- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
- 103
Hayırlı olsunKızlar nexplanon yani deri altı implant taktırdım. Oh kafam 3 sene rahat şimdi
Uyuşturuyorlar. Batikonla temizleyip uyuşturup takıyorlar. Biraz büyükçe bir delik oldu. Pansuman yapıştırdılar. O kadar. Şimdi biraz morardı hafif acıyor.Merhaba acıdı mı, zorluk seviyesi neydi acaba. Bende adetin son günü gidip taktıracağım da çok korkuyorum. Uyuşturmuyorlarda sanırım. Nasıl olacak
Evet deri altı çubuk bu 3 sene koruyor evet eczaneden aldım 1160 TL.Aaa şimdi araştırdım sprial değilmiş. Eczaneden siz alıp doktorunuza mı taktırdınız ?
1160 TL regl olmayı da çoğu insanda engelliyor tam benlik harika bir şey benceHayırlı olsunBen de araştırıyorum implantı, mantıklı da geldi. Size maliyeti ne oldu acaba?
Ya 3 sene içinde yeniden hamile kalmak istersenKızlar nexplanon yani deri altı implant taktırdım. Oh kafam 3 sene rahat şimdi
Geçen hafta arkadaşımın kardeşinin düğünü vardı oraya gidecektik ve ben o gün rahatsızlandım gidemedik iyiki de gitmemişiz çünkü covid olmuş arkadaşım rabbim korudu resmen ama artık hem çok korkuyorum hem bunaldım yeter artık diyorum off dediğin gibi gelecek olanlara gelmeyin denilmiyor Bigem erken doğduğu için ilk 3 ay gelmesin kimse demiştim ama artık diyemiyorumÖnüm arkam sağım solum covid doldu gene ,bir de her yerde maymun çiçeği görseli görüyorum, görmek istemiyorumrabbim koru minicik kuzularımızı inşallah ,çok bunaldım ya.Insanlar hic umursamiyor artik ,bebek gormeye gelmeyin diyemiyorum hele bir de memlekette, cok canım sıkılıyor
Vallahi çok zor bu durumlar kuzenim üniversite okuyor tatil olunca yurtdisini gezdi geldi tren yolculuklari ucak yolculuklari otobusler indiginin ertesi gunu heyecanla bize geldi bebegi gormek icin kapiyi tik tik caldi bide süpriizz dedi taşikardi kardım çocuğu karsımda gorunceGeçen hafta arkadaşımın kardeşinin düğünü vardı oraya gidecektik ve ben o gün rahatsızlandım gidemedik iyiki de gitmemişiz çünkü covid olmuş arkadaşım rabbim korudu resmen ama artık hem çok korkuyorum hem bunaldım yeter artık diyorum off dediğin gibi gelecek olanlara gelmeyin denilmiyor Bigem erken doğduğu için ilk 3 ay gelmesin kimse demiştim ama artık diyemiyorum
Bugün gene misafir geliyor ,gerçekten ıstemiyorum, usulünce duyuruyorum yok yahu yok anlamıyorlar, innaki küçücük bir ima bir rahatsızlık hissedeyim asla bir yere adım atmam,resmen gerginlikten ağlayacağım. Simdi bir sey desen bir tek senin mi çocuğun var olacak ya arkadaş şu hastalık ortamında istemiyorum ya ıstemiyorum neden bu kadar dusuncesizsiniz, bu yavrular hasta olsalar ilac bile kullanamazlar şu an ,acayip gerginim .Yılların arkadaşlığı bozulsun istemiyorum ama cok gerildim ya bir de cocuklari sevmek istiyor kucagina almak istiyor .Yahu benim çocuğum oyuncak mi ,daha büyük çocuğum kucagina almadi bu bebeğiGeçen hafta arkadaşımın kardeşinin düğünü vardı oraya gidecektik ve ben o gün rahatsızlandım gidemedik iyiki de gitmemişiz çünkü covid olmuş arkadaşım rabbim korudu resmen ama artık hem çok korkuyorum hem bunaldım yeter artık diyorum off dediğin gibi gelecek olanlara gelmeyin denilmiyor Bigem erken doğduğu için ilk 3 ay gelmesin kimse demiştim ama artık diyemiyorum
