Benimki eğer çok açsa 2 memeyi de sünger gibi çekip memede uyuyor. Bizim şimdi asıl problemimiz meme dışında uyuyamaması. Emip uyuyor. Salla pışpışla hiç biri fayda etmiyor. Bir de şöyle bir şey var evden çıkarken emzirip pusetine koyup arabaya puseti koyuyoruz 2 dakika sonra uyumuş oluyor ve dışardaydım genelde uyuyor. Evde çıt sesine uyanan hatun dışarda bangır bangır müziğe bile uyanmıyor. MaşallahPeki arkadaşlar bebeklerinizi her beslemenizde iki memeyi de veriyor musunuz?birini boşaltması yetiyor mu?birde emme süresi baya azaldı bizim 5-6 dk ancak
Ahanda tıpkısının aynısıyızBenimki eğer çok açsa 2 memeyi de sünger gibi çekip memede uyuyor. Bizim şimdi asıl problemimiz meme dışında uyuyamaması. Emip uyuyor. Salla pışpışla hiç biri fayda etmiyor. Bir de şöyle bir şey var evden çıkarken emzirip pusetine koyup arabaya puseti koyuyoruz 2 dakika sonra uyumuş oluyor ve dışardaydım genelde uyuyor. Evde çıt sesine uyanan hatun dışarda bangır bangır müziğe bile uyanmıyor. Maşallah
O bizde de var özellikle de evde misafir varsa asla uyanmıyor masallah herkeste ay ne gizel uyuyor diyor halbuki evde normalde yarım saatte bir uyanırBenimki eğer çok açsa 2 memeyi de sünger gibi çekip memede uyuyor. Bizim şimdi asıl problemimiz meme dışında uyuyamaması. Emip uyuyor. Salla pışpışla hiç biri fayda etmiyor. Bir de şöyle bir şey var evden çıkarken emzirip pusetine koyup arabaya puseti koyuyoruz 2 dakika sonra uyumuş oluyor ve dışardaydım genelde uyuyor. Evde çıt sesine uyanan hatun dışarda bangır bangır müziğe bile uyanmıyor. Maşallah
Çok teşekkür ederim canımAh çok geçmiş olsun canım kıyamam elakuşabol bol emzir şifa olsun minnoşa
Canım bundan al. Her derde devaKisçeler nasilsiniz herkes çok yoğunVenüs hanımın pazartesi aşı si var 2 asilari olanlar ateş yaptımi merak ettim bide sürekli eli ağzında olduğu için parmak araları yara oldu bi çözüm bulamadım ama içim gidiyor pazartesi kontrolumuz var umarım doktorumuz biz çözüm bulur
Bizimki misafir görünce gülücük saçarak büyük insan gibi oturup laf dinliyorO bizde de var özellikle de evde misafir varsa asla uyanmıyor masallah herkeste ay ne gizel uyuyor diyor halbuki evde normalde yarım saatte bir uyanır
Canım diş olabilir bazıları erken çıkartıyormuş doktor söyledi.Arkadaşlar bir şey soracağım size ,bizim kız yaklaşık 10 gündür gun icinde 2,3 kere ağlama krizine giriyor ,gaz desem değil, karni ac mesela ama ağlıyor ağlıyor memeyi emmiyor ,gezdiriyoruz sallıyoruz cok zor sakinlesiyor diş desem daha cok erken bu kadar ağlatacak agri icin ,ay bilemedim ya ,memleketteyken her krizde ya kardeşim ya annem biri devreye giriyordu simdi kendi evimize geldik esim de ise başlayacak napicam bilmiyorum.Sizlerde de var mi bu durum
Canım bundan al. Her derde deva
Bizde de oluyor oyle daha cok uykuya sıkışınca emmek istemiyor o an emzik tutmuyor kucakta sallasak sakinleşmiyor ben yatarak emziriyorum oyle olunca sakinleşir uyuyor bu ara meme reddi dönemi olduğu icin sinirli olduğu zamanlarda memeyi tutmakta cok zorlanıyor ilkten sakinleştirmek lazım yanı en azından bizim oyle.Arkadaşlar bir şey soracağım size ,bizim kız yaklaşık 10 gündür gun icinde 2,3 kere ağlama krizine giriyor ,gaz desem değil, karni ac mesela ama ağlıyor ağlıyor memeyi emmiyor ,gezdiriyoruz sallıyoruz cok zor sakinlesiyor diş desem daha cok erken bu kadar ağlatacak agri icin ,ay bilemedim ya ,memleketteyken her krizde ya kardeşim ya annem biri devreye giriyordu simdi kendi evimize geldik esim de ise başlayacak napicam bilmiyorum.Sizlerde de var mi bu durum
Ayni galiba uyku ve açlık karışıyorBizde de oluyor oyle daha cok uykuya sıkışınca emmek istemiyor o an emzik tutmuyor kucakta sallasak sakinleşmiyor ben yatarak emziriyorum oyle olunca sakinleşir uyuyor bu ara meme reddi dönemi olduğu icin sinirli olduğu zamanlarda memeyi tutmakta cok zorlanıyor ilkten sakinleştirmek lazım yanı en azından bizim oyle.
Canım koltuk ve koltuğun kol kısmı var ya o araya 2 tane minder koydum baş kısmına da bebek yastığı oraya dik bir şekilde oturtturdum. Baya bir hoşuna gitti kaydırmadı kendini.Arkadaşlar destekli nasil oturtuyorsunuz bugun yastikla denedimde şapşik kendini kaydırıyor ,yatar pozisyona getiriyor
Tabiki siz ve doktorunuz daha iyi bilir ama 5 aya kadar oturma pozisyonu hem omurga gelisimi hemde ileride emekle ve yurume donemlerinde sikintiya sebep oluyor diye biliyorum.Canım koltuk ve koltuğun kol kısmı var ya o araya 2 tane minder koydum baş kısmına da bebek yastığı oraya dik bir şekilde oturtturdum. Baya bir hoşuna gitti kaydırmadı kendini.
Canım destekli oturtuyorum. Kucağımda ve açıkçası bir kere koltukta denedik 5 dakika bile sürmedi. Bu ay zaten çok fazla ve uzun süre oturtturmayı düşünmüyorum. Denemek amaçlı.Tabiki siz ve doktorunuz daha iyi bilir ama 5 aya kadar oturma pozisyonu hem omurga gelisimi hemde ileride emekle ve yurume donemlerinde sikintiya sebep oluyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?