Bizde doğum gününden sonra bronşit olmuştuk tam iyileştik iki gündür yine fena hasta asla kurtulamıyoruz.
Ah narin kızlarım ya kıyamam.. geçmiş olsun çok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde doğum gününden sonra bronşit olmuştuk tam iyileştik iki gündür yine fena hasta asla kurtulamıyoruz.
Ben kızımı 4 yaşında deldirdim. Tavsiye etmiyorum. Kulağı sonrasında enfeksiyon olup durdu. Bebeklerde bi de tutup çekme ihtimali var. Kulağını çekiştirirse kulakta yırtılma vs gibi tehlikeleri de var.Kızlarr kulak deldiren var mı yahu
Dün parkta 2 kızı olan bi anneyle konuştum büyük kızımı 5 yaşında deldirdik hep sorun oldu dedi ufaği tam 1 yasinda deldirmis hic sorun yasamadik erken hallet bu isi deyince bi kaldım yaniBen kızımı 4 yaşında deldirdim. Tavsiye etmiyorum. Kulağı sonrasında enfeksiyon olup durdu. Bebeklerde bi de tutup çekme ihtimali var. Kulağını çekiştirirse kulakta yırtılma vs gibi tehlikeleri de var.
4 yaş bile erkenmiş. Ki bizde kendi istedi bide. Ben istemedim. Keşke deldirmeseydim. Biraz daha büyüyünce deldirseydim dedim. Kıyafet giydirip çıkarırken bile hala küpem küpem diye bağırıyo. Deldireli bir sene oldu bide.
O zaman 4 5 yaşında deldirmeyin de ne yapıyosanız yapın bende tavsiye etmiyorum 4 yaşıDün parkta 2 kızı olan bi anneyle konuştum büyük kızımı 5 yaşında deldirdik hep sorun oldu dedi ufaği tam 1 yasinda deldirmis hic sorun yasamadik erken hallet bu isi deyince bi kaldım yani
Tamam bi ortasını bulayım bari ne yapalım 2.5 falan halledelim isterseO zaman 4 5 yaşında deldirmeyin de ne yapıyosanız yapın bende tavsiye etmiyorum 4 yaşı
O yaştaki çocuk asla sabit durmaz benceTamam bi ortasını bulayım bari ne yapalım 2.5 falan halledelim isterse
Atalanteda sus bak rica ediyorum beni mahfettinO yaştaki çocuk asla sabit durmaz bence
Ben deldirdim yaşına doğru hiç sıkıntı yaşamadık kulağını da ellemiyor kupesinin farkında bile degilKızlarr kulak deldiren var mı yahu
Allahim tam tamam diyorm umut doldurucu mesaj Benimki normalde kulagini cok eller m kendini hem beni kulak pek sever o biraz korkutuyor beni sizinki ellemezmiydi yoksa delindikten sonra mi birakti ellemeyiBen deldirdim yaşına doğru hiç sıkıntı yaşamadık kulağını da ellemiyor kupesinin farkında bile degil
Ben de korkuyordum aslında ama enfeksiyon kapacaksa hangi yaşta deldirseniz de kapıyor deneyip görmek gerek.Kulagini uykusu gelince eller sadece yine bazen uykusu gelince kulağıyla oynuyor ama direk küpeyi çekmiyor enfeksiyon yara falan olmadıAllahim tam tamam diyorm umut doldurucu mesaj Benimki normalde kulagini cok eller m kendini hem beni kulak pek sever o biraz korkutuyor beni sizinki ellemezmiydi yoksa delindikten sonra mi birakti ellemeyi
Dede mama meme baba gel ce e havhav miyav ver. Anne demiyor bazende söylediğimiz kelimeyi tekrar ediyor ama sonra unutuyor.Kızlar bebekleriniz kaç kelime söylüyor. Oğlum baba, dede (en çok dede), gel, git ve kedi (anne demiyor ama kedi diyor evet) diyor. Bu ara annem sık sık söylemeye başladı çok az kelimesi var diye kafama takıldı.
Dede mama meme baba gel ce e havhav miyav ver. Anne demiyor bazende söylediğimiz kelimeyi tekrar ediyor ama sonra unutuyor.
9 ay sen taşırsın her kahrını çekersin ama o baba der yani kıyas etmeyin bence. Her çocuğun dil gelişimi farklı oluyor. 1,5 yaşında bıdı bıdı konuşanda var birkaç kelime söyleyebilende. Sağlıklı olsunlarda hepsini zamanla yapıyorlar.Anneye karşı doğmuşlar Aslında siz sayınca düşündüm. Mammam (acıkınca),cee ve havhav benzeri birşey diyor. Ne dersek arkadan sesini tekrarlıyor ama kelime gibi değil mırıldanma gibi. Normalde her çocuğun yapısı farklı der geçerim ama annem o kadar çok söyledi ki farkedemediğim bir sıkıntı mı var diye gerildim. Etrafta hiç akranda yok kıyas yapamıyorum
Bugün anne dedi ama benim kucağımda otururken kuzenime doğru Canları sağolsun9 ay sen taşırsın her kahrını çekersin ama o baba der yani kıyas etmeyin bence. Her çocuğun dil gelişimi farklı oluyor. 1,5 yaşında bıdı bıdı konuşanda var birkaç kelime söyleyebilende. Sağlıklı olsunlarda hepsini zamanla yapıyorlar.
Biz bütün ilaçları damlalıkla içiriyoruz 2,5 ml ilaç 5 kerede içiriyorum ama en azından içiyorArkadaşlar iyi akşamlar.
Oğlumda kansızlık çıktı ama kan ilacını içirmem mümkün değil var mı bi fikriniz acaba?