Ya açıkçası ben de olmaktan yanayım. Hatta bu hafta düşünüyorum. Çünkü önümüzdeki süreç uzun. Hanı söyle bir iki Ay kalsa tamam diycem ama çalışıyoruz zaten bu bi risk. E kimseyle görüşmesem annemle anlamlarla görüşüyorum. Hepsi çalışıyor yeğenler okula gidiyor. Yani 9 Ay i da evde tamamlamak istemiyorum açıkçası. Doktorum kesinlikle ol diyor. Ben de covid geçirdim daha önce. Bağışıklığıma güveniyordum o zamanlar hafif de atlattım ama şimdi bebekle bünyeme guvenemiyorum. Bir de su yogun bakim diye anlatanlari gördükçe gözüm korkuyor vallahi artık.Canım ben yaptırcam doktorum da olmayı öneriyor. Antikorum 7080 çıkmıştı aslında baya yüksekmiş heralde öyle dediler ama sallıyo da olmim şimdi yine de olucam çünkü covid geçirmiştik hiç hoş zamanlar değildi hamileyken tekrar o günleri yaşamak çok kötü olur benim için. Bi de covid her halukarda aşıdan daha çok etki bırakıcak diye düşünüyorum. ben olmaktan yanayım ilk dozumu olmuştum zaten Sen ne düşünüyorsun? Tabi çok etkili bi kozumuz var yakalanmamak ama nasıl olacakkk cirit atıyor