- 18 Mart 2021
- 3.323
- 3.391
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki 2 uyku uyuyor.Kızlar selam görenler yazarsa çok memnun olurum bebişlerinizin 1 gün boyuna uyuma uyanma saatlerini yazabilirmisiniz ben mi biryerde hata yapiyorum acaba bilemiyorum gün geçtikçe berbat bir hal aldık
Kızlar selam görenler yazarsa çok memnun olurum bebişlerinizin 1 gün boyuna uyuma uyanma saatlerini yazabilirmisiniz ben mi biryerde hata yapiyorum acaba bilemiyorum gün geçtikçe berbat bir hal aldık
Sizinki bizimle birebir ayni 8 9 arasi uyaniyor 12 de yatiyor 1.30 kalkiyor 5 de bdha zorla yatiriyorm 6 6.30 bi kalkiyor gece 11.30 dan once mumkun degil uyutamiyorm bire bir ayniyiz uyuma saatlerine kadar benim kiz neredeyse ama gece uykusu problem yatmiyor 5 saat uyanik kalmak istiyor dun baya ugrasarak 4 saaat sonra uyutabildm dalması inanilmax problem umarim duzelir uyku saatleride erkene cekilir biraz insallah8 9 arası uyanır en geç 12 de ögle uykusu 1 1.30 saat kadar. Sonra 4.30 5 gibi uyur o daha kısa oluyo genelde max 1 saat sonra 9.30 engeç 10 da gece uykusu. Uyanıklık süresi uzamaya başladı bazen saatler sarkıyor.uyumak istemiyor
Si
Sizinki bizimle birebir ayni 8 9 arasi uyaniyor 12 de yatiyor 1.30 kalkiyor 5 de bdha zorla yatiriyorm 6 6.30 bi kalkiyor gece 11.30 dan once mumkun degil uyutamiyorm bire bir ayniyiz uyuma saatlerine kadar benim kiz neredeyse ama gece uykusu problem yatmiyor 5 saat uyanik kalmak istiyor dun baya ugrasarak 4 saaat sonra uyutabildm dalması inanilmax problem umarim duzelir uyku saatleride erkene cekilir biraz insallah
Maşallah benimkide iki haftadir yürüyor oturmakda istemiyor sanırım zor günler yaklaştı oda od küçük hanımı arar oldumKızlar benim bebeğim yaşından iki hafta sonra yürüdü.Emeklemeyi de yeni öğrendişimdi fıtı fıtı bi odaları geziyor görmelisiniz koşacak nerdeyse
Ahh maşallah bebelerinize benimki 12.5 aylık daha 3 haftadır emekliyor onada emeklemek denirse asker gibi sürünüyor 2 3 gundür de köprü kuruyor ama o şekilde emeklemiyor tutunup kalkma yok sıralama yok diş yok nasıl bişey anlamadım 5.5 aylık desteksiz oturunca dedim bu erken yapar herşeyi ama öyle olmadıMaşallah benimkide iki haftadir yürüyor oturmakda istemiyor sanırım zor günler yaklaştı oda od küçük hanımı arar oldum
Olur olur bı bakarsın bir anda olmuş canım kimi çocuk aktif olur hızla herşeyi yapar kimiside arya gibi yavaş yavaş sağlıklı olsunda nasıl olsa dişte cikack yürüyecek deAhh maşallah bebelerinize benimki 12.5 aylık daha 3 haftadır emekliyor onada emeklemek denirse asker gibi sürünüyor 2 3 gundür de köprü kuruyor ama o şekilde emeklemiyor tutunup kalkma yok sıralama yok diş yok nasıl bişey anlamadım 5.5 aylık desteksiz oturunca dedim bu erken yapar herşeyi ama öyle olmadı
Ahh yapsin artik gına geldi vallahi Hımbıl bir bebek değil 11.250 kg persentili baya yüksek çıkıyor onuda anlamadım zaten bana gayet normal geliyorOlur olur bı bakarsın bir anda olmuş canım kimi çocuk aktif olur hızla herşeyi yapar kimiside arya gibi yavaş yavaş sağlıklı olsunda nasıl olsa dişte cikack yürüyecek de
Bu arada kilosu nasıl kilosu varsa ondan zorlanıyor olabilir
Ayyyyy ya bende dün yazacaktım bulamadım sonra vaktim olmamış. Bir doğurduk pir doğurduk onlar hareketlendi biz uzaklaştık vallahiKızlar nasılsınızzzz konu nerelere düşmüş zor buldumm haydi toplaşııııııııınnnnn
İyiyiz valla iki çocuklu hayat fenaymış benim kızlar sürekli kavga ediyo. Küçük ablasını ısırıyo cırmalıyo, ablası onun elinden oyuncakları alıyo. Küçük çıldırıyo çığlıklar atıyo çok erken başladı kavgalar. Ben birlikte oynarlar diye doğurmuştum bunlar kavga ediyoKızlar nasılsınızzzz konu nerelere düşmüş zor buldumm haydi toplaşııııııııınnnnn
İyiyiz valla iki çocuklu hayat fenaymış benim kızlar sürekli kavga ediyo. Küçük ablasını ısırıyo cırmalıyo, ablası onun elinden oyuncakları alıyo. Küçük çıldırıyo çığlıklar atıyo çok erken başladı kavgalar. Ben birlikte oynarlar diye doğurmuştum bunlar kavga ediyo
Ayyyyy ya bende dün yazacaktım bulamadım sonra vaktim olmamış. Bir doğurduk pir doğurduk onlar hareketlendi biz uzaklaştık vallahi
Çok geçmiş olsun ya. Bu fena salgın var. Benimde büyük kız geçirdi o ağır geçirdi bebiş hafif atlattı allahtan. Probiyotik kullanınca toparlıyor biraz. İyice düzelene kadar devam etmek lazım probiyotiğeBiz de bi doğum günü yaptık sonra doğrulamadık bagırsak enfeksiyonu oldu ufaklıl günlerce ishal ateş mahvolduk yeni toparlanıyo süzüldü çocuk resmen gnlerce hiçbişey yemedi anca meme.. bide bana iyice yapıştı asla kimseye gitmiyor bazen öyle bunalıyorum tuvalete bile gidemez oldum
Bizde doğum gününden sonra bronşit olmuştuk tam iyileştik iki gündür yine fena hasta asla kurtulamıyoruz.Biz de bi doğum günü yaptık sonra doğrulamadık bagırsak enfeksiyonu oldu ufaklıl günlerce ishal ateş mahvolduk yeni toparlanıyo süzüldü çocuk resmen gnlerce hiçbişey yemedi anca meme.. bide bana iyice yapıştı asla kimseye gitmiyor bazen öyle bunalıyorum tuvalete bile gidemez oldum
Çok geçmiş olsun ya. Bu fena salgın var. Benimde büyük kız geçirdi o ağır geçirdi bebiş hafif atlattı allahtan. Probiyotik kullanınca toparlıyor biraz. İyice düzelene kadar devam etmek lazım probiyotiğe