Travel sistemler cok cazip geliyor bir cok aksesuar vs konforlu ama cok yer kapiyor ve agirlar.. kabin boylar cok pratik ama yenidogan donemi icin cok kullanisli degiller.. kafamiz baya karisik hicbirini alamicaz galiba :)Ben mamas papas kullaniyorum ama fiyati cok artmis. Ben 4 sene once almistim 5 kat artmis fiyati. Suan almazdim o fiyata. Surusu ve katlanmasi kolay ama agir
Peki adet olunca mı takılıyor? Ne zaman gitmem gerekir?1160 TL regl olmayı da çoğu insanda engelliyor tam benlik harika bir şey bence
Çıkarttırabilirsin canım. 1 haftaya doğurganlık geri dönüyor.Ya 3 sene içinde yeniden hamile kalmak istersen
Yok normalde de takılabiliyor.Peki adet olunca mı takılıyor? Ne zaman gitmem gerekir?
İnşallah şifa olsun miniğine canımTeşekkürler canımevet dediğin gibi bır azalıyor bir yoğunlaşıyor bizimkide mukuslu kaka yok şimdilik herhalde vücudu kuru olduğu için bakalım kremi aldık sadece 3 gün kullanacakin dedi kortizonlu olduğu için mustela sonradan aklıma geldi ama inşallah bu kremde iyidir
Emzirme olayını çözdün mü canımİnşallah şifa olsun miniğine canımTekrarlaması durumunda mustelada denersin istersen duruma göre.
Bebek emmek için uyanmıyorsa uyandırmayın diyor doktorlar canım. Aç olduklarında uyanıyorlar zatenKızlar bizim hatun dün gece 12de yattı sabah 6.15de uyandı. Gece hiç emmedi. Hem şok oldum hem korktum.
Çözmedik canım. Öyle bir dargın bir barışık meme+mama devam ediyoruzEmzirme olayını çözdün mü canım
Anladım canım. Zaten bugün YouTube’da bir doktoru izledim artık bebekler 7 saat boyunca bırakın uyusunlar hiç bölmeyin diyor doktor.Bebek emmek için uyanmıyorsa uyandırmayın diyor doktorlar canım. Aç olduklarında uyanıyorlar zatenbenim oğlum bir süredir gece uykusunu uzun uyuyor. Uykuda da büyüme hormonu olduğu için onada ihtiyaç var. Çok şükür kilo alımı vs. yolunda.
Puseti ve buyuyunce takilan koltuk kismi olsa yetiyor. Puseti ilk 1 yil full kullaniyorsunuz nerdeyse. Her yere pusetle gidiyoruz. Arabada oto koltugu gorevi goruyor. Puseti hop bebek arabasina takiyosun bebek uyanmiyor vs cok pratik. Puseti takilan bi bebek arabasi tavsiye ederim buyudugunde de bebek arabasi olarak kullanilan yani travel sistem bu oluyo heralde aslindaTravel sistemler cok cazip geliyor bir cok aksesuar vs konforlu ama cok yer kapiyor ve agirlar.. kabin boylar cok pratik ama yenidogan donemi icin cok kullanisli degiller.. kafamiz baya karisik hicbirini alamicaz galiba :)
Olsun arada barışık ise ona da şükür napacaksin yeterki sağlık olsunÇözmedik canım. Öyle bir dargın bir barışık meme+mama devam ediyoruz
Masallah masallah darisi basimizaKızlar bizim hatun dün gece 12de yattı sabah 6.15de uyandı. Gece hiç emmedi. Hem şok oldum hem korktum.
İnşallah kuzum çok güzel uyudum yaMasallah masallah darisi basimiza
Öyle canım oğluşum nasıl isterse artıkOlsun arada barışık ise ona da şükür napacaksin yeterki sağlık olsun
Vallahi beninkide gece uzun uyuyor biraksam kac saat uyuycak bilmiyorum 5 saat oluyor bazen saat kuruyorum bazen kurmuyorum kalkiyorum hala uyuyor alip emziriyorum uykusunda emip devam ediyor uyumaya masallah diyeyimde insan endiseleniyo acmi falan diye ya bide bukdr uzun sure emmeyince acaba sut azalirmi diye dusunuyorum azalirmi acaba sagip dolaba atiyodum tek memeyle doyunca geceleri pompaminda valfi yirtilmis meger sagiyorum sagiyorm gelmiyo bakiyorm meme dolu hay allahm siparis ettim smdi ins onlarda hemen yirtilmaz iyi oluyor gece sagip atinca gun icinde cok krizlendiginde tepiyodum agzina kasik biberonlaAnladım canım. Zaten bugün YouTube’da bir doktoru izledim artık bebekler 7 saat boyunca bırakın uyusunlar hiç bölmeyin diyor doktor.
Evet bende puset ayri takilsin oturma unitesi ayri takilsin istedim, ust uste takilanlardan daha mantikli. Tek sorun boyle modellerin acilmasi kapanmasi birkac asamada oluyo, tek elle ve pratik degil. Yani benim bulduklarim oyleydi pratik olanini bulan varsa bilgilendirirse cok mutlu olurumPuseti ve buyuyunce takilan koltuk kismi olsa yetiyor. Puseti ilk 1 yil full kullaniyorsunuz nerdeyse. Her yere pusetle gidiyoruz. Arabada oto koltugu gorevi goruyor. Puseti hop bebek arabasina takiyosun bebek uyanmiyor vs cok pratik. Puseti takilan bi bebek arabasi tavsiye ederim buyudugunde de bebek arabasi olarak kullanilan yani travel sistem bu oluyo heralde aslinda
Doanna var hem puset hem araba biraz tuzlu ama ben kullanıyorum gayet güzel, tek hamleyle pusete dönüşüyorEvet bende puset ayri takilsin oturma unitesi ayri takilsin istedim, ust uste takilanlardan daha mantikli. Tek sorun boyle modellerin acilmasi kapanmasi birkac asamada oluyo, tek elle ve pratik degil. Yani benim bulduklarim oyleydi pratik olanini bulan varsa bilgilendirirse cok mutlu olurum
Bütçeniz müsaitse doona veya muadili foofoo tercih edebilirsiniz. Genelde 6 ay kullanıldığı için dolap uygulamasında tertemiz 2.elleri bulunuyorDoanna var hem puset hem araba biraz tuzlu ama ben kullanıyorum gayet güzel, tek hamleyle pusete dönüşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?