Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki bi tarafini yolmuyo neresi eline gelirse emmeye basladi mi ya da iste yan yatirinca hangi taraf yukarda kalirsa o tarafin sacina yapisiyo hemen. Ben kurtariyorum cekiyorum elini bu seferde tshirtim fln varsa onu tutuyo bazende elimi veriyorum tutsun diye illa bi sey tutacakAyy o benin teyzemin kizinda vardi sacinin bi tarafi kel kalmisti yolup duruyodu eline çaput bez tülbent falan vermeye basladi öyle birakti ama bu seferde ilkokula kadar tülbentle uyudu
Ben bi sakincasi yok diye biliyorum. Tikali oldugu zamanlarda ozellikle her emzirme oncesi mutlaka yapilmasi gerekir diye de soylemisti doktorlar.Kızlar serum fizyoloji hergün uyguluyormusubhz yoksa sadece hırıltılı solunum vs hissettiğinizde mi gunde 1 kere hergun uygulanmasında sakınca var mı?
Kiyamam ya benim kizimda oyle elimi tutmadan emmiyo oglumda oyleydi tisortunu falan tutardi buyudukce yastigin icine elini sokup parmak emmesi cikti 4.5 yasinda yeni biraktik parmak emmeyiBenimki bi tarafini yolmuyo neresi eline gelirse emmeye basladi mi ya da iste yan yatirinca hangi taraf yukarda kalirsa o tarafin sacina yapisiyo hemen. Ben kurtariyorum cekiyorum elini bu seferde tshirtim fln varsa onu tutuyo bazende elimi veriyorum tutsun diye illa bi sey tutacak
Ben bi sakincasi yok diye biliyorum. Tikali oldugu zamanlarda ozellikle her emzirme oncesi mutlaka yapilmasi gerekir diye de soylemisti doktorlar.
Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için6 kilo olduysa cok rahat 3 kullanir ustten falan kivirirsiniz en kotu ihtimalle olur yabi suan kizim 6 kiloya yakindir gecen ay premium care 3 numara kullaniyordum gayet oluyordu biraz kiviriyodum snra bio natural aldim onun kalibi bi tik daha dar 4 e gececegm bitince kulot bezler 3 numaradan basliyor ama smdi cevresinin lastikleri kalin gelebilir diye almadim ben yaz sicaginda dönmeye baslasin ozaman alirim diyorum uzerinde yazan kilolara takilmayin 2. Cocugumu buyutuyoruum 6-10 diyosa 10 kiloya kadar kullandigimi hic gormedim olmuyor cunku
Rica ederm ne demekÇok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Valalhi gordukce pes diyorum ya bu resmen dolandiricilik nimenrix 3 doza ne gerek var 1 yastan sonra tek doz yetiyor eczaci tabi oyle der para kazanacak adam isin kolayini soylermi bexero hakkinda zaten ben burda kendimi yirttim defalarca menenjit b grubu ulkemizde olmayan bi hastalik diye okuyan okumustur bisey demiycem vurduran vurdursun rota da rotarix 3 ay ve 5 ay 2 doz olacak 3 dozluk olani da var ben 2 doz olan rotarix yaptirdim benim vurduracagim asilar 3 ay 5 ay 2 doz rotarix 12 aydan sonrada tek doz nimenrix soyleyeceklerim bukdrKızlar imdaaaat. Menenjit aşılarıyla başım dertte. Doktorun hazırladığı program; nimenrix 3,5,13 bexsero 7,9,13.
Sağlık ocağının yanındakş eczaneye nimenrix sip verdim kontrole girdik. Ebemiz dedi ki bexsero dan başlayalım nimenrix 12 aydan sonra tek doz yapılsa koruyuculuk sağlar zaten. Tamam dedim madem öyle, eczacıya geldim. Eczacıda nimenrix daha yaygın, önce onun dozlarını tamamlayın bana sorarsanız dedi. Ayy hangisinden başlayayım napayım. 2 doktora gittim ikiside farklı aşı programı verdi. Yazdığım 2. Doktorun önerisi. Sizler nasıl yaptınız?
Yazdığın için teşekkür ederim. Tek doz yeterliyse bu doktorlar neden 3 doz diyor. Ebede nimenrix için öyle dedi. Bexsero yapalım dedi ama. Yani şimdi siz bexsero hiç vurdurmayacak mısınız ? O mu ülkemizde yok.Valalhi gordukce pes diyorum ya bu resmen dolandiricilik nimenrix 3 doza ne gerek var 1 yastan sonra tek doz yetiyor eczaci tabi oyle der para kazanacak adam isin kolayini soylermi bexero hakkinda zaten ben burda kendimi yirttim defalarca menenjit b grubu ulkemizde olmayan bi hastalik diye okuyan okumustur bisey demiycem vurduran vurdursun rota da rotarix 3 ay ve 5 ay 2 doz olacak 3 dozluk olani da var ben 2 doz olan rotarix yaptirdim benim vurduracagim asilar 3 ay 5 ay 2 doz rotarix 12 aydan sonrada tek doz nimenrix soyleyeceklerim bukdr
Biz doktorumuzun önerisiyle 2 doz rota 3 ve 5.ayda, 3 doz bexsero 3, 5 ve 14.ayda, 2 doz nimenrix 7 ve 14. Ayda yaptıracağız. Aşıları her doktor farklı aylarda uygulatabiliyor.Kızlar imdaaaat. Menenjit aşılarıyla başım dertte. Doktorun hazırladığı program; nimenrix 3,5,13 bexsero 7,9,13.
