende ne adet belirtisi var ne gebellik
Yumurtlama dönemin bittiyse bekle derim zaten doktor kontrolünde ilerledin kuzum bazen gebelik oluşucaksa da ilişkiye girince bozulabiliyor diyorlar ama doktoruna da sorSenın daha az kalmış onum de 1 hafta daha var kuzum ilişkiye girip değerlendirsem mı sence
Canım hayırlı uğurlu olsun hamilesin. Tabi kan testiyle emin olmak lazım. Böyle pozitif testleri görünce çok duygulaniyorumGünaydın herkese bana yardımcı olur musunuz reglime dört gün var ve daha yeni erken gebelik testi yaptım anında çift çizgi çıktı hamileysem bu kadar erken öğrenir miyim resimlerini atıyorum bir kimyasalım var o yüzden kan vermekte acele etmek istemiyorum dayanamadım test yaptım
İşte bu gayet netKizlar halis mi görüyorum yoksa silik bir 2. Cizgi mi var ? Pazar yapacaktim dayanamadım, yarin kan vericem nolur dua edinnnn .. catlamadan sonraki 12. Gun bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?