O iç sesini lütfen gelme lütfen gelme o kadar iyi hissediyorum ki çok öyle an yaşadımVallahi çok zor bu durumlar kuzenim üniversite okuyor tatil olunca yurtdisini gezdi geldi tren yolculuklari ucak yolculuklari otobusler indiginin ertesi gunu heyecanla bize geldi bebegi gormek icin kapiyi tik tik caldi bide süpriizz dedi taşikardi kardım çocuğu karsımda gorunceiç sesim git git girme git desede diyemedim geldi girdi oturdu bebgide sevdi arkasindan herkesi suyun altinda çitiledim resmen bundan kaçış da yok ya insanlara diyemiyorum bende gelmeyin diye 40 ım cikti herkes geldi glmeyede devam ediyorlar haftasonuda il dışından eşimin arkadaslari gelip eşiyle 1 gun kalacaklarmis oda gelmeyin diyememis sonumuz hayir olsun artik
Saygı diye bişi zaten yok kendi malları gibi davranıyorlar çocuğa bişi söylesen bi senin mi çocuğun var moduna geçiyorlar bunaldım güzel ülkemin şu duygusal zekasından usanma geliyor bazen yabancılar bu konularda çok daha sınırlarını biliyorlar ve alınmıyorlar daBugün gene misafir geliyor ,gerçekten ıstemiyorum, usulünce duyuruyorum yok yahu yok anlamıyorlar, innaki küçücük bir ima bir rahatsızlık hissedeyim asla bir yere adım atmam,resmen gerginlikten ağlayacağım. Simdi bir sey desen bir tek senin mi çocuğun var olacak ya arkadaş şu hastalık ortamında istemiyorum ya ıstemiyorum neden bu kadar dusuncesizsiniz, bu yavrular hasta olsalar ilac bile kullanamazlar şu an ,acayip gerginim .Yılların arkadaşlığı bozulsun istemiyorum ama cok gerildim ya bir de cocuklari sevmek istiyor kucagina almak istiyor .Yahu benim çocuğum oyuncak mi ,daha büyük çocuğum kucagina almadi bu bebeğiniye ben baska cocuklarin kucagina vereyim
Çok şükür her şey yolundaymış canım. Bizimde yanağımızda kuru kuru arada kızaran pütürlük vardı bir azalıyor, bir yoğunlaşıyordu doktor egzama dedi. Mustelanın çok kuru ciltler için olan yüz kremini önerdi. Arada mukuslu kakada olduğu için alerji kaynaklı olabilir dedi. Vücudunda da olursa onada aynı serinin vücut kremini önerdi.Kızlar bugün eliztosumun kontrolü vardı herşeyi gayet güzel ilerliyo maşallah ama çok az isilik olmuş sicakda tutmuyorum zibinla tutuyorum hep gerektiğinde klimayida acıyorum yinede olmuş
Birde bir bacağı ve ayağında puturtulu bı kırmızılık vardı doktora sordum egzama dedi travazol diye bı krem verdi sadece üç
gün o yerlere surecekmisim daha önce kulannan oldumu??
vücudu çok kuru diye bir tane daha krem verdi Onuda haftada iki kere sur dedi ondanda olur dedi
Teşekkürler canımÇok şükür her şey yolundaymış canım. Bizimde yanağımızda kuru kuru arada kızaran pütürlük vardı bir azalıyor, bir yoğunlaşıyordu doktor egzama dedi. Mustelanın çok kuru ciltler için olan yüz kremini önerdi. Arada mukuslu kakada olduğu için alerji kaynaklı olabilir dedi. Vücudunda da olursa onada aynı serinin vücut kremini önerdi.
Ben mamas papas kullaniyorum ama fiyati cok artmis. Ben 4 sene once almistim 5 kat artmis fiyati. Suan almazdim o fiyata. Surusu ve katlanmasi kolay ama agirHarikasiniz cok tesekkurler ozellikle kiyafet konusunda tulum mu alt ust mu hep dusunuyodum onu bile aciklamissiniz :) bebek arabasi tercihinizi de merak ettim :) hem kolay kapanip az yer kaplayan hem yenidogan uyumlu araba bulmak cok zor...
Bdnimki de hep sağa yatiyor yani kafa hep sağa dönükKızlar günaydıııın. Kızım 1 haftadır böyle yatıyor. Sırtüstü çevirdiği de huysuzlanıyor, rahat edemeyip dönüyor. Sağa yatırdığımdada durmuyor asla. Sol yanına yatıyor. Diğer pozisyonlar huzursuz. Merak ediyorum. Sırtında yada sağ yanında bir yeri ağırıyor olabilir mi ? Sağ kolu morarıyordu biliyorsunuz. Bebeği ısrarla bu pozisyonda yatan var mı ? Sağa yada sırt üstü yatmayan.
Yok ya gercekten özverili insan yok denecek kadar az oda bize denk gelmiyor suratlarina virüsten dolayı dikkat ediyoruz virt zirt diyosun üzerlerine bile alinmiyorlar cikip gelecekkler bunun yemegi var hazirligi var temzligi var arkalarindan yatak dosek yikayacaz bide gene temizleyecez neyse sinir olmiycamBugün gene misafir geliyor ,gerçekten ıstemiyorum, usulünce duyuruyorum yok yahu yok anlamıyorlar, innaki küçücük bir ima bir rahatsızlık hissedeyim asla bir yere adım atmam,resmen gerginlikten ağlayacağım. Simdi bir sey desen bir tek senin mi çocuğun var olacak ya arkadaş şu hastalık ortamında istemiyorum ya ıstemiyorum neden bu kadar dusuncesizsiniz, bu yavrular hasta olsalar ilac bile kullanamazlar şu an ,acayip gerginim .Yılların arkadaşlığı bozulsun istemiyorum ama cok gerildim ya bir de cocuklari sevmek istiyor kucagina almak istiyor .Yahu benim çocuğum oyuncak mi ,daha büyük çocuğum kucagina almadi bu bebeğiniye ben baska cocuklarin kucagina vereyim
Butun anneler ayni seylerden dertliymisiz vallahiO iç sesini lütfen gelme lütfen gelme o kadar iyi hissediyorum ki çok öyle an yaşadımve çocuğumu öpmek yasak diye uyarmaktan da yoruldum öpünce ne oluyor sanki
Canım bizimkide öyle hep sağa yatiyor kafasinin sag tarafijda duzlesme bile oldu doktorumu aradim arkadasta duyunca suphelendim bende oda dediki egerr tortikolis olsa sola kendi kendine hic döndürmez dedi oyle olunca rahatladim döndürüyor cunku ama yuzde 90 sağa ceviriyor bizimkide bide dik tuttugunda boyun düz durmazmış yatik dururmus bizde o durumda yokBebişim hep sağa dönüp uyuyor kafa olarak ,sizinkilerin de belli bir yönü var mi acaba yoksa hep farklı mi ,esim beni bekle diyor ama ben cok kafaya taktım bunu yasu bir hafta geçse de bir götürsem eğer doktor sorun yok derse kurban keseceğim, rabbim insallah bir sey yoktur.Aslinda misafir söyleyene kadar hic suphelenmemistim ama simdi her sey gozume batıyor ya ,of vallahi yıprandım.Rabbim yavrularımıza hep saglik versin,acılarını göstermesin inşallah
Ya sola da ceviriyor ama cok az ,bir de dik tuttuğumda henuz kafayi tam dik tutamadığı icin cok anlamiyorum ,doktor bakmadan ikna olmayacağımCanım bizimkide öyle hep sağa yatiyor kafasinin sag tarafijda duzlesme bile oldu doktorumu aradim arkadasta duyunca suphelendim bende oda dediki egerr tortikolis olsa sola kendi kendine hic döndürmez dedi oyle olunca rahatladim döndürüyor cunku ama yuzde 90 sağa ceviriyor bizimkide bide dik tuttugunda boyun düz durmazmış yatik dururmus bizde o durumda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?