2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben mamas papas kullaniyorum ama fiyati cok artmis. Ben 4 sene once almistim 5 kat artmis fiyati. Suan almazdim o fiyata. Surusu ve katlanmasi kolay ama agir
Travel sistemler cok cazip geliyor bir cok aksesuar vs konforlu ama cok yer kapiyor ve agirlar.. kabin boylar cok pratik ama yenidogan donemi icin cok kullanisli degiller.. kafamiz baya karisik hicbirini alamicaz galiba :)

İnşallah şifa olsun miniğine canım Tekrarlaması durumunda mustelada denersin istersen duruma göre.

Kızlar bizim hatun dün gece 12de yattı sabah 6.15de uyandı. Gece hiç emmedi. Hem şok oldum hem korktum.

Kızlar bizim hatun dün gece 12de yattı sabah 6.15de uyandı. Gece hiç emmedi. Hem şok oldum hem korktum.
Bebek emmek için uyanmıyorsa uyandırmayın diyor doktorlar canım. Aç olduklarında uyanıyorlar zaten benim oğlum bir süredir gece uykusunu uzun uyuyor. Uykuda da büyüme hormonu olduğu için onada ihtiyaç var. Çok şükür kilo alımı vs. yolunda.

Anladım canım. Zaten bugün YouTube’da bir doktoru izledim artık bebekler 7 saat boyunca bırakın uyusunlar hiç bölmeyin diyor doktor.

Bu arada bizim kı çok çok emmek isterse çok ihtiyaç olursa günde 1 kere mama veriyoruz o da 90 cc. Çok çok nadir veriyoruz. Full meme gidiyoruz. Meme aşığı bıdık kuzum

Travel sistemler cok cazip geliyor bir cok aksesuar vs konforlu ama cok yer kapiyor ve agirlar.. kabin boylar cok pratik ama yenidogan donemi icin cok kullanisli degiller.. kafamiz baya karisik hicbirini alamicaz galiba :)
Puseti ve buyuyunce takilan koltuk kismi olsa yetiyor. Puseti ilk 1 yil full kullaniyorsunuz nerdeyse. Her yere pusetle gidiyoruz. Arabada oto koltugu gorevi goruyor. Puseti hop bebek arabasina takiyosun bebek uyanmiyor vs cok pratik. Puseti takilan bi bebek arabasi tavsiye ederim buyudugunde de bebek arabasi olarak kullanilan yani travel sistem bu oluyo heralde aslinda

Anladım canım. Zaten bugün YouTube’da bir doktoru izledim artık bebekler 7 saat boyunca bırakın uyusunlar hiç bölmeyin diyor doktor.
Vallahi beninkide gece uzun uyuyor biraksam kac saat uyuycak bilmiyorum 5 saat oluyor bazen saat kuruyorum bazen kurmuyorum kalkiyorum hala uyuyor alip emziriyorum uykusunda emip devam ediyor uyumaya masallah diyeyimde insan endiseleniyo acmi falan diye ya bide bukdr uzun sure emmeyince acaba sut azalirmi diye dusunuyorum azalirmi acaba sagip dolaba atiyodum tek memeyle doyunca geceleri pompaminda valfi yirtilmis meger sagiyorum sagiyorm gelmiyo bakiyorm meme dolu hay allahm siparis ettim smdi ins onlarda hemen yirtilmaz iyi oluyor gece sagip atinca gun icinde cok krizlendiginde tepiyodum agzina kasik biberonla

Evet bende puset ayri takilsin oturma unitesi ayri takilsin istedim, ust uste takilanlardan daha mantikli. Tek sorun boyle modellerin acilmasi kapanmasi birkac asamada oluyo, tek elle ve pratik degil. Yani benim bulduklarim oyleydi pratik olanini bulan varsa bilgilendirirse cok mutlu olurum

Doanna var hem puset hem araba biraz tuzlu ama ben kullanıyorum gayet güzel, tek hamleyle pusete dönüşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…