- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Belki hiç korona size aileniz uğramayacak bile kaçışınızın olmadığı bir düğün en azından böyle düşünmeye çalışabilirsiniz ki gelecek olduktan sonra bir şekilde geliyor bu virüs düğün vs olmadan da bitmedi maalesef ama bir şekilde hayat da devam ediyorBugün modum çok düşük, memleketteyim ya ,eve gitmek için kuzenimin düğününü bekliyordum kendisi kardeşim gibidir.Elbisesi ,ayakkabısı her şeyi ayarladım, covid çok arttı, inanılmaz yoğun. Esim normalde dün gelecekti, o bebek konusunda bana destek olacaktı ama izni iptal oldu gelemiyor. Su an herkes ya düğün evinde ya kuaförde ben ise kucagimda durmadan kusan bir bebekle sıcakta ter döküyorum, zaten kuaför ve eğlence kısmını gectim ama aksam ne yapacağım bilmiyorumçok gerginim bebegi asla götürmek istemiyorum çünkü kapali alan ve cok kalabalık olacak ama katılmak zorundayım bir taraftanda kuzum icin cok endişeliyim. İkinci handikap ise ben girip çıkacağım ama evdeki herkes müthiş bir kalabalıkta bulunacak ve sadece annem ve babam maske takacak ,gençlere bir sey diyemiyorum ,o kadar hazırlanıyorlar, bugun cok mutsuzum
Insallah uğramaz, belki diyorum kuzumda annesine kıyak yapar ve 1,2 saat uyursa arabayi kapatirim müslinler ile ve iyi geçer ama sanmıyorum, yapmaz bana bu kıyağıBelki hiç korona size aileniz uğramayacak bile kaçışınızın olmadığı bir düğün en azından böyle düşünmeye çalışabilirsiniz ki gelecek olduktan sonra bir şekilde geliyor bu virüs düğün vs olmadan da bitmedi maalesef ama bir şekilde hayat da devam ediyor
Acaba biraz durup sonra annenle eve göndersen olmaz mı? Benim böyle durumlarda hep annem yardımcı oluyor yoksa çok zor.Bugün modum çok düşük, memleketteyim ya ,eve gitmek için kuzenimin düğününü bekliyordum kendisi kardeşim gibidir.Elbisesi ,ayakkabısı her şeyi ayarladım, covid çok arttı, inanılmaz yoğun. Esim normalde dün gelecekti, o bebek konusunda bana destek olacaktı ama izni iptal oldu gelemiyor. Su an herkes ya düğün evinde ya kuaförde ben ise kucagimda durmadan kusan bir bebekle sıcakta ter döküyorum, zaten kuaför ve eğlence kısmını gectim ama aksam ne yapacağım bilmiyorumçok gerginim bebegi asla götürmek istemiyorum çünkü kapali alan ve cok kalabalık olacak ama katılmak zorundayım bir taraftanda kuzum icin cok endişeliyim. İkinci handikap ise ben girip çıkacağım ama evdeki herkes müthiş bir kalabalıkta bulunacak ve sadece annem ve babam maske takacak ,gençlere bir sey diyemiyorum ,o kadar hazırlanıyorlar, bugun cok mutsuzum
Annem de aynısını teklif etti ama onun benden daha fazla bulunması gereken bir düğün, kıyamadım,ortalama 1.5 saat durdum kardeşim dışarda üzeri örtük gezdirdi ,sonra eve geldim.Atlattik diye düşünüyorum tabiki aile fertlerine bulaşıp eve gelmezseAcaba biraz durup sonra annenle eve göndersen olmaz mı? Benim böyle durumlarda hep annem yardımcı oluyor yoksa çok zor.
Bugün bende bebeğimi bırakıp düğüne gttim açık havs bi sıkıntı olacsğnı düşünmüyorumAnnem de aynısını teklif etti ama onun benden daha fazla bulunması gereken bir düğün, kıyamadım,ortalama 1.5 saat durdum kardeşim dışarda üzeri örtük gezdirdi ,sonra eve geldim.Atlattik diye düşünüyorum tabiki aile fertlerine bulaşıp eve gelmezse
Acik havada bir sey olmaz bence deBugün bende bebeğimi bırakıp düğüne gttim açık havs bi sıkıntı olacsğnı düşünmüyorum
Bizimde yaklaşık iki haftadır öyle ve hergun yapmıyor artık kakasiniKızlaaarrr benim bebegimm sdce anne sutuyle besleniyor 2 3 haftadir kakasi kivamlandi yani eskiden sulu yapardi icinde beyaz parcaciklr olurdu simdi yine kati degil ama cicibebeyi suda eritince nasi olir o tarz yapiyo yani kakada kivam var su gbi civik degil sizlerinde oylemii merak ettm
Aynen bizimkide genel olarak 3 4 gunde yapiyor cok nadir hergun yapiyor normal ozmn acaba dedim bi anormallikmi var sutun icerigi bebeklerin ayina gore degisiyormus ya ondan oldu sanirimBizimde yaklaşık iki haftadır öyle ve hergun yapmıyor artık kakasini
Olabilir canim:) bazen bu çocuk kabizmi diye düşünüyorum ama doktor 1 haftaya kadar yapmazsa kabız demiyoruz dediAynen bizimkide genel olarak 3 4 gunde yapiyor cok nadir hergun yapiyor normal ozmn acaba dedim bi anormallikmi var sutun icerigi bebeklerin ayina gore degisiyormus ya ondan oldu sanirim
Aynen aynen kabiz degiller benim oglum mamayla buyudu 7 8 gunde bir yapardi ek gidaya gecene kadar anne sutu alanlara 10 gun bile nornal diyorlar bn kivamina cok sasirdim oglan mama yediginden hep kivamliydi dedim buna noluyor hep civik yapacak sandim ondan yokliyim bakiyim varmi boyle dedimOlabilir canim:) bazen bu çocuk kabizmi diye düşünüyorum ama doktor 1 haftaya kadar yapmazsa kabız demiyoruz dedi
Dediğin gibi bazen hergun bazende iki günde bir falan ve kıvamlı sanırım büyüdükçe böyle olacak
Ayy seni cok iyi anliyorum. Benimde bi kac hafta sonra esimin kardesi evlenecek. Biz kv ile ayni binada oturuyoruz. Sehir disindan fln bir suru akrabalari gelecek bide bana bile misafir verecekmis yatili. O kadar insan toplasacaklar.. dugune gitmesem olmaaz eve kimseyi kabul etmesem olmaaz. Insallah kazasiz belasiz atlatiriz. Dusundukce afakanlar basiyorBugün modum çok düşük, memleketteyim ya ,eve gitmek için kuzenimin düğününü bekliyordum kendisi kardeşim gibidir.Elbisesi ,ayakkabısı her şeyi ayarladım, covid çok arttı, inanılmaz yoğun. Esim normalde dün gelecekti, o bebek konusunda bana destek olacaktı ama izni iptal oldu gelemiyor. Su an herkes ya düğün evinde ya kuaförde ben ise kucagimda durmadan kusan bir bebekle sıcakta ter döküyorum, zaten kuaför ve eğlence kısmını gectim ama aksam ne yapacağım bilmiyorumçok gerginim bebegi asla götürmek istemiyorum çünkü kapali alan ve cok kalabalık olacak ama katılmak zorundayım bir taraftanda kuzum icin cok endişeliyim. İkinci handikap ise ben girip çıkacağım ama evdeki herkes müthiş bir kalabalıkta bulunacak ve sadece annem ve babam maske takacak ,gençlere bir sey diyemiyorum ,o kadar hazırlanıyorlar, bugun cok mutsuzum
Bizimki halen sivi ve beyaz parçalı ama aramızda gün farki var.Eskiden gunde 4 ,5 kere yapardı, artik bazen 3 gün yapmıyorKızlaaarrr benim bebegimm sdce anne sutuyle besleniyor 2 3 haftadir kakasi kivamlandi yani eskiden sulu yapardi icinde beyaz parcaciklr olurdu simdi yine kati degil ama cicibebeyi suda eritince nasi olir o tarz yapiyo yani kakada kivam var su gbi civik degil sizlerinde oylemii merak ettm
Vallahi bende esimde kepce degiliz ama esimin babasi kepce oglumda kepce 2.5 3 aylikken ayrilmaya basladi ileri seviye dikkat ceken bi kepceligi yok ama kepce yani bi foti atarsiniz yorum yapablirim oglumdan bildigimden ama görmeden bisey diyemiyorm su memleket hic yarsmadi size yahu gelen bisey giden bisey soyluyorArkadaşlar benim kiz doğduğunda kulakları yapışık gibiydi hatta dikkatimi çekmişti cok güzeldi, simdi gene bir gerzek akraba yüzünden bu takıldı aklıma kepçe mi olacak ne dedi, su an kepçe degil ama doğduğunda ki gibi guzel de değil, kepçelik genetik diye biliyordum ,biz de kimse de yok ,büyük cocugumda da yok ,biraz da kel oldugu icin daha cok göze batıyor ama simdi de buna canim sıkıldı.Çünkü bir öğrencim iki kere bu yüzden ameliyat olmustu ,cok zordu bir kiz cocuk icin. Hava cok sicak bandana almistim ama hem kafasında durmuyor hem de sicaktan kiyamam ,gerçekten su yeni doğum yapan anneleri ve bebekleri bir salsinlar ya gerçekten bıktım. Insanin icine ateşi salıp çekiliyorlar
Ya benimki de koyu değil henüz ama sümüksü bir kıvamı var günde iki üç kez kakalı bezi çıkıyor kilo alamıyor ya kaka yapmaktanKızlaaarrr benim bebegimm sdce anne sutuyle besleniyor 2 3 haftadir kakasi kivamlandi yani eskiden sulu yapardi icinde beyaz parcaciklr olurdu simdi yine kati degil ama cicibebeyi suda eritince nasi olir o tarz yapiyo yani kakada kivam var su gbi civik degil sizlerinde oylemii merak ettm
Evet malesef cok kaka yaptiginda benim kizimda alamiyor evde tarti oldugundan bakuyorum masallah 3 4 gun yapmiyo bi yapiyo 4 gunluk dolduruyo ertesi gun koyuyorum kilo almamis yada 10 gram alms oluyoYa benimki de koyu değil henüz ama sümüksü bir kıvamı var günde iki üç kez kakalı bezi çıkıyor kilo alamıyor ya kaka yapmaktan
Bende kızımın atsam bakabilir misinVallahi bende esimde kepce degiliz ama esimin babasi kepce oglumda kepce 2.5 3 aylikken ayrilmaya basladi ileri seviye dikkat ceken bi kepceligi yok ama kepce yani bi foti atarsiniz yorum yapablirim oglumdan bildigimden ama görmeden bisey diyemiyorm su memleket hic yarsmadi size yahu gelen bisey giden bisey soyluyor
Boşverin yapsın, ne güzel metabolizması hızlı. Yapamaması çook daha zor. Biz doğduğundan beri ne çektik bu kaka yapamamazlıktanYa benimki de koyu değil henüz ama sümüksü bir kıvamı var günde iki üç kez kakalı bezi çıkıyor kilo alamıyor ya kaka yapmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?