- 18 Mart 2021
- 3.313
- 3.381
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar papp-a değeriyle ilgili bir bilgim yok belki laboratuvar kaynaklı öyle belirtilmiştir. Diğer değerleriniz normal çıkmış gözüküyorKizlar herkesin pappa degerleri 2 3 4 cikarken benimki niye boyle 480 lerde anlayan varmi sonuc falanda yazmiyor sdce boyle bir sonuc goruntuledim smdi girince ölçü birimi mi farkli acaba
Çok fena grip salgını var ya dikkat et kendine az kaldı inşallah öksürük de biticek Bulantı benim de hafiflemişti ne güzel 1-2 gündür prilamı sadece gece 1 alayım dedim feleğim şaştı diyebilirim. Boğazıma sanki bi yumru oturdu gitmiyo o da iyice midemi bulandırıyor bıktım yaaCanımsınn hastalığım geçti derken sonra tekrarladı şimdi biraz öksürüğüm var dinlenebilsem iyileşirdim belki ama maalesef çok yoğun bir dönem benim için, Bulantı da maalesef devam gece 2 prilam içip sabah daha az bulantıyla uyanıyorum ama asla kökten bitmiyor sen de durumlar neeee bulantılar devam mı
ben geçen sefer gitmiştim de bu sefer de bi önünden geçerken yoklarım bi şey kaldığını zannetmiyorum amaa, of bi de mide bulantım olduğu için bimlerin için bana çok pis kokuyo 2 dk bakıp çıkarım hemennGünaydın kızlar bime gidip gelen ürünlerden alan var mı :)
Canım bulantısı bitenlerin 3,5-4 aylık olduğunda ancak bitmiş. Ben ilacı bırakmaya çalışmayı 16 haftalık olana kadar denemeyeceğim bence sende hiç deneme günlerini zehir etmeÇok fena grip salgını var ya dikkat et kendine az kaldı inşallah öksürük de biticek Bulantı benim de hafiflemişti ne güzel 1-2 gündür prilamı sadece gece 1 alayım dedim feleğim şaştı diyebilirim. Boğazıma sanki bi yumru oturdu gitmiyo o da iyice midemi bulandırıyor bıktım yaa
ben geçen sefer gitmiştim de bu sefer de bi önünden geçerken yoklarım bi şey kaldığını zannetmiyorum amaa, of bi de mide bulantım olduğu için bimlerin için bana çok pis kokuyo 2 dk bakıp çıkarım hemenn
Sanirim deger birimi farkli doktorum çok iyi cikmis dedi az evel rahatladim korkmustum bayaMerhabalar papp-a değeriyle ilgili bir bilgim yok belki laboratuvar kaynaklı öyle belirtilmiştir. Diğer değerleriniz normal çıkmış gözüküyor
Ya ben de hafiflemeye başlayınca bi umut dedim ama şimdi geri sabah 1 gece 1 e döndüm. En azından gece 2 almıyorum bu bile bi gelişmedirCanım bulantısı bitenlerin 3,5-4 aylık olduğunda ancak bitmiş. Ben ilacı bırakmaya çalışmayı 16 haftalık olana kadar denemeyeceğim bence sende hiç deneme günlerini zehir etme
Ya ben de prilam almadan uyumaya korkar oldum hatta 2 gün önce gece ilacı alıp uyumama rağmen sabah fena haldeydim öksürük beni biraz tedirgin ediyor bebeğim inşallah iyidir kontrole de daha 2 hafta var, haftasonu arkadaşım müsait olursa gidip göreceğim bebeğimi çok merak ediyorumÇok fena grip salgını var ya dikkat et kendine az kaldı inşallah öksürük de biticek Bulantı benim de hafiflemişti ne güzel 1-2 gündür prilamı sadece gece 1 alayım dedim feleğim şaştı diyebilirim. Boğazıma sanki bi yumru oturdu gitmiyo o da iyice midemi bulandırıyor bıktım yaa
ben geçen sefer gitmiştim de bu sefer de bi önünden geçerken yoklarım bi şey kaldığını zannetmiyorum amaa, of bi de mide bulantım olduğu için bimlerin için bana çok pis kokuyo 2 dk bakıp çıkarım hemenn
Ben bi tane muslin bez aldım sadece :)Günaydın kızlar bime gidip gelen ürünlerden alan var mı :)
Benim bitti çok şükür 12 de :)Canım bulantısı bitenlerin 3,5-4 aylık olduğunda ancak bitmiş. Ben ilacı bırakmaya çalışmayı 16 haftalık olana kadar denemeyeceğim bence sende hiç deneme günlerini zehir etme
Yaaa aman maşallah deyin 12de biten nadir insanlardan birisiniz ne güzeellBenim bitti çok şükür 12 de :)
Ben de 1 adet müslin aldımm kıyafetlerin hem tipi hoşuma gitmedi hem de büyük aylar kalmıştı zaten talan olmuş kalsa bi tane de kundak havlu almayı düşünüyodum ama kısmet artıkBen bi tane muslin bez aldım sadece :)
Ah nerde Ben gece yatarken 2 alıyorum sabah aç karnına içemem diye ama gün içinde sürekli kendini hissettiriyor sabah 1 tane daha alsam ancak iyi gelir sankiYa ben de hafiflemeye başlayınca bi umut dedim ama şimdi geri sabah 1 gece 1 e döndüm. En azından gece 2 almıyorum bu bile bi gelişmedir
Ah nerde Ben gece yatarken 2 alıyorum sabah aç karnına içemem diye ama gün içinde sürekli kendini hissettiriyor sabah 1 tane daha alsam ancak iyi gelir sanki. İnsanlar bırakmaya çalışırken ben doz arttırıcam bu gidişleYa ben de hafiflemeye başlayınca bi umut dedim ama şimdi geri sabah 1 gece 1 e döndüm. En azından gece 2 almıyorum bu bile bi gelişmedir
Ah nerde Ben gece yatarken 2 alıyorum sabah aç karnına içemem diye ama gün içinde sürekli kendini hissettiriyor sabah 1 tane daha alsam ancak iyi gelir sanki. İnsanlar bırakmaya çalışırken ben doz arttırıcam bu gidişleYa ben de hafiflemeye başlayınca bi umut dedim ama şimdi geri sabah 1 gece 1 e döndüm. En azından gece 2 almıyorum bu bile bi gelişmedir
Ben hiç anlamam ama kız gibi hissettimDr acelesi var diye tahmin de bulunmadı, erken diye geçiştirdimeraktan netceem been
Eki Görüntüle 2941989