Ayy benimki bu kadar yapmiyo
ben emzirirken fln elletmiyorum. Biri sen gelip yemek yerken seni ellese hosuna gider mi diyorum anliyo
Ben biraz daha katiyim malesef bebege davranisina karsi. Buyuk kizima diyorum ki sen bebekken senide koruyodum kimseye izin vermiyodum yuzune dokunmana fln diyorum
( biraksam cunku surekli bebegin yuzunu elliyo elini gozune sokuyo anne yanlislikla gozune soktum diyo
o yuzden yuzunu elletmiyorum )
Bizimki bide babannesi dedesi fln bebegi severken cok kiskaniyo. Onda da kizim birak sevsinler ozlemisler, bebeginde babannesi dedesi o fln diye surekli anlatmaya calisiyorum
Surekli buyuk kizima empati kurdurmaya calisiyorum bazen ise yariyo bazen yaramiyo ama konusarak cogu seyi cozuyoruz. Konusmadigimiz zaman daha kotu oluyo.
Dediginiz gibi ama bu zamana kadar tektiler birden sevgi ilgi ikiye bolundu
aslinda bolunmuyo iki kat artiyo. Ama zamanla anlarlar insallah
Bu arada 2. Cocuktan korkmayin arkadaslar
bizim yuzumuzden 2. Cocuga tovbe edecekler. Yani eger ekonomik olarak imkan varsa cok cocuk iyidir. Evet zor ama ilk cocuk ozbakim becerilerini kendi halledebiliyorsa cokta buyumeden 2. Cocugu yapmak lazim. Kendi cisini yapcak yemegini yiyecek oyununu kendisi kurabilecek vs o zaman 2. Cocuk icin iyi bi zaman bence
ayrica suan zor evet ama biraz buyusun bebek ikisi cok guzel oyunlar oynayacak birbirlerine sirdas arkadas olacaklar. En cok birbirlerini sevecekler. Kardesten guzel bi sey yok bence
simdi bile konusmaya basladilar bebis hemen ablasina gulucukler saciyo kimseye gulmuyo ona guldugu kadar. Simdiden bile fark var ablasina karsi davranisinda