Sağlık ocağının yanındakş eczaneye nimenrix sip verdim kontrole girdik. Ebemiz dedi ki bexsero dan başlayalım nimenrix 12 aydan sonra tek doz yapılsa koruyuculuk sağlar zaten. Tamam dedim madem öyle, eczacıya geldim. Eczacıda nimenrix daha yaygın, önce onun dozlarını tamamlayın bana sorarsanız dedi. Ayy hangisinden başlayayım napayım. 2 doktora gittim ikiside farklı aşı programı verdi. Yazdığım 2. Doktorun önerisi. Sizler nasıl yaptınız?
Hayir hic vurdurmiycam oglumun zamaninda 4.5 yasinda adi bile gecmiyordu bexero asisi ulkemizde satiliyor tabiki... iceriginde sadece tek tip menenjit b grubu virusu iceren bir asi... bu hastalik ulkemizde yok ingilterede goruluyor bizde, yani tr de gorulen meningakok a grubu virusu oda ninenrix de var ve icinde 4 tane menenjit grubu iceren canli virus var nimenrixin benim babam eczaci biz bu islerin icerigini cok iyi bildigimizden daha temkinli yaklasiyorum doktorlarin her dedigini vurduracak degilim bunlarin hepsi donusumlu rant kapisi karar sizin tabiki isteyen vurdurabilir zarar etmez ama nekdr yarar saglar ne denli ihtiyac duyulur tartisilir bnm eczacilara doktorlara depolara kazandiracak havaya param yokYazdığın için teşekkür ederim. Tek doz yeterliyse bu doktorlar neden 3 doz diyor. Ebede nimenrix için öyle dedi. Bexsero yapalım dedi ama. Yani şimdi siz bexsero hiç vurdurmayacak mısınız ? O mu ülkemizde yok.
Kasik biberon denesenizSelam kızlar yeni sorunum biberon dün bir sebeple dışarı çıkıyordum, yetişirim ama olurda yetişemezsem diye sütümü bıraktım anneme ,sonra annem aradı, içmiyor kendini paraladı diye.E ben simdi calismak istesem de nasil olacak bu kızın bir ayarı da yok.Biberon asla kabul etmedi ,gelince ben de denedim yok içmiyor
Onunla nedense hiç barışmadım ben ,bebek küçükken biberona alışmasın diye bir mecburiyet ama sanirim bu aylardan sonra pek uygun değil gibime geliyorKasik biberon deneseniz
Bilmiyorum ben bazen durmadiginda sagdigim sutleri kasik biberonla veriyorum gayet guzel rahat iciyor bebekten bebege degisebilir tabi birsey diyemeyecegimOnunla nedense hiç barışmadım ben ,bebek küçükken biberona alışmasın diye bir mecburiyet ama sanirim bu aylardan sonra pek uygun değil gibime geliyor
Biberon almama problemi bizde yaşadık birkaç gün boyunca gün içinde deneyin bizimki bi hafta snra faln aldıSelam kızlar yeni sorunum biberon dün bir sebeple dışarı çıkıyordum, yetişirim ama olurda yetişemezsem diye sütümü bıraktım anneme ,sonra annem aradı, içmiyor kendini paraladı diye.E ben simdi calismak istesem de nasil olacak bu kızın bir ayarı da yok.Biberon asla kabul etmedi ,gelince ben de denedim yok içmiyor
Ben de okul başlamadan ufak ufak deneyeyim bari yoksa çocuk içmez aç kalırBiberon almama problemi bizde yaşadık birkaç gün boyunca gün içinde deneyin bizimki bi hafta snra faln aldı
Bende aynı şeyi düşündüm arada bi sağıp vereceğim yda mama vereceğim üç güne bir em azından geçen zorunlu bi durum oldu biberon almadığı için ayrı bi kriz yaşadık meme reddi bitti bi de biberon reddiBen de okul başlamadan ufak ufak deneyeyim bari yoksa çocuk içmez aç kalır
Ben de 2-3 hafta önce biberonluk işim oldu verdim hem içiyor gibi yapıyor hem kaydırıyor diliyle yarısı döküldü o gün anladım bu biberon konusunda zorlayacak diyeBende aynı şeyi düşündüm arada bi sağıp vereceğim yda mama vereceğim üç güne bir em azından geçen zorunlu bi durum oldu biberon almadığı için ayrı bi kriz yaşadık meme reddi bitti bi de biberon reddi