2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Bütçeniz müsaitse doona veya muadili foofoo tercih edebilirsiniz. Genelde 6 ay kullanıldığı için dolap uygulamasında tertemiz 2.elleri bulunuyor minimor
Doona evet
Bütçeniz müsaitse doona veya muadili foofoo tercih edebilirsiniz. Genelde 6 ay kullanıldığı için dolap uygulamasında tertemiz 2.elleri bulunuyor minimor
Aynen doona olacak ,bu klavyeyi düzeltmekten yoruldum

Canım sağdığını buzluğa at ek gıda döneminde yoğurt yaparsın verme şimdi

Doanna var hem puset hem araba biraz tuzlu ama ben kullanıyorum gayet güzel, tek hamleyle pusete dönüşüyor
1 haftadir ikinci eline bakiyorum onun da :) kış bebeği olacağı için puseti de sayılı kullaniriz diye tahmin ediyorum doona yi alip sat yapmaya uğraşmaya değer mi satamazsam ikinci arabayi almak cok zor olur vs bebişli hayat bunlarla uğraşmaya izin verir mi bunlari da düşünüyorum

Ya iste eğer durumunuz müsaitse değebilir de değmeyebilir de ,puseti oto koltuğu olarakta kullandığınız için sorun olmaz ama gene de baska fikri olanlar belki bilgi verirler

Canım sağdığını buzluğa at ek gıda döneminde yoğurt yaparsın verme şimdi
Bazı günler krizi tutuyor aksamlari verince rahatliyor ozamanlar veriyodum pompamin aparati gelsin sagicam aticam yine smdi tek meme emip devam edecek buyuk iht. Yarin misafrkerim var yemekleri yaptim anca bitirdim isimi gidip emzirip yaticam insallah

Valla sana diyorum da ben de korona döneminde o buzluktaki süt stoğunu erittim. şifa olsun kuzulara

Günaydın kızlar mutlu sağlıklı bir hafta olsun inşallah aranızda bebisleri dönen varmı merak ettim bizimkini sırt üstü yere yatırinca kendini geriye atarak oyun halısından çıkıyor bakalım ne zaman dönecek heyecanla bekliyorum

Günaydın canım hepimiz için olsun inşallah
Benim oğluşum dönüyor 3.ayına 4-5 gün kala dönmeye başladı. Dönme hevesinden dolayı başetmek çok yorucu gerçekten sırtının yer gördüğü anlar pek nadir uyurken ya da yatağına yatırdığım an bir anda dönüyor, bazen uykuya devam ediyor bazen uyandırıyor kendini. Hele altını almak çok zorlaştı pat diye dönüyor tutabilene aşk olsun

Oysss yagiztosa bak sen maşallah emekleme zamanı dahada yorucu oluyor ama saglikla buyusunlerde önemli değil bizim 3.aya tam 10 gün var bakalım yagiztos gibi mi olck yoksa tembellik mi yapacak benim kiz

Oysss yagiztosa bak sen maşallah emekleme zamanı dahada yorucu oluyor ama saglikla buyusunlerde önemli değil bizim 3.aya tam 10 gün var bakalım yagiztos gibi mi olck yoksa tembellik mi yapacak benim kiz
Bu gidişle 1 ay içinde emekleyecek ondan korkuyorum emeklemeyi çözmeye çalışıyor çözerse yandık oğluşumun çok acelesi var teyzesi alttan 2 dişi belli olmaya başlamış doktor henüz çok erken hemen çıkarmasada onu zorlayabilir dedi her şeyi zamanında, sağlıkla yaşasınlar inşallah

İnşallah canım:)Ayyy ne aceleci çocuk gerçi annesinin karnında öyleydi hep önde gidiyordu 9 aylikda yürür herhalde diş çok erken olmuş zorlu bir süreç başlıyor senin icin o dönemde biraz huzursuz oluyorlar

Kizlar benim bebis surekli kucak istiyor ya yere yatirinca hemen agliyor oyun halisi da 10 dk ilgisini çekiyor napicam bilmiyorum nasil doncek hareket yapcak yatmayinca ben anlamadim isimiz zor

Ah evet benim kuzucuğum tam bir kuduruktu hala öyle eller, bazen parmaklar, bazen yumruklar sürekli ağzında. Salyada çok akıyor. Diş kaşıyıcı veriyorum eline biraz oyalanıyor ama bir süre sonra ağlamaca bugüne kadar gayet iyi geldik çok şükür ama bundan sonra bakalım başımıza neler gelcek

Kizlar benim bebis surekli kucak istiyor ya yere yatirinca hemen agliyor oyun halisi da 10 dk ilgisini çekiyor napicam bilmiyorum nasil doncek hareket yapcak yatmayinca ben anlamadim isimiz zor
Yüzüstü durmayıda sevmiyor mu? Şarkı söyleyerek, sevdiği oyuncağını göstererek belki biraz biraz durabilir‍♀

Yüzüstü durmayıda sevmiyor mu? Şarkı söyleyerek, sevdiği oyuncağını göstererek belki biraz biraz durabilir‍♀
Canim yok onda da miz miz önüne kitap oyuncak koysam da olmuyor 2 3 gun once atak haftası basladi iyice huysuzlandi daha da kucakci oldu bakalım bi umut atagin bitmesini beklicem

Canim yok onda da miz miz önüne kitap oyuncak koysam da olmuyor 2 3 gun once atak haftası basladi iyice huysuzlandi daha da kucakci oldu bakalım bi umut atagin bitmesini beklicem
Atak haftasında sonra düzelir inşallah canım. Hep kucak isteyen bebiş zor hele bu sıcaklarda

3. Ay kontrolümüzde sordum doktora 3. Aydan sonra oluyor genelde dönüşler dedi bekliyoruz

Kızlar gunaydin. Ya emerken bebegim sacini yoluyo. Niye yapiyo olabilir anlamiyorum ki. Ben cekiyorum elini gidiyo yine yapisiyo sacina. Uyuturken flnda yapiyor yine emme pozisyonuna getirince. Hemen elli havaya gidiyo ve sacini yoluyo

Kızlar gunaydin. Ya emerken bebegim sacini yoluyo. Niye yapiyo olabilir anlamiyorum ki. Ben cekiyorum elini gidiyo yine yapisiyo sacina. Uyuturken flnda yapiyor yine emme pozisyonuna getirince. Hemen elli havaya gidiyo ve sacini yoluyo
Ayy o benin teyzemin kizinda vardi sacinin bi tarafi kel kalmisti yolup duruyodu eline çaput bez tülbent falan vermeye basladi öyle birakti ama bu seferde ilkokula kadar tülbentle uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…