• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Cok hevesliyim bende ama bir yandan korkuyorum dedesi dün ona hediye küpe almış cokda hoşlar görünce içim kıpır kıpır oldu ama bilemedim 🤷
Ben bebekken kulağımı deldirmiş gizli gizli babaannem be amcam. Annem yıllarca enfeksiyonla uğraştı bende. Sağır bile demişler bana. Bi düşün derim.

Kızlar iyi akşamlar, oğlum ne yesek ağzını şapırtadıyor, yemek istiyor. Vermezsek neredeyse bizi parçalayacak. Verince de çok yiyor gibi geliyor. Sizin bebekler ne durumda? Ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar iyi akşamlar, oğlum ne yesek ağzını şapırtadıyor, yemek istiyor. Vermezsek neredeyse bizi parçalayacak. Verince de çok yiyor gibi geliyor. Sizin bebekler ne durumda? Ne yapacağımı şaşırdım
Bizimkide yapıyor geçen oturdu bizle bir yedi 😂 bu ara iştahı azaldı çok mu yiyor diyordum şimdi mumla arıyorum o halini istiyorsa yesin 🤭

Bizimkide yapıyor geçen oturdu bizle bir yedi 😂 bu ara iştahı azaldı çok mu yiyor diyordum şimdi mumla arıyorum o halini istiyorsa yesin 🤭
Baştan hiç yemiyordu benimki ama bir açıldı pir açıldı. Korkuyorum çok yemekten rahatsız olacak diye o yüzden dengelemeye çalışıyorum

Aynısı bizde de var, cafede oturmak falan zulüm oldu ya yırtınırcasına ağlıyor bizim yediklerimizden içtiklerimizden istiyor. Birkaç kere tattırdım artık bayıla bayıla götürüyor valla :110:

Aynısı bizde de var, cafede oturmak falan zulüm oldu ya yırtınırcasına ağlıyor bizim yediklerimizden içtiklerimizden istiyor. Birkaç kere tattırdım artık bayıla bayıla götürüyor valla :110:
Bende kek yaptım akşam çayın yanına. Kek yiyoruz. Mam mammm diye ağlıyo bize baka baka 😂😂

Bende kek yaptım akşam çayın yanına. Kek yiyoruz. Mam mammm diye ağlıyo bize baka baka 😂😂

Bizim ki ağlayınca eğer onun yiyebileceği birşey yoksa yoğurt falan veriyorum ben. Yemek istiyor ben de veriyorum ama bir kaç kişi çok yemek veriyorsun yok sütten kesilir, yok midesi genişler falan deyince bilemedim ne yapsam.

Bizim ki ağlayınca eğer onun yiyebileceği birşey yoksa yoğurt falan veriyorum ben. Yemek istiyor ben de veriyorum ama bir kaç kişi çok yemek veriyorsun yok sütten kesilir, yok midesi genişler falan deyince bilemedim ne yapsam.
Yesin genişlesin yürüyünce atıyolar kiloları. Bnm ilk kızım yemekte yiyodu emiyodu da sıkça. Emdiği sürece süt bitmez. İki yaşına kadar emdi. İki yaşına doğru ben azalttım hatta emzirmeyi ben azaltmasam daha tam gaz emiyodu😅😅 sütün yeri ayrı. Çay tiryakisiyseniz veya kahve aynı onun gibi 😅 yeri her zaman ayrı

Bu emme işide bebekten bebeğe değişiyo galiba ama ablamın çocukları da kendi kendilerine 1 yaşında emmeyi bıraktılar. Emmek istemediler. Öyle şeylerde olabiliyor yani😅 hanımefendilerin beyfendilerin paşa gönülleri nasıl isterse 😄

Yesin genişlesin yürüyünce atıyolar kiloları. Bnm ilk kızım yemekte yiyodu emiyodu da sıkça. Emdiği sürece süt bitmez. İki yaşına kadar emdi. İki yaşına doğru ben azalttım hatta emzirmeyi ben azaltmasam daha tam gaz emiyodu😅😅 sütün yeri ayrı. Çay tiryakisiyseniz veya kahve aynı onun gibi 😅 yeri her zaman ayrı
Çok teşekkür ederim içim rahatladı😅 İlk çocuk olunca yanlış birşey yapmaktan daha çok korkuyor insan

Günaydın kızlar bugün bizim kuş ekmeği masadan aldı şapır şupur yedi elinden almaya kalkınca da hır çıkarttı. 🤦🏼‍♀️
Avokado ve lor peynirini karıştırdım verdim öğlen bebe bisküvisi ve Medine hurması yicek akşam da yoğurt. Emme şıklığı kafasına göre hatunun mesela dün az emdi bugün mem memm diye saldırıyor 🙃 kafasına göre.
Bizim ev işi oldu. Konsolosluk randevum için belgeler hazır.
5 gün sonra eşim gelecek çok heyecanlıyım 🥰

Bu arada kızımın dişi hala çıkmadı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ama süper bir şekilde emekleme çabası var. Köprü kurmaya başladı. Ve fıldır fıldır dönüp sürüyor kendini. Oturma kısmında desteksiz hala tam oturamıyor. Oturuyor da öne kaykılıp kendini bırakıveriyor. 🙃
Yürüteçte yürüyor bir de odayı bir uçtan diyet uca yürüyor yürüteç ile.

Kızlar biz artık yavaş yavaş bizim yemeklerden veriyoruz bugün omlet yedi soğanlı bayıla bayıla yedi.. sofrada ne varsa saldırıyor kendi yemeğini yemek istemiyor eee artık 8 aylık oldu.. daha dün doğum doğum dedik bizim bebisler yaşına girecek nerdeyse zaman çok hızlı geçiyor rabbim bütün bebislere sağlıklı huzurlu ömür versin Inşallah..

Bugün ilk defa pankek verdim
Yumurta sarısı yulaf unu lor peyniri azcıkta elma suyu ile tatlandırdım
Ehh fena degil bitaneye yakın yedi mıncıklaya mıncıklaya
Mama sandalyesinden Herşeyi bam güm aşağı atıyo yemeklerde dahil kurtarabildigimi yediriyorum valla 😜
Yoğurt kadar hiçbişeye sevinmiyoruz
sebze püresine falan öğürmeye başladı tarhana ile arası fena degil
Ne yapıcazz başka valla düşünmek yorucu

Bugün ilk defa pankek verdim
Yumurta sarısı yulaf unu lor peyniri azcıkta elma suyu ile tatlandırdım
Ehh fena degil bitaneye yakın yedi mıncıklaya mıncıklaya
Mama sandalyesinden Herşeyi bam güm aşağı atıyo yemeklerde dahil kurtarabildigimi yediriyorum valla 😜
Yoğurt kadar hiçbişeye sevinmiyoruz
sebze püresine falan öğürmeye başladı tarhana ile arası fena degil
Ne yapıcazz başka valla düşünmek yorucu
Pişirdiğinden ver gitsin 😅 siz ne yiyosanız onu yesin

Pişirdiğinden ver gitsin 😅 siz ne yiyosanız onu yesin

Yaa erken değil mi valla şöyle bi 10 aylık falan olsaa. sindiremezse diye korkuyorum yoksa böyle ayrı hiiç işime gelmiyor.. bizim bagırsaklar biraz değişik hala ben gazlı bişey yiyim sabah ediyoruz 7 ayda hala ne böyle anlamadım
bgn ilk defa çorbasına soğan koydum inşallah gaz yapmaz

Zaten öyle bi düzenimiz hala yok çokta istekli görmüyorum boğa bebem hayal kırıklığına uğrattı beni😜 masaya bizim yemeklere saldırıo ama kendinlilere burun kıvırıyo
Kimi gün ek gıdasız geçiyo sadece emiyo dışardaysam falan hiç kasmıyorum
ikinci çocuk rahatlığı forever🤪

